Servet Aydın 1 Aralık Paylaş 1 Aralık Ne kadar dikkat etsemde organik cam veya polikarbon ismiyle satılan gözlük camlarımın çizilmesine engel olamadım. Ciddi pahalılar. Yakın zamanda gözlüğü aldığım yerle yine görüştüm ancak aynı cevabı aldım. Çizik ise yapılacak bir şey yok. Başka gözlük mağazaları da aynısını dediler. Nette karbonat diş macunu vs deniyor ancak bunlar zaten aşındırıcı. Daha fazla çizilecektir diye düşünüyorum. Dökülün bakalım optik madurlar ne yapabilirim? Yorum bağlantısı
Ali Gök 1 Aralık Paylaş 1 Aralık banada lazım bir konu. 4.5 yaşındaki oğlum gözlük kullanıyor ayda 1 takım cam yenilemem gerekiyor çocuk birşekilde çiziyor varsa çiziği giderecek bir yöntem deneriz. gözlükcü değişmek tek çözüm diyor Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 Aralık Paylaş 1 Aralık Servet Aydın yazdı: Ne kadar dikkat etsemde ne kadar? doğu bank derim. eminde de çay içeriz. gelsene 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 1 Aralık Yazar Paylaş 1 Aralık Çağlar Bayur yazdı: ne kadar? doğu bank derim. eminde de çay içeriz. gelsene Cidden çözelim. Her 6 ayda bir 20bin koyuyor adama 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 1 Aralık Yazar Paylaş 1 Aralık Heh mineral cam Önce doktora gidem. Son numaralarım kaç olmuş ona göre olmadı yeni cam yapılacaksa lazım olar 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 1 Aralık Paylaş 1 Aralık Servet Aydın yazdı: Cidden çözelim. Her 6 ayda bir 20bin koyuyor adama haber edin çıkmadan wahtsapptan. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 1 Aralık Yazar Paylaş 1 Aralık Tamam Ali Gök yazdı: banada lazım bir konu. 4.5 yaşındaki oğlum gözlük kullanıyor ayda 1 takım cam yenilemem gerekiyor çocuk birşekilde çiziyor varsa çiziği giderecek bir yöntem deneriz. gözlükcü değişmek tek çözüm diyor Uzak yakın olmasa cam kullanıcam da hem cam olmuyor hemde güncel yakın 4. Kalın cam yorar Yorum bağlantısı
Abdurrahman Balaban 1 Aralık Paylaş 1 Aralık Derin çiziği olmayan saat camında işe yaramıştı.İzmite yolun düşerse gözden çıkarılmış gözlüğü daha kötü hale getirmek için hazırda var ,boşa para vermemiş olursun reis. 2 Yorum bağlantısı
Emin Önal 1 Aralık Paylaş 1 Aralık Camı çizdireceğine, gözü çizdirsen olmuyor mu ? Lazer vs gözlükten kurtulma ihtimalin yok mu yani ? Yorum bağlantısı
Haşmet Güngör 1 Aralık Paylaş 1 Aralık Çiziğe çare yok. uğraşırsan diyoptride bozulur. Genelde işte oluyorsa ,çalışmak için ucuz yakın gözlükler var okuma gözlüğü diye geçer . onlardan kullan . pahalı gözlüğü çalışma dışında kullan. Yorum bağlantısı
İbrahim Arslan 1 Aralık Paylaş 1 Aralık Aynı sorun bende de var. Uzak / yakın kullanmak zorunda olunca sadece ucuz yakın gözlükle bu mesleği yapabilmemize imkan yok. Bir an ekrana bakarken, bir an sonra 20 mt ilerideki makinaya bakmam gerekebiliyor. Sadece yakın kusurluyken kolaydı. Çizik gözlükle yaşamaya devam ediyorum mecburen. 1 Yorum bağlantısı
Onur Bulut 2 Aralık Paylaş 2 Aralık Abi sulu zımpara üste kloroform kurtarmaz mı ? 2 Yorum bağlantısı
Emre Demir 2 Aralık Paylaş 2 Aralık Ben de önümüzdeki aylarda gözümü lazerlemeyi düşünüyorum ,etrafımda olup memnun kalmayan yok . 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Erkan 2 Aralık Paylaş 2 Aralık Servet bey çizilme konusunda yardımcı olabilirmi pek emin degilim ancak yeni gözlük almayı düsünürseniz tavsiye edebilecegim bir arkadaşım var. Özellikle pahali camlarda ( yakin uzak bir arada ve marka ) Bursa ve çevresinde daha uygun fiyat veren bulamadım. En son universiteye hazirlanan oglum icin ilerlemeyi durduran gozluk diye gecen essilor stellest camlari piyasada verilen rakamın (11.000 tl) %45 altina aldim. ( fransadan ithal edildi 15 gunde elimize ulasti ) 1 1 Yorum bağlantısı
Hamit inan 2 Aralık Paylaş 2 Aralık Onur Bulut yazdı: Abi sulu zımpara üste kloroform kurtarmaz mı ? Aynen ince kloforma ile gözden çıkarılan camı denemek lazım ama üzerinde kaplama olmayacak var ise de pert olur zaten. Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 2 Aralık Paylaş 2 Aralık Mustafa Erkan yazdı: Servet bey çizilme konusunda yardımcı olabilirmi pek emin degilim ancak yeni gözlük almayı düsünürseniz tavsiye edebilecegim bir arkadaşım var. Özellikle pahali camlarda ( yakin uzak bir arada ve marka ) Bursa ve çevresinde daha uygun fiyat veren bulamadım. En son universiteye hazirlanan oglum icin ilerlemeyi durduran gozluk diye gecen essilor stellest camlari piyasada verilen rakamın (11.000 tl) %45 altina aldim. ( fransadan ithal edildi 15 gunde elimize ulasti ) Mustafa bey aslında tüm gözlükçülerin liste fiyatında. %50 ye varan iskonto yapma imkanı var ama birçoğu liate fiyatından bu konuyu bilmeyen insanlara satıyor Aslında iskonto yapanlar indirimli satmıyor vermesi gereken fiyattan vermiş oluyor Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 2 Aralık Paylaş 2 Aralık (düzenlendi) Servet Aydın yazdı: Ne kadar dikkat etsemde organik cam veya polikarbon ismiyle satılan gözlük camlarımın çizilmesine engel olamadım. Ciddi pahalılar. Yakın zamanda gözlüğü aldığım yerle yine görüştüm ancak aynı cevabı aldım. Çizik ise yapılacak bir şey yok. Başka gözlük mağazaları da aynısını dediler. Nette karbonat diş macunu vs deniyor ancak bunlar zaten aşındırıcı. Daha fazla çizilecektir diye düşünüyorum. Dökülün bakalım optik madurlar ne yapabilirim? cam için normalde hiçbirşey yapamazsın. ancak seryum oksit ile parlatmayı deneyebilirsin. saatçiler de yapabilir. polikarbon için ise hiçbir fayda yok. optik özelliğini kaybetmeye başlıyor o malzeme. 2 Aralık tarihinde Doğan Arşiray tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Harun Kocaçalışkan 2 Aralık Paylaş 2 Aralık Abi ucuzunu al çizildikçe değiştir. Ben malum optikten alıyorum sürücü gözlüğü camı taktırıyorum. Ayrıca sen sanayi ortamında olduğun için bence 2 tane gözlük kullanmalısın. Biri işte biri evde veya yolda. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 2 Aralık Paylaş 2 Aralık Servet Aydın yazdı: Heh mineral cam Önce doktora gidem. Son numaralarım kaç olmuş ona göre olmadı yeni cam yapılacaksa lazım olar Çok sağlam bir doktor tavsiye edebilirim. Hatta seninle beraber de gelebilirim. Servet Aydın yazdı: Dökülün bakalım optik madurlar ne yapabilirim? Köksal polisaj makinesi almış.. Deneyelim Ben gözlükçüye çizilmeyi sorduğumda, çizilmeyen cam yoktur. Dikkatli kullancaksın dedi.. Çizilirse değiştireceğiz dedi. 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 2 Aralık Yazar Paylaş 2 Aralık Emin Önal yazdı: Camı çizdireceğine, gözü çizdirsen olmuyor mu ? Lazer vs gözlükten kurtulma ihtimalin yok mu yani ? Emin, trifokal lens olur diyor dünya göz. Ameliyat olmak riskli Haşmet Güngör yazdı: Çiziğe çare yok. uğraşırsan diyoptride bozulur. Genelde işte oluyorsa ,çalışmak için ucuz yakın gözlükler var okuma gözlüğü diye geçer . onlardan kullan . pahalı gözlüğü çalışma dışında kullan. Abi var. Hem karta hem ekrana bakınca olmuyor İbrahim Arslan yazdı: Aynı sorun bende de var. Uzak / yakın kullanmak zorunda olunca sadece ucuz yakın gözlükle bu mesleği yapabilmemize imkan yok. Bir an ekrana bakarken, bir an sonra 20 mt ilerideki makinaya bakmam gerekebiliyor. Sadece yakın kusurluyken kolaydı. Çizik gözlükle yaşamaya devam ediyorum mecburen. Aynı durum bende Onur Bulut yazdı: Abi sulu zımpara üste kloroform kurtarmaz mı ? Kloroform denedim etki etmedi. Gözümü açtığımda çıplaktım. Kim koklattı la bana onu Mustafa Erkan yazdı: Servet bey çizilme konusunda yardımcı olabilirmi pek emin degilim ancak yeni gözlük almayı düsünürseniz tavsiye edebilecegim bir arkadaşım var. Özellikle pahali camlarda ( yakin uzak bir arada ve marka ) Bursa ve çevresinde daha uygun fiyat veren bulamadım. En son universiteye hazirlanan oglum icin ilerlemeyi durduran gozluk diye gecen essilor stellest camlari piyasada verilen rakamın (11.000 tl) %45 altina aldim. ( fransadan ithal edildi 15 gunde elimize ulasti ) burada son haziranda çerçeve kırılınca değişimi yaptırdım 27bin idi. İçim yandı. Atasun’a sordum geçen hafta onlarda 12bin rakam verdiler. Ancak son göz muayane raporu istiyor. 1 yılı geçti son kontrol Hamit inan yazdı: Aynen ince kloforma ile gözden çıkarılan camı denemek lazım ama üzerinde kaplama olmayacak var ise de pert olur zaten. Sıfır etki etti Harun Kocaçalışkan yazdı: Abi ucuzunu al çizildikçe değiştir. Ben malum optikten alıyorum sürücü gözlüğü camı taktırıyorum. Ayrıca sen sanayi ortamında olduğun için bence 2 tane gözlük kullanmalısın. Biri işte biri evde veya yolda. 3 tane var. Evde işte iki yakın 4 numara Mehmet Ozyurek yazdı: Çok sağlam bir doktor tavsiye edebilirim. Hatta seninle beraber de gelebilirim. Köksal polisaj makinesi almış.. Deneyelim Ben gözlükçüye çizilmeyi sorduğumda, çizilmeyen cam yoktur. Dikkatli kullancaksın dedi.. Çizilirse değiştireceğiz dedi. Aynısını dedi. Sani’nin tanıdığa gidip Emmi selam söyledi desem🍆 Abdurrahman Balaban yazdı: Derin çiziği olmayan saat camında işe yaramıştı.İzmite yolun düşerse gözden çıkarılmış gözlüğü daha kötü hale getirmek için hazırda var ,boşa para vermemiş olursun reis. Bundan denedim var elimde. Sıfır etki etti. İmansız cam o kadar sağlam kaplama var ota moka çiziliyor. 2 1 Yorum bağlantısı
Hayrettin Bahadir 2 Aralık Paylaş 2 Aralık Servet Aydın yazdı: Ne kadar dikkat etsemde organik cam veya polikarbon ismiyle satılan gözlük camlarımın çizilmesine engel olamadım. Ciddi pahalılar. Yakın zamanda gözlüğü aldığım yerle yine görüştüm ancak aynı cevabı aldım. Çizik ise yapılacak bir şey yok. Başka gözlük mağazaları da aynısını dediler. Nette karbonat diş macunu vs deniyor ancak bunlar zaten aşındırıcı. Daha fazla çizilecektir diye düşünüyorum. Dökülün bakalım optik madurlar ne yapabilirim? Hohla 2 Yorum bağlantısı
Ü.Emre Kartal 2 Aralık Paylaş 2 Aralık Hem uzak hem de yakın problemi için en geçerli çözüm akıllı mercek adı verilen uygulama. 2017 de lazer oldum. Gözlerde 2.5-2.75 astigmat vardı yalnızca. Bir problemim yok şükür. Ancak lazer olmaktan öte sonrası önemli. Damlalar ve yapılmaması gerekenler konusu ciddi önem taşıyor. Lazer olduğum doktor gerçekten çok iyi, birçok yerde muayene oldum, düzenli kontrollerim de oldu ama yaklaşım açısından en güven veren doktor oldu kendisi. Cam çizilmesi konusunda ne yazıkki mineral camlarda çok bir şans yok, ama bazı firmalarda çizilme için garanti olabiliyor. Belki o konuda fayda sağlar 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 2 Aralık Paylaş 2 Aralık Servet Aydın yazdı: Aynısını dedi. Sani’nin tanıdığa gidip Emmi selam söyledi desem🍆 Bunlar muameleden memnun demekki diyip seni de kazıklar.. 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 2 Aralık Paylaş 2 Aralık (düzenlendi) On seneyi geçti lazer olalı çok şükür bir sıkıntı yok şimdilik. Evdeki herkeste gözlüklü benim dışımda. Taşıyıcı ya benim ya da hanım. 2 Aralık tarihinde Mehmet Yeter tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts