Gökhan DOĞAN Cumartesi 13:14 Paylaş Cumartesi 13:14 Merhabalar herkese , yaklaşık 3 yıl önce düşük model olsa bile performans tatmin etsin diye 2001 pug 206 1.6 16v araç satın almıştım sorunları ile biraz uğraştırdı fakat 3 yılı bir şekilde geçirdik kendisiyle. Aileye bir kişi daha eklenmesiyle 206 küçük kalmaya başladı bagajda LPG tankı olması nedeniyle bagaj yok gibi bir şey oldu. Maddi olarak fazla zorlanmadan sedan bir araç almaya karar verdim ve 206 235 bin TL'ye satıp 274 bin TL'ye yine performans olarak tatmin edebilecek 2001 Accent milenyum 205.xxx km de 1.5 GLS benzin LPG güvenlik paket klimalı bu aracı satın aldım. Amaca uygun olarak bu değişikliği siz nasıl buldunuz yorumlar benim için kıymetli 9 Yorum bağlantısı
Burak Değer Cumartesi 13:26 Paylaş Cumartesi 13:26 Çok diri ve temiz duruyor. Bu kasa ve yumurta kasayı tavsiye eden sayısı bi hayli çok zaten. Allah kaza, bela vermesin 🧿 1 Yorum bağlantısı
Ersen Tapan Cumartesi 13:37 Paylaş Cumartesi 13:37 Manıklı bir seçim olmuş. Güle güle kullanın. 1 Yorum bağlantısı
Aytac Sakal Cumartesi 14:01 Paylaş Cumartesi 14:01 Hayırlı Olsun Kazasız Belasız. 206 göre Aile için daha uygun bir araçtır Güvenlik Paketi olanlar daha çok tutulur Ben 1 yıl kadar Yumurta Kasa Accent kullandım. Mantıklı iş yapmışsınız. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter Cumartesi 15:19 Paylaş Cumartesi 15:19 Hayır olsun. Güle güle kullanın. 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek Cumartesi 16:27 Paylaş Cumartesi 16:27 Mantıklı tabiki. Hayırlı olsun. ESP yoktur muhtemelen, çok dikkat edin 1 Yorum bağlantısı
Furkan Bakırel Cumartesi 20:24 Paylaş Cumartesi 20:24 Çok sağlam arabadır çok seridir ama frene basınca hızlanma özelliği sayesinde durmayı pek sevmez. 1 Yorum bağlantısı
Gökhan DOĞAN Cumartesi 20:56 Yazar Paylaş Cumartesi 20:56 Furkan Bakırel yazdı: Çok sağlam arabadır çok seridir ama frene basınca hızlanma özelliği sayesinde durmayı pek sevmez. Pejodan inip bu araca binince fren konusunda bayağı afalladim doğrusu kesinlikle haklısınız. Fren sistemini iyileştirmek için araştırma yapıyorum bakalım sonuç alabilecek miyim Yorum bağlantısı
Murat Sahın Cumartesi 22:17 Paylaş Cumartesi 22:17 Motor mekanik anlamda sağlamdır. Vaktiyle kiralamada kullanıyorduk. Ancak güvenlik olarak zayıf araçlardır. Dikkat etmek gerekir. Aile için güzel araçtır. Yakıtı ekonomiktir, geçmişi iyi ise pek arızaya yatkın da değildir. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat Pazar 11:24 Paylaş Pazar 11:24 yağmurda refüje çıkmıştım frene basınca sakin kullanırsanız bencede bir sorun yaşamadan binersiniz 1 Yorum bağlantısı
Ersen şahin Pazar 12:13 Paylaş Pazar 12:13 Kardeşim de vardı bundan tek sevmediğim yönü frendi Benim görüşüm tam bir aile arabası güle güle kullanın 1 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora Pazar 12:51 Paylaş Pazar 12:51 Yıllar önce bunlardan kullanmıştım,özellikle direksiyon sistemi bir garipti, boşluk hissi çok fazlaydı , getz de öyledir. Mekanik aksam sağlam bilinir, bazı parçalar Mitsubishi kökenli sanırım. 1 Yorum bağlantısı
Talha Bilgi Pazartesi 09:16 Paylaş Pazartesi 09:16 Bu kasa bende vardı tek sorunu frenleme performansı idi, geniş lastik ile bir miktar çözmüştüm. Çok güzel araçlar. Güle güle kullanın 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz Pazartesi 09:54 Paylaş Pazartesi 09:54 İlk aracım accent admire idi, oldukça da güzeldi, milenyum 1.5 gls güzeldir. Güle güle kullan. Fren hidroliğini değişmekle işe başlayabilirsin. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts