Çağlar Bayur Pazartesi 17:29 Paylaş Pazartesi 17:29 forda kampanya yapmayan birlas ı kınıyoruz 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray Dün saat 07:22 Paylaş Dün saat 07:22 Çağlar Bayur yazdı: forda kampanya yapmayan birlas ı kınıyoruz peki onlar bunu biliyormu deliganlı? Yorum bağlantısı
Tamer Topaç Dün saat 07:45 Paylaş Dün saat 07:45 Ürünlerini yakalım. Ama önce alalım, sonra yakalım. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Dün saat 08:27 Paylaş Dün saat 08:27 Doğan Arşiray yazdı: peki onlar bunu biliyormu deliganlı? ilk günden beri Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu Dün saat 09:00 Paylaş Dün saat 09:00 uyanıklar, güncel araçlara yapsanıza indirim, indirimi bırak stokta bile yok filtre... Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 10 saat önce Yazar Paylaş 10 saat önce Bu filtreler yağlı olduğu için maf sensörünü kirletiyor muş BMWci bir arkadaş söyledi doğru mu Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Ali Darbaz yazdı: Bu filtreler yağlı olduğu için maf sensörünü kirletiyor muş BMWci bir arkadaş söyledi doğru mu maf ın filtreden önce konumlanması dışında udm ci arkadaşın fikrinde sorun yok. teknik bir söylem değil tabi, vesile ile karter havalandırmanın ne olduğunu öğrenmesin, arabayı yakabilir 1 2 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 8 saat önce Paylaş 8 saat önce valla ikincisini aldım stoğa... jeep e doğrudan oldu. KJ WK dizel benzinli hepsine oluyor bu ebat. Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Ali Darbaz yazdı: Bu filtreler yağlı olduğu için maf sensörünü kirletiyor muş BMWci bir arkadaş söyledi doğru mu Zamanında boşuna paylaşmadım. 1 2 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 8 saat önce Paylaş 8 saat önce Ali Darbaz yazdı: Bu filtreler yağlı olduğu için maf sensörünü kirletiyor muş BMWci bir arkadaş söyledi doğru mu zaten yağ buharı var her yerde. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 6 saat önce Paylaş 6 saat önce Çağlar Bayur yazdı: maf ın filtreden önce konumlanması dışında udm ci arkadaşın fikrinde sorun yok. teknik bir söylem değil tabi, vesile ile karter havalandırmanın ne olduğunu öğrenmesin, arabayı yakabilir Nasıl oluyorda filtreden önce akışmetre oluyor? Hiçbir tane araçta görmedim. Olması da imkansız Doğan Arşiray yazdı: zaten yağ buharı var her yerde. Motor ters dönmediği sürece buhar gelmez akışmetreye. Stop halinde eser miktar gelir ki ilk marşta gider zaten Ali Darbaz yazdı: Bu filtreler yağlı olduğu için maf sensörünü kirletiyor muş BMWci bir arkadaş söyledi doğru mu Doğru. 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 5 saat önce Yazar Paylaş 5 saat önce Servet Aydın yazdı: Nasıl oluyorda filtreden önce akışmetre oluyor? Hiçbir tane araçta görmedim. Olması da imkansız Motor ters dönmediği sürece buhar gelmez akışmetreye. Stop halinde eser miktar gelir ki ilk marşta gider zaten Doğru. Sana daha önce yazdım burada okumadın mı? Idrak edememişim abi Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Servet Aydın yazdı: Nasıl oluyorda filtreden önce akışmetre oluyor? Hiçbir tane araçta görmedim. Olması da imkansız Abi kaputu açıyorsun ya arabanın ön tarafından motora bakmıyorsun, içinden bakıyorsun (silecek tarafından). Hangisi önde şimdi? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Doğan Arşiray yazdı: zaten yağ buharı var her yerde. Servet Aydın yazdı: Olması da imkansız udm dedik yan tayfası Yorum bağlantısı
Servet Aydın 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Ali Darbaz yazdı: Idrak edememişim abi Sıvı sabun türevi ile yıkarsın. Emiş tarafı aşağı gelecek şekilde fıskiye tut temizlenir. Yıllarca öyle kullanmıştım Çağlar Bayur yazdı: udm dedik yan tayfası Filtreden önce dedin sensöre. Udm madame matmazale bilmem Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 3 saat önce Yazar Paylaş 3 saat önce Servet Aydın yazdı: Sıvı sabun türevi ile yıkarsın. Emiş tarafı aşağı gelecek şekilde fıskiye tut temizlenir. Yıllarca öyle kullanmıştım Filtreden önce dedin sensöre. Udm madame matmazale bilmem Abi benim arabanın sibop contaları yağ sızdırıyor ya. Malum bende üç tane egzantrik var. Sadece ve sadece egzoz mani olduğunun olduğu taraftaki egzoz vakitlerine ait duman lastiklerini değiştirirsen yeterli olur mu Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Servet Aydın yazdı: Kesmez yağ buharı akıyor üstüne şapır şupur ona bakmaz da, udm ci atf ile yağlar filtresini Yorum bağlantısı
Metin Akbal 1 saat önce Paylaş 1 saat önce Ali Darbaz yazdı: Bu filtreler yağlı olduğu için maf sensörünü kirletiyor muş BMWci bir arkadaş söyledi doğru mu Opelde kullanıyordum kac senedir. Son bakımda yeni filtre aldım temizlik kitiyle satarım ama birlas fiyatına vermem 😬 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 10 dakika önce Paylaş 10 dakika önce Çağlar Bayur yazdı: yağ buharı akıyor üstüne şapır şupur ona bakmaz da, udm ci atf ile yağlar filtresini Siklon filtre karter buharını süzüyor manifoldda. Yağ sensöre ulaşmaz Yorum bağlantısı
Recommended Posts