İçeriğe Yönlendir

2011 Audi A3 Ambition Halojen Far Dönüşümü

Çağrı Alaf

Recommended Posts

Emre Demir
Servet Aydın
Çağrı Alaf yazdı:

Teşekkür ederim abi senesine göre çok diri gerçekten pıtır pıtır kasislerde virajlarda bozuk yolda. 

Aşağı inip çektim. Baktıktan sonra silin, utanıyorum. Biliyorum çok kötüler ama ne zamandır da arabaya binilmiyordu zaten. :blush:

IMG_3769.jpeg.729a4be08f79f3f1bbfca3cdca9c5dac.jpeg

Şu farlarla Halojen olsa bile girer. Eğer kaliteli yaparsak göz almaz ise sanmıyorum. Arabanın tipine de gider çünkü sırıtmaz ki durdursunlar. 

Sorun farda. Ters aydınlatıyor bu😁 

şaka len şaka kırma arabayı hemen. Farların ışığı yeterli ancak ayarı bozuk. Doğru ayarla ampül dahi değişmeden sorun kalmaz. Farlar freeform yani led ışığı dağıtacak biraz. 

Çağrı Alaf yazdı:

Kısalarda şöyle bir ızgara gibi bir aparat var. Bir engel teşkil eder mi? IMG_3771.jpeg.13041436cb4d3171e0ced46f6e00d3a3.jpeg

Öndeki plaka ampülün ışığı direk göz almasın diye. Negatif etkisi yok aydınlatma için. İlla ki led alıcaksan bunu al

AliExpress'te az önce şunu buldum: 408,78TL | Mi2 2 adet araba H4 LED far H1 H3 H7 H8 H9 H11 far ampuller 880 881 Canbus 9005 9006 Led 9012 ışıkları 56W sis lambası aksesuarla
https://a.aliexpress.com/_ExPAuc0

• Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Emin Önal

Bu kasaya mercekli far takacam diye diye, 7 sene takmayıp, arabayı emmiye sattım :D

Uzun+Kısa led yaptım, kısa far göz aldı söktüm. Far tası acayip genişletiyor. 

• Beğen 1
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf

Tecrübe eden abilerimin tecrübe ve tavsiyelerine dayanarak halojenden devam ediyorum. Farları ayarlayıp devam edeceğim şimdilik. 

YouTube - Far ayarı nasıl olmalı? - Enter 

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz

Aryton Senna dizisini izliyorum. 3 üncü bölüm adı Ambition. Hırs demekmiş. Zaten monakoda hırsı yüzünden tosladı

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...