Çağlar Bayur 23 Ocak Paylaş 23 Ocak Tansu Kalafatoğlu yazdı: Buz pistine çıktım. Bildiğin sarı yani. bu gündelik mi yoksa güneş gözlüğü niyetine mi kullanılacak? Yorum bağlantısı
Servet Aydın 23 Ocak Yazar Paylaş 23 Ocak Bendeki de aynı. Güneş far ve kuvvetli ışık etki etmiyor 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 23 Ocak Paylaş 23 Ocak Servet Aydın yazdı: Bendeki de aynı. Güneş far ve kuvvetli ışık etki etmiyor beyazı sarı mı görüon? Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 23 Ocak Paylaş 23 Ocak Çağlar Bayur yazdı: bu gündelik mi yoksa güneş gözlüğü niyetine mi kullanılacak? Daimi gözlüğüm Çağlar Bayur yazdı: beyazı sarı mı görüon? İç mekanda normal görüyorum. Ama ışık çoksa ve özellikle mavi ekran ışığı çoksa beyaz sarımtırak oluyor. telefondaki true tone gibi Yorum bağlantısı
Servet Aydın 23 Ocak Yazar Paylaş 23 Ocak Çağlar Bayur yazdı: beyazı sarı mı görüon? Yoo. Renk aynı 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 24 Ocak Paylaş 24 Ocak bir cam renkleri değiştirmiş ise ben gündelik kullanmam onu Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 24 Ocak Paylaş 24 Ocak Çağlar Bayur yazdı: bir cam renkleri değiştirmiş ise ben gündelik kullanmam onu renkler değişmiyor. Ufak bi filtre farkı var sadece. Ama çok konforlu. Mavi ışığı süzdüğü için saatlerce gün ışığında kalsak, ekrana baksak bile göz yorulmuyor Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 24 Ocak Paylaş 24 Ocak Tansu Kalafatoğlu yazdı: Buz pistine çıktım. Bildiğin sarı yani. o zaman buz pisti sarı renkte Tansu Kalafatoğlu yazdı: renkler değişmiyor. ben pisti beyaz olarak düşündüm de 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Salı 18:05 Paylaş Salı 18:05 Çağlar Bayur yazdı: görünmez adam mı geldi ziyarete ben aslında yoğum. Chatgpt’yim Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Salı 18:40 Paylaş Salı 18:40 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Chatgpt’yim nostalji seviosun yani? 1 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı Dün saat 06:21 Paylaş Dün saat 06:21 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Evet camlarda sarı renk belli oluyor. Sağlıklı günlerde kullan Tansu. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts