Furkan DİLER 30 Kasım Paylaş 30 Kasım Merhaba, ben aracımı yeni aldım. İlk araç olarak 2005 model bir fusion seçtim. Aracımdan genel olarak memnunum ancak kapı fitillerini yenilemek istiyorum. Ön kapılarda kaportasında da fitller var kapının kendinde de. Arka kapılarda fitil var ama kaportasında yok. Hem kaportasındaki fitilleri hem kapı fitillerini nerden bulabilirim? 1 Yorum bağlantısı
İbrahim Aslıoğlu 1 Aralık Paylaş 1 Aralık Ben fiestanın kaporta kısmına clio fitili alıp . Sesi ciddi oranda engellemişti, ilk zamanlar kapatırken biraz zorlandı ama on gün sonra alıştı. Clio fitili deyip geçmeyelim. Tam 13 sene kullandım, herhangi bir yırtık oluşmadan sattım arabayı. 1 Yorum bağlantısı
Furkan DİLER 2 Aralık Yazar Paylaş 2 Aralık Peki kaportaya clio fitili takalım. Clionun hangi kasası oluyor? Bide kapı üstündeki fitilleri bulabilir miyiz? Sanmıyorum bulabileceğimi. 1 Yorum bağlantısı
İbrahim Aslıoğlu 2 Aralık Paylaş 2 Aralık Fitiller aynıdır diye düşünüyorum. Ben 2011 yılında yapmıştım 2006 fiestaya. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts