İçeriğe Yönlendir

2024 Toyota Corolla 1,5 vision plus

Fatih Uzun

Recommended Posts

Alparslan Coban

Hayırlı olsun ekran dijital klima hız sabitleme güvenlik donanımı ile baz modeli bile yeterince dolu yapmış mantıklı tercih gülerek binin

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
İsa Acar

Güzel günlerde kullanılsın :flowers:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Yılmaz Gökçe

Hayırlı olsun 

Kazasız belasız kullanın

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mustafa Erkan

Yeni aracınız hayırlı olsun. Geçtigimiz hafta Toyota bayisinde biraz inceleme fırsatım oldu. Hayatımda hiç bu kadar çok  güvenlik önlemini baz versiyonda sunan firma görmemiştim. Herbirşey mevcut arabada ,  yanlız aklıma takılan bir şey oldu.

Mesela okul bölgesinden geçiyorsunuz ve tabela tanıma sistemi 30 km olarak sesli ve görsel uyari verdi. Okul bölgesini geçtiniz hız sınırının 70 e yükseldigini gösteren tabelayı koymamışlar. Bu durumda uyarı devam ediyormu ? Tabela yok otobana girdiniz hep tın tın ikaz veriyormu ? 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Fatih Uzun
Mustafa Erkan yazdı:

Yeni aracınız hayırlı olsun. Geçtigimiz hafta Toyota bayisinde biraz inceleme fırsatım oldu. Hayatımda hiç bu kadar çok  güvenlik önlemini baz versiyonda sunan firma görmemiştim. Herbirşey mevcut arabada ,  yanlız aklıma takılan bir şey oldu.

Mesela okul bölgesinden geçiyorsunuz ve tabela tanıma sistemi 30 km olarak sesli ve görsel uyari verdi. Okul bölgesini geçtiniz hız sınırının 70 e yükseldigini gösteren tabelayı koymamışlar. Bu durumda uyarı devam ediyormu ? Tabela yok otobana girdiniz hep tın tın ikaz veriyormu ? 

Şöyle söyliyeyim tabelayı gördüğü an uyarı veriyor,hız limiti ya da yaya geçidi tabelası yok ise uyarı vermiyor.Ara sokaklarda kapatıyorum,güzel alışkanlıklarım da oldu;sinyal vermeden şerit değiştirmiyorum yol boş bile olsa,hemen kendi şeridine geri dönüyor zorlayınca titreşim ile yine uyarıyor.

Yorum bağlantısı
Fatih Uzun
H.Cenk Bayrakçı yazdı:

Ooo, sayın Uzun hoş geldiniz. Sağlıklı günlerde güle güle kullan aracını. :nazar:

Teşekkürler hocam,senin de aracın hayırlı olsun kazasız belasız.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı
Fatih Uzun yazdı:

Teşekkürler hocam,senin de aracın hayırlı olsun kazasız belasız.

Teşekkür ederim. :good1:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mertol Kip
Mustafa Erkan yazdı:

Tabela okuma sistemlerinde mesafe sınırı yanlış hatırmaıyorsam 300 m olması lazım. Eğer hız sınırı kalktı levhasını okuyamazsa disable oluyor. 

Bu arada o güvenlik önlemleri artık standart oldu. Yasal olarak yani. Yorgunluk önleme zart zurt da dahil. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Fatih Uzun
Mertol Kip yazdı:

Tabela okuma sistemlerinde mesafe sınırı yanlış hatırmaıyorsam 300 m olması lazım. Eğer hız sınırı kalktı levhasını okuyamazsa disable oluyor. 

Bu arada o güvenlik önlemleri artık standart oldu. Yasal olarak yani. Yorgunluk önleme zart zurt da dahil. 

İyi yanı da var bence kötü yanı da,eski alışkanlıklar var ise önünüzde herhangi bir cisim görünce kontra yapmak alışkanlık istiyor,evet şeritden çıkıyor ama öncelikle tekrar seni şeridine geri atıyor.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Evren Erakçora

Bnwlerde yok mu sistemler sinyal veren yok gibi.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mertol Kip

Şeritte tutma iyi bir şey. Benim uzun yolda çok işime yarıyor. Bir sürü dikkatsizlik sonucu olan kazayı bununla önleyebilirsin aslında. Bir de şu arkadan araba geldiğinde kör nokta uyarı sistemi aynada kıytırık LED yakmak yerine çarpışma uyarısını devreye soksa iyi olurmuş aslında. Dururken geri vitese falan takarsan uyarıyor da giderken yapmıyor. 

Yorum bağlantısı
Fatih Uzun

Evet uzun yolda çok güzel,ani kalkışlarda ya da geçebileceğin kadar yer olsa bile çarpışma önleyeci yırtıyor kendini şehir içinde,PDA nın hassasiyetini düşürsem bile her kavşakda her dört yolda mutlaka fren yapıyor,iyi ve yardımcı sistemler alışacağız zamanla artık.

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
(düzenlendi)
Mertol Kip yazdı:

Şeritte tutma iyi bir şey. Benim uzun yolda çok işime yarıyor.

emmi neyse de sen de yaşlandın mı yahu

tarihinde Çağlar Bayur tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mertol Kip

Ben zaten yaşlıyım da konu o değil. Şeritte tutma açıkken pure dikkat yola bakmama gerek kalmıyor, sağa sola daha çok bakabiliyorum, yolcuşluk daha eğlenceli geçiyor. Ben çoğu insan gibi senede bir memelekete ya da tatile gidenlerden olmadığım için benim için gerekli. 

Çağlar Bayur yazdı:

emmi neyse de sen de yaşlandın mı yahu

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Mertol Kip yazdı:

Şeritte tutma iyi bir şey. Benim uzun yolda çok işime yarıyor. Bir sürü dikkatsizlik sonucu olan kazayı bununla önleyebilirsin aslında. 

Şeritte tutmayı ben de uzun yolda kullanıyorum.. İşe yaradığı oluyor. 

Gerçi benim qashqaideki şeritte tutma dandik çalışıyor. Esp ile şeride sokuyor. Bir üst paketteki direksiyon müsahalelli. 

Yorum bağlantısı
Fatih Uzun
Mehmet Ozyurek yazdı:

Şeritte tutmayı ben de uzun yolda kullanıyorum.. İşe yaradığı oluyor. 

Gerçi benim qashqaideki şeritte tutma dandik çalışıyor. Esp ile şeride sokuyor. Bir üst paketteki direksiyon müsahalelli. 

Vesile ile biz emekliler için iyi bir özellik :biggrin:

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Tamer Topaç

Fatih Abi hoşgeldin. Aracın hayırlı olsun.

Eski Çanakkale gezisinden bir fotoğraf vardı. Çanakkale geçilmez.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Fatih Uzun
Tamer Topaç yazdı:

Fatih Abi hoşgeldin. Aracın hayırlı olsun.

Eski Çanakkale gezisinden bir fotoğraf vardı. Çanakkale geçilmez.

Hoşbuldum Tamer,ne güzel zamanlardı sen de olmasan hiç fotomuz yoktu,bir de Mustafa liman abi vardı o da çok foto çekmişti.

• Beğen 1
  • Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...