Fatih Uzun Cumartesi 19:08 Paylaş Cumartesi 19:08 Herkese tekrardan merhabalar,uzun zamandır forumda yoktum ama 18 yıldır tanıdığım insanları tekrardan burada görmek çok güzel oldu, Aracım 2024 model Toyota Corolla 1,5 Vision Plus modeli,en boş paketi ama bana göre oldukça dolu bir araç;Tek tek özelliklerini yazmayayım Toyota Safety Sense 3 var araçda,şerit takip,çarpışma önleyici,Acc,tabela okuma çarpışma önleyici başlıca sayacağım özellikler. Neden bir üst paketini almadığıma gelince arada 200bin tl kadar fark vardı,ben de kendime uğraşacak bir şeyler olsun(ayrıca yaptıklarım o kadar tutmadı )diye giriş paketini tercih ettim. Aracıma yaptıklarım; Aldığım gün gerçekten aydınlatması kötü olan orjinal Philips halojen ampullerden kurtulup Photon Milestone katana Led ampullerle değişim yaptım,fabrikasyon merceklerle birlikte karşı tarafı rahatsız etmeden güzel bir ışık elde ettim. 16 inç replika flame jantı ön sis kaşı krom çerçeve yan camlar ve kapı krom çerçeve arkalar 2 önler 1 numara cam filmi eve mat paspas Uzun yıllardır turbo dizel araç kullanıyordum atmosferik motorlu bir araca geçince tabi ki biraz torq aramadım değil ama yılda maksimum 5 ya da 6bin km yaptığım ve kısa mesafe araç kullandığım için benzinli motora geçince çok da tereddüt etmedim,şimdilik şehir içi yakıtım 8 8,5ltlerde araç daha 900km de biraz km yapınca biraz daha düşeceğini umuyorum,daha iyileri sizlerin olsun.. 19 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır Cumartesi 19:50 Paylaş Cumartesi 19:50 Fatih hoş geldin, hayırlı olsun 🧿 Maşallah kazasız cezasız kullanılsın. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter Cumartesi 19:55 Paylaş Cumartesi 19:55 Hayırli olsun. Çok şık duruyor aracınız. 1 Yorum bağlantısı
Fatih Uzun Cumartesi 20:10 Yazar Paylaş Cumartesi 20:10 Çok ara vermişiz emmi bile İstanbul a yaklaşmış Servet Aydın yazdı: Ooo kimleri görüyoruz Selamlar King im Mehmet Yeter yazdı: Hayırli olsun. Çok şık duruyor aracınız. Teşekkürler Adnan Çakır yazdı: Fatih hoş geldin, hayırlı olsun 🧿 Maşallah kazasız cezasız kullanılsın. hoşbuldum abi,Teşekkür ederim Mertol Kip yazdı: velkam bek Thanks,where are you now? Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Cumartesi 20:26 Paylaş Cumartesi 20:26 ooo şanzımanlı bir toyota hayırlı olsun 1 3 Yorum bağlantısı
Emin Önal Cumartesi 21:21 Paylaş Cumartesi 21:21 Hayırlı olsun abi. Nerelerdesin sen ? 1 Yorum bağlantısı
Fatih Uzun Cumartesi 21:36 Yazar Paylaş Cumartesi 21:36 Emin Önal yazdı: Hayırlı olsun abi. Nerelerdesin sen ? Teşekkürler, şifreyi unutmuşum 😚 Tansu Kalafatoğlu yazdı: ooo şanzımanlı bir toyota hayırlı olsun Teşekkürler 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu Cumartesi 21:40 Paylaş Cumartesi 21:40 Hoş geldin Fatih Gezmekten foruma girmeyi unutmuşsun aracin hayırlı olsun 1 Yorum bağlantısı
Murat Sahın Cumartesi 22:11 Paylaş Cumartesi 22:11 Hoşgeldiniz tekrardan. Araç hayırlı olsun 1 Yorum bağlantısı
Fatih Uzun Cumartesi 22:11 Yazar Paylaş Cumartesi 22:11 Mehmet Kazancıoğlu yazdı: Hoş geldin Fatih Gezmekten foruma girmeyi unutmuşsun aracin hayırlı olsun Teşekkürler Mehmet,daha iyileri sizlerin olsun. Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Pazar 04:41 Paylaş Pazar 04:41 Fatih hoş geldin. Emekli olmuşsun. Çalışmaya devam mı? 1 Yorum bağlantısı
Fatih Uzun Pazar 06:15 Yazar Paylaş Pazar 06:15 Mehmet Ozyurek yazdı: Fatih hoş geldin. Emekli olmuşsun. Çalışmaya devam mı? Hoşbuldum abi,Havalimanından ayrıldım ama malum şartlar çalışmaya devam,aynı sektör daha küçüğü diyelim. Metin Akbal yazdı: Hoşgeldiniz yeni araç hayırlı olsun. Teşekkürler Alpay Sumer yazdı: Hayırlı olsun selamlar 👋 Teşekkürler Osman Ünal yazdı: Hayırli olsun. Teşekkürler. 1 Yorum bağlantısı
Fikri Keleş Pazar 06:40 Paylaş Pazar 06:40 (düzenlendi) Hayırlı olsun araba,hoş geldiniz Pazar 06:40 tarihinde Fikri Keleş tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Evren Barış Özbek Pazar 06:48 Paylaş Pazar 06:48 Tekrar hoş geldin. Hayırlı olsun. 1 Yorum bağlantısı
Emrah Korkmazz Pazar 07:25 Paylaş Pazar 07:25 Hoş geldiniz.Hayırlı olsun yeni aracınız. 1 Yorum bağlantısı
Tamer Olcay Çiçek Pazar 08:53 Paylaş Pazar 08:53 Hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin 1 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı Pazar 16:44 Paylaş Pazar 16:44 Ooo, sayın Uzun hoş geldiniz. Sağlıklı günlerde güle güle kullan aracını. 1 Yorum bağlantısı
Selim Bilgin Pazar 16:53 Paylaş Pazar 16:53 Fatih abi tekrar hoşgeldin, Toyota hayırlı olsun. 🧿 1 Yorum bağlantısı
Muharrem Karagülle Pazar 19:03 Paylaş Pazar 19:03 Hayırlı olsun.Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts