Servet Aydın 4 Aralık Paylaş 4 Aralık İlkay Başaran yazdı: Yani soğutma sisteminde bir sorun varsa her araç yapacaktır. Doğuştan hararet meyilli değiller hiçbiri. Bizim sanayilerde her arabaya r9 ya da şahin termostatı zorlama refleksi var. Bazıları da matkapla deliyor termostatı 1 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 4 Aralık Paylaş 4 Aralık Servet Aydın yazdı: Bazıları da matkapla deliyor termostatı tamir kitabında bile yeri var onun, kokoreç pişirirken delen de var tavayı 1 Yorum bağlantısı
Aytac Sakal 5 Aralık Paylaş 5 Aralık İlkay Başaran yazdı: Emin ol lpg montajı yapan katletmiştir yine motoru. Orayı burayı kesiyorlar, t takıyorlar falan filan. Bu ve dizel hariç lpgsiz bindiğim reno olmadı hiç. Birine 100 bin km lpg ile kullandım rekorum o şimdi yeni sahibi kullanıyor. Montaj çok önemli. Kitten daha önemli. Yıl 2017 Sübap ayarından önce fotoğraf çekmiştim saklamışım tertemiz görünüyor. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 5 Aralık Paylaş 5 Aralık Aytac Sakal yazdı: Yıl 2017 Sübap ayarından önce fotoğraf çekmiştim saklamışım tertemiz görünüyor. Üsten tek egzantrik ve silindir başına 2 valf.. Bide benim durumuma bak. *3 egzantrik *16 valf *1 valvetronik *2 faz değiştirici varyatör. Bunu yapan mühendisin ve diğer tüm mühendislerimizin mühendisler gününü kutlarım. 1 Yorum bağlantısı
Aytac Sakal 5 Aralık Paylaş 5 Aralık Ali Darbaz yazdı: Üsten tek egzantrik ve silindir başına 2 valf.. Bide benim durumuma bak. *3 egzantrik *16 valf *1 valvetronik *2 faz değiştirici varyatör. Bunu yapan mühendisin ve diğer tüm mühendislerimizin mühendisler gününü kutlarım. 1,4 8 Sübap bu motorun 16 sübap olanı daha iyi 1,6 ithal olan çok daha dayanıklı. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 5 Aralık Paylaş 5 Aralık Aytac Sakal yazdı: 1,4 8 Sübap bu motorun 16 sübap olanı daha iyi 1,6 ithal olan çok daha dayanıklı. Araba nedir Yorum bağlantısı
Aytac Sakal 5 Aralık Paylaş 5 Aralık Ali Darbaz yazdı: Araba nedir 2007 Symbol 2015 Ocak 2018 Ekim arası kullandım.2017 Lpg kite geçtim o zamana kadar çok memnundum.Arabanın başına gelmeyen kalmadı sağlamdı.Tavana kiremit bile düştü. Yorum bağlantısı
Recommended Posts