İçeriğe Yönlendir

K&N Hava Filtrelerinde %90 İndirim

Ali Darbaz

Recommended Posts

Doğan Arşiray
Çağlar Bayur yazdı:

forda kampanya yapmayan birlas ı kınıyoruz

peki onlar bunu biliyormu deliganlı?

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Doğan Arşiray yazdı:

peki onlar bunu biliyormu deliganlı?

ilk günden beri

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

uyanıklar, güncel araçlara yapsanıza indirim, indirimi bırak stokta bile yok filtre... 

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz

Bu filtreler yağlı olduğu için maf sensörünü kirletiyor muş BMWci bir arkadaş söyledi doğru mu

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Ali Darbaz yazdı:

Bu filtreler yağlı olduğu için maf sensörünü kirletiyor muş BMWci bir arkadaş söyledi doğru mu

maf ın filtreden önce konumlanması dışında udm ci arkadaşın fikrinde sorun yok. teknik bir söylem değil tabi, vesile ile karter havalandırmanın ne olduğunu öğrenmesin, arabayı yakabilir

• Beğen 1
  • Şaşkın 2
Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray

valla ikincisini aldım stoğa... jeep e doğrudan oldu. KJ WK dizel benzinli hepsine oluyor bu ebat.

Yorum bağlantısı
Tamer Topaç
Ali Darbaz yazdı:

Zamanında boşuna paylaşmadım.

BMW.jpg.bc031fae5b4d4a29dc493c9378e47a23.jpg

• Beğen 1
  • Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray
Ali Darbaz yazdı:

zaten yağ buharı var her yerde.

Yorum bağlantısı
Servet Aydın
Çağlar Bayur yazdı:

maf ın filtreden önce konumlanması dışında udm ci arkadaşın fikrinde sorun yok. teknik bir söylem değil tabi, vesile ile karter havalandırmanın ne olduğunu öğrenmesin, arabayı yakabilir

Nasıl oluyorda filtreden önce akışmetre oluyor? Hiçbir tane araçta görmedim. Olması da imkansız

Doğan Arşiray yazdı:

Motor ters dönmediği sürece buhar gelmez akışmetreye. Stop halinde eser miktar gelir ki ilk marşta gider zaten

Ali Darbaz yazdı:

Doğru. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Servet Aydın yazdı:

Nasıl oluyorda filtreden önce akışmetre oluyor? Hiçbir tane araçta görmedim. Olması da imkansız

Motor ters dönmediği sürece buhar gelmez akışmetreye. Stop halinde eser miktar gelir ki ilk marşta gider zaten

Doğru. Sana daha önce yazdım burada okumadın mı?

Idrak edememişim abi

Yorum bağlantısı
İlkay Başaran
Servet Aydın yazdı:

Abi kaputu açıyorsun ya arabanın ön tarafından motora bakmıyorsun, içinden bakıyorsun (silecek tarafından). Hangisi önde şimdi? :crazy:

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Doğan Arşiray yazdı:

Servet Aydın yazdı:

Olması da imkansız

udm dedik yan tayfası

Yorum bağlantısı
Servet Aydın
Ali Darbaz yazdı:

Idrak edememişim abi

Sıvı sabun türevi ile yıkarsın. Emiş tarafı aşağı gelecek şekilde fıskiye tut temizlenir. Yıllarca öyle kullanmıştım

Çağlar Bayur yazdı:

udm dedik yan tayfası

Filtreden önce dedin sensöre. Udm madame matmazale bilmem

Yorum bağlantısı
Ali Darbaz
Servet Aydın yazdı:

Sıvı sabun türevi ile yıkarsın. Emiş tarafı aşağı gelecek şekilde fıskiye tut temizlenir. Yıllarca öyle kullanmıştım

Filtreden önce dedin sensöre. Udm madame matmazale bilmem

Abi benim arabanın sibop contaları yağ sızdırıyor ya. Malum bende üç tane egzantrik  var. Sadece ve sadece egzoz mani olduğunun olduğu taraftaki egzoz vakitlerine ait duman lastiklerini değiştirirsen yeterli olur mu

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Servet Aydın yazdı:

Kesmez

yağ buharı akıyor üstüne şapır şupur ona bakmaz da, udm ci atf ile yağlar filtresini

Yorum bağlantısı
Metin Akbal
Ali Darbaz yazdı:

Opelde kullanıyordum kac senedir. Son bakımda yeni filtre aldım temizlik kitiyle satarım ama birlas fiyatına vermem 😬

• Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Servet Aydın
Çağlar Bayur yazdı:

yağ buharı akıyor üstüne şapır şupur ona bakmaz da, udm ci atf ile yağlar filtresini

Siklon filtre karter buharını süzüyor manifoldda. Yağ sensöre ulaşmaz

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   1 kullanıcı

• Ali Darbaz
  • Yeni Oluştur...