Kerem Keskin 2 Aralık Paylaş 2 Aralık Merhabalar , Ford Fusion 2005 1.4TDİ sahibiyim. Sağ teker dışarıda görünüyordu, ustaya götürdüm. Usta , direksiyonu sağa sola çevirtti kontrol etti birşey yok dedi. Daha sonra jant kapaklarını sök dedi ve söktüm. Sağ tekerin jantı diğer 3 tekerin jantından farklıydı. Ve diğer sorunum ise araç 100'den sonra titriyordu hemde yayık ayranı gibi bu ona sebep olabilir mi? Jantı nereden bulabilirim? 3-4 günden beri sosyal medyanın market kısmında ayriyetten sarı sitede arıyorum tarıyorum bulamadım. Sizin tavsiyelerinizi merakla bekliyorum. 3 lastiğin de aynı olduğu jant ise bu. Bundan bulmaya çalışıyorum. Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 3 Aralık Paylaş 3 Aralık Stepneye baktınızmı belki diğer üçüyle aynıdır. 2 Yorum bağlantısı
Harun Özden 3 Aralık Paylaş 3 Aralık Farklı olan jantın ET değeri farklı, o nedenle dışarıda duruyor teker Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 Aralık Paylaş 3 Aralık peugeot jantıdır, delikler aynı ama et si düşüktür, dışta durur. ustayla gözle olmaz, rot ayarı makinesi ile tespit esastır. Yorum bağlantısı
Kerem Keskin 3 Aralık Yazar Paylaş 3 Aralık Ersen Tapan yazdı: Stepneye baktınızmı belki diğer üçüyle aynıdır. Baktım da inceydi Harun Özden yazdı: Farklı olan jantın ET değeri farklı, o nedenle dışarıda duruyor teker Diğer jantların ET değerini nasıl görebilirim içte mi yazıyor? Çağlar Bayur yazdı: peugeot jantıdır, delikler aynı ama et si düşüktür, dışta durur. ustayla gözle olmaz, rot ayarı makinesi ile tespit esastır. Açıkçası bende öyle düşündüm ilk rot-balanscıya gittim. Hem dışta durmasından hem de lastikten dolayı bakmadı. Ustaya göster dedi. Ne yapacağımı bilmiyorum yani. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 Aralık Paylaş 3 Aralık Kerem Keskin yazdı: ilk rot-balanscıya gittim. Hem dışta durmasından hem de lastikten dolayı bakmadı. Ustaya göster dedi. kombi ustası mı diyeceğim ama kombicilere hakaret olur Kerem Keskin yazdı: Ne yapacağımı bilmiyorum yani. 1 adet ford saç jantı alıp takılacak 1 Yorum bağlantısı
Kerem Keskin 9 Aralık Yazar Paylaş 9 Aralık Çağlar Bayur yazdı: kombi ustası mı diyeceğim ama kombicilere hakaret olur 1 adet ford saç jantı alıp takılacak Herhangi bir 4x108 15 inç Ford jantı alsam olur mu? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 Aralık Paylaş 9 Aralık Kerem Keskin yazdı: Herhangi bir 4x108 15 inç Ford jantı alsam olur mu? diğer jantın içinde ET değeri yazar, genelde saç jantlarda 52.5 tur ancak diğer jant içinden okunmalı sağlama olsun Yorum bağlantısı
Kerem Keskin 10 Aralık Yazar Paylaş 10 Aralık Çağlar Bayur yazdı: diğer jantın içinde ET değeri yazar, genelde saç jantlarda 52.5 tur ancak diğer jant içinden okunmalı sağlama olsun Evet 52.5 yazıyor ET değeri. Şimdi tam olarak neyi almalıyım? İlla Ford mu olmalı? 1 Yorum bağlantısı
Cem Işık 10 Aralık Paylaş 10 Aralık Et değeri 52,5 olan , aracınıza uyumlu (bijon sayısı vs) bir sac jant alabilirsiniz. Bu ölçüyü genelde ford kullanır. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 10 Aralık Paylaş 10 Aralık Kerem Keskin yazdı: Evet 52.5 yazıyor ET değeri. Şimdi tam olarak neyi almalıyım? İlla Ford mu olmalı? et rakamı jantın içerde dışarda durmasının ölçümü,mesela ET25 yazarsa o jant dışarda durur. ayrıca jant göbek çapı da sizin göbeğe oturacak. zaten oturmaz ise takilmaz ve bu değeri ford kulanır. 1 adet ford jantı alınca jant yerine gelecek. Yorum bağlantısı
Kerem Keskin 14 Aralık Yazar Paylaş 14 Aralık N11'de Ford Courier ET37 jant buldum bundan 1 tane alırsam yine aynı sorunu yaşar mıyım? Hala bir jant bulamadım. Yorum bağlantısı
Recommended Posts