Popular Post H.Cenk Bayrakçı 3 Aralık 2024 Popular Post Paylaş 3 Aralık 2024 Eski aracımdan memnundum, ama biraz çevreden görerek, biraz da ekonomikliğini düşünerek elektrikli araca geçmek, hatta Tesla almak niyetindeydim. Ancak aracı satma işinde istediğim fiyatı beklediğim için, Teslaya sipariş versem de şubatta teslim edileceği ve zam görebileceği için vazgeçtim. Uzun süre arabasız kalamazdık çünkü. Tesla SR için ikinci elde 150-200 bin TL karla yeni alınan araçları satanları görünce bu işten vazgeçtim. Bu arada Teslası olan bölümden hocamız ile konuşurken “VW’nin ID. 4’üne bak hocam, yurt dışında bindim hoşuma gitti” dedi Aslında hiç aklımızda yokken, hanımla gittik, lansman fiyatıyla yeni aracımızı aldık. Çarşamba sipariş verdik, perşembe araç geldi. Cuma günü plaka, tescil, ruhsat, kasko ve sigorta işlemleri yapıldı. Cumartesi günü aracı teslim alacaktık ancak yetişmedi. Pazartesi günü aracı teslim aldım. Yeni Volkswagen‘imiz 125 kW yani 170 BG’e sahip ID.4 Pure modeli. Tamamen elektrikli, menzili 354 km şehirler arası, 455 km şehiriçi WLTP verilerine göre. Henüz çok kilometre yapmadık. Ama şehir içinde kış olduğu için 350 kilometreleri görecek gibi. Donanım olarak gayet dolu ve gerçekten konforlu bir araç. Araçta ısı pompası var. Sürüş zevki süper. İvmelenmesi gerçekten hoş, arkadan itişli. Elektrikli hakkında tereddütlerim olsa da, bu aracı kullandıktan sonra fikirlerim değişti. Aracı henüz hiç şarj etmedim, çünkü servis bana %80 civarı şarjla vermişti. Eski aracım 2020 Highline Tiguan ile karşılaştırdığında, araç daha uzun ancak yüksekliği daha az. İç mekan ferah ve konforu çok iyi. Fotoğraflara geçelim, hava yağmurluydu sabah. Daha sonra başka fotolar da eklerim. Tecrübelerimi paylaşacağım. 62 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 3 Aralık 2024 Paylaş 3 Aralık 2024 Vay, çok güzel. Maşallah. Allah ağız tadıyla binmeyi nasip etsin inşallah. 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 3 Aralık 2024 Paylaş 3 Aralık 2024 Hayırlı olsun Cenk Hocam Güle güle binin 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 Aralık 2024 Paylaş 3 Aralık 2024 otonomu olmayan akıllı şey mi bu 1 3 Yorum bağlantısı
Çiğdem Bilen 3 Aralık 2024 Paylaş 3 Aralık 2024 Hayırlı olsun. Güle güle kullanın 🧿 1 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 3 Aralık 2024 Yazar Paylaş 3 Aralık 2024 Mahmut Yıldız yazdı: Vay, çok güzel. Maşallah. Allah ağız tadıyla binmeyi nasip etsin inşallah. Çok teşekkür ederim, amin. Emre Şimşek yazdı: Hayırlı olsun Cenk Hocam Güle güle binin Teşekkür ederim Emre. Çağlar Bayur yazdı: otonomu olmayan akıllı şey mi bu Evet Çağlar Abi. Travel asist ve ACC var. Aslında otonom özelliği olacak ama doğuş oto yine klasik gıcıklığını yapıp, navigasyon ve levha okuma özelliklerini kapalı teslim ediyorlar. Açılacakmış yakında. Çiğdem Bilen yazdı: Hayırlı olsun. Güle güle kullanın 🧿 Teşekkürler hocam. Yorum bağlantısı
Ersel Yıldız 3 Aralık 2024 Paylaş 3 Aralık 2024 Hayırlı olsun. Güle güle kullanın. Yaklaşık bir yıldır pro modelini yurt dışında kullaniyorum. Memnunum. Keyifli ve konforlu. Sadece arka sağ taraftan bozuk yollarda belli belirsiz bir ses alıyorum. Belki de pandizotun sallanma sesi.. emin değilim. Siz de kulak verip ilerleyen günlerde tecrubenizi aktarirsaniz memnun olurum 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 3 Aralık 2024 Paylaş 3 Aralık 2024 Cenk hocam güle kullanın inşallah. Rengi de harika. 1 Yorum bağlantısı
Erhan Doruk 3 Aralık 2024 Paylaş 3 Aralık 2024 Hayırlı olsun. Ortadaki koca ekrana birşeyler yansıtabilme ihtimali var mı ki. Benim superb deki ekranın aynısı. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 Aralık 2024 Paylaş 3 Aralık 2024 H.Cenk Bayrakçı yazdı: navigasyon ve levha okuma özelliklerini kapalı atmosferik dinazor focus bile tabela okurken ... ne günlere kaldık 80-120 si kaç ms ? 1 Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 3 Aralık 2024 Paylaş 3 Aralık 2024 Hayırlı olsun. Tavsiye Edilen Başlangıç Fiyatı:₺1.870.000,00 Yazıyor ama 1.6 milyon lu fiyatlarladan bahsediliyor, nedir durumlar bayilerde. 1 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 3 Aralık 2024 Yazar Paylaş 3 Aralık 2024 Ersel Yıldız yazdı: Hayırlı olsun. Güle güle kullanın. Yaklaşık bir yıldır pro modelini yurt dışında kullaniyorum. Memnunum. Keyifli ve konforlu. Sadece arka sağ taraftan bozuk yollarda belli belirsiz bir ses alıyorum. Belki de pandizotun sallanma sesi.. emin değilim. Siz de kulak verip ilerleyen günlerde tecrubenizi aktarirsaniz memnun olurum Teşekkür ederim. Ben pek bir yol gürültüsü almadım. Araç çok yeni tecrübe ettikçe yazarım. Mehmet Yeter yazdı: Cenk hocam güle kullanın inşallah. Rengi de harika. Çok teşekkür ederim hocam. Çağlar Bayur yazdı: atmosferik dinazor focus bile tabela okurken ... ne günlere kaldık 80-120 si kaç ms ? Hanımın Corsası da tabela okuyor. Tüm satın alanlar bu durumdan şikayetçi. Herhalde bir çözüm getireceklerdir. Ahmet İhsan Akşen yazdı: Hayırlı olsun. Tavsiye Edilen Başlangıç Fiyatı:₺1.870.000,00 Yazıyor ama 1.6 milyon lu fiyatlarladan bahsediliyor, nedir durumlar bayilerde. 1.650.000 TL ortalama lansman fiyatı. Bize 1622’ye mal oldu. Yorum bağlantısı
Tamer Olcay Çiçek 3 Aralık 2024 Paylaş 3 Aralık 2024 Hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin güzel mantıklı bi araç 1 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 3 Aralık 2024 Paylaş 3 Aralık 2024 Hayırlı olsun hocam Eve şarj istasyonu kurduruyor musun? 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 3 Aralık 2024 Paylaş 3 Aralık 2024 Hayırlı olsun sanırımmilk gelen arabalardan biri. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 3 Aralık 2024 Paylaş 3 Aralık 2024 Hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler 1 Yorum bağlantısı
Emin Önal 3 Aralık 2024 Paylaş 3 Aralık 2024 Hayırlı olsun hocam. Ev otoparkında şarj imkanı var mı ? 1 Yorum bağlantısı
Öner Kurukuz 3 Aralık 2024 Paylaş 3 Aralık 2024 Hayırlı olsun. Rabbim kaza bela vermesin. Güle güle kullanın. 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 3 Aralık 2024 Paylaş 3 Aralık 2024 Hayırlı olsun, şarjın daim olsun 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 3 Aralık 2024 Paylaş 3 Aralık 2024 Hayırlı olsun cenk hocam 🧿 Karizması yerinde.. Bilirsiniz sizi takip ederim ama bunda takip etmeyeceğim 😀 1 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 3 Aralık 2024 Yazar Paylaş 3 Aralık 2024 Tamer Olcay Çiçek yazdı: Hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin güzel mantıklı bi araç Çok teşekkür ederim. Sani Gerşon yazdı: Hayırlı olsun hocam Eve şarj istasyonu kurduruyor musun? Sağol Sani. Bir takım planlarım var, araştırıyorum. Osman Ünal yazdı: Hayırlı olsun. Çok teşekkür ederim. Ali Darbaz yazdı: Hayırlı olsun sanırımmilk gelen arabalardan biri. Sağol Ali. Evet ilk gelen partiden. Mehmet Kazancıoğlu yazdı: Hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler Çok teşekkür ederim. Emin Önal yazdı: Hayırlı olsun hocam. Ev otoparkında şarj imkanı var mı ? Kapalı otoparkımız yok. Açık otopar ancak sabit yer yok. Öner Kurukuz yazdı: Hayırlı olsun. Rabbim kaza bela vermesin. Güle güle kullanın. Çok teşekkür ederim, amin. Ali Cihangiroğlu yazdı: Hayırlı olsun, şarjın daim olsun Çok teşekkür ederim. 👍 Alpay Sumer yazdı: Hayırlı olsun cenk hocam 🧿 Karizması yerinde.. Bilirsiniz sizi takip ederim ama bunda takip etmeyeceğim 😀 Teşekkür ederim. Plakaya dikkat ! Kısaltması “artık fosili bırakın.” 😊 2 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 3 Aralık 2024 Paylaş 3 Aralık 2024 H.Cenk Bayrakçı yazdı: 👍 Teşekkür ederim. Plakaya dikkat ! Kısaltması “artık fosili bırakın.” 😊 Gülerek, kullanın hocam 🧿 Dış tasarım fazlasıyla yakısıklı, cok beğendim.. ama geleyim benden yana sınıfı geçemediklerine.. 300 küsür km. menzil yeni teknolojilere cok uzak kalmış.. Cok cok az haliyle Hava şartları, yol durumları max seviyeyi Mümkün degil veremeyecek.. Vw dokunmatik tuş sevdasından vazgecti fakat aracta hala eski ara nesildeki dokunmatik tuslar göruýorum.. Arkadan ceker olması da olmamış sanki.. Ergo koltukla nirvanaya cıkan adamlar böylesine teknolojik aracta niye kollu koltuğu secti anlamiyorum.. iceride kullanılan renkler uyumsuz olmus ama zevk meselesi ne diyebilirimki.. Jantlar ters görünüyor insallah öbür tarafta farklı değildir 😀 Huyumdur, bazı sevmedim ı ıh dediğim arabayı almısımdır. Bi baktiniz 2. aydiii yi biz alırız 😂 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Muhip Yılmaz 3 Aralık 2024 Paylaş 3 Aralık 2024 Pek yakışıklı Hayırlı olsun 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts