Çağlar Bayur Cuma 12:04 Paylaş Cuma 12:04 200-400 e yolda bulsan verilmez, kağpıt havludan ucuza. mondeo focus lara bulamadım onların rakamları inmemiş. yağlayıcı sprey mutlaka alınmalı, rengi kırmız diye piyasada atf ile yağlıyorler olmaz tabii. bu filtrler takınca ne oluyor? zamanında distribütörü için bir test yapmıştık dyno da, sonuçları açıklama imkanı yok tabii, lakin herkesin bileceği üzere, filtreyi söküp kullanırsak bile beygir gelmez, lakin devirlenme isteği artar. yaptığı iş o , bir de atmosferik benzinli motorda tatlı derinden bir hırıltı oluyor, motoruma uygunu bulsam alırdım bu rakama selpak yok , satıcısı çıldırmış 4 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz Cuma 12:31 Paylaş Cuma 12:31 Çağlar Bayur yazdı: 200-400 e yolda bulsan verilmez, kağpıt havludan ucuza. mondeo focus lara bulamadım onların rakamları inmemiş. yağlayıcı sprey mutlaka alınmalı, rengi kırmız diye piyasada atf ile yağlıyorler olmaz tabii. bu filtrler takınca ne oluyor? zamanında distribütörü için bir test yapmıştık dyno da, sonuçları açıklama imkanı yok tabii, lakin herkesin bileceği üzere, filtreyi söküp kullanırsak bile beygir gelmez, lakin devirlenme isteği artar. yaptığı iş o , bir de atmosferik benzinli motorda tatlı derinden bir hırıltı oluyor, motoruma uygunu bulsam alırdım bu rakama selpak yok , satıcısı çıldırmış KN marka mı herhangi bir yağlayıcı sprey olur mu abi? Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Cuma 12:37 Yazar Paylaş Cuma 12:37 Köksal Yılmaz yazdı: KN marka mı herhangi bir yağlayıcı sprey olur mu abi? Ben seneye alıcam. Gene indirim yakalarız birlassdan Köksal Yılmaz yazdı: KN marka mı herhangi bir yağlayıcı sprey olur mu abi? Hava filtresini bir getiriyormuşsun 100 200 TL karşılığını senin için yıkayıp temizleyip yağlayıp veriyormuş Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Cuma 12:39 Paylaş Cuma 12:39 Doğan Arşiray yazdı: bir tane de ben aldım teşekkürler. mersoya buldun mu ? Ali Darbaz yazdı: 10-40 motor yağı iş görür mü 20/50 любимый Köksal Yılmaz yazdı: KN marka mı herhangi bir yağlayıcı sprey olur mu abi? нет Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray Cuma 13:02 Paylaş Cuma 13:02 (düzenlendi) Çağlar Bayur yazdı: mersoya buldun mu ? 20/50 любимый нет benz yok, jeep için chrysler 300C filtresi aşağı yukarı aynı şey. bu filtre aynı zamanda corsa C 1.6, 1.4 ve 1.7 Dti filtresi. Cuma 13:02 tarihinde Doğan Arşiray tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Tamer Topaç Cuma 13:08 Paylaş Cuma 13:08 Çağlar Bayur yazdı: любимый Bu Ruslar çok fena 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın Cuma 14:23 Paylaş Cuma 14:23 Ali Darbaz yazdı: Peki abi, bunu wd40 ile yağlanabiliyor mu Wd40 yanıcı ve toz tutucu. Ben sıvı sabunla yıkardım kullandığım zamanda Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk Cuma 14:31 Paylaş Cuma 14:31 Ali Darbaz yazdı: Peki abi, bunu wd40 ile yağlanabiliyor mu HAYIR kesinlikle. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk Cuma 15:16 Paylaş Cuma 15:16 Doğan Arşiray yazdı: zeytin yağı? cidden soruyorum. o da toz tutar bence. daha ince berrak bişey olması gerek. akıcı. ıslak ama geçirgen. Doğan Arşiray yazdı: zeytin yağı? cidden soruyorum. o da toz tutar bence. daha ince berrak bişey olması gerek. akıcı. ıslak ama geçirgen. rıfkıya yağlı kağıt filtre takmıştım. içinde bi yağ vardı. ama yeniden yağlamadım. https://www.landybitz.com.au/land-rover-series-2-3-performance-air-filter Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz Cuma 15:48 Paylaş Cuma 15:48 Ali Darbaz yazdı: Ben seneye alıcam. Gene indirim yakalarız birlassdan Hava filtresini bir getiriyormuşsun 100 200 TL karşılığını senin için yıkayıp temizleyip yağlayıp veriyormuş Seneye dediğin gelecek ay heralde. Birlasla konuşup forum indirimi alırsın o zamana Yorum bağlantısı
Ali Darbaz Cuma 16:40 Yazar Paylaş Cuma 16:40 Alanlar beğeni atsın. Ama 1 sene sonra filtre nedeniyle manifold patlaması gibi konularda sorumluluk kabul etmiyom. 1 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray Cuma 17:17 Paylaş Cuma 17:17 Mehmet Göktürk yazdı: o da toz tutar bence. daha ince berrak bişey olması gerek. akıcı. ıslak ama geçirgen. o da toz tutar bence. daha ince berrak bişey olması gerek. akıcı. ıslak ama geçirgen. rıfkıya yağlı kağıt filtre takmıştım. içinde bi yağ vardı. ama yeniden yağlamadım. https://www.landybitz.com.au/land-rover-series-2-3-performance-air-filter silikon yagi o halde. Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu Cuma 17:36 Paylaş Cuma 17:36 (düzenlendi) Ali Darbaz yazdı: Filtre gelsin ölçeriz işe yarayıp yaramadığını. hava geçirgenliği her zaman iyi değildir yalnız, tozda önemli, bu tip filtreler spor araçlarda falan iş yapar bence, bişeylerden feragat etmeden güç gelmiyor ne yazıkki, bize güçten ziyade koruma lazım... ha 200-400 tl ye olsaydı alırdım, oynamak güzel yıka yağla falan ama 4000 tl de verilmez... bu indirmler daha çok devam edecek o yüzden kaçan birşey yok sakin olabilirisiniz Cuma 17:38 tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Cuma 17:51 Paylaş Cuma 17:51 Ali Darbaz yazdı: filtre nedeniyle manifold patlaması o nasıl oluyormuş? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Cuma 18:01 Paylaş Cuma 18:01 Doğan Arşiray yazdı: valla ben kagit filtre parasi verdim. 50 tl ye teneke zeytinyağı bulmuşlar, acaba alsak mı Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Cuma 18:17 Paylaş Cuma 18:17 Çağlar Bayur yazdı: 50 tl ye teneke zeytinyağı bulmuşlar, acaba alsak mı 220 gramdır. Ali Darbaz yazdı: Alanlar beğeni atsın. Ama 1 sene sonra filtre nedeniyle manifold patlaması gibi konularda sorumluluk kabul etmiyom. Fiat stilolar çok güzel yapardı onu. Manifold değil de filtre kazanı patlatma. 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray Cuma 19:10 Paylaş Cuma 19:10 Çağlar Bayur yazdı: 50 tl ye teneke zeytinyağı bulmuşlar, acaba alsak mı teneke bostur bence... Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Cuma 19:55 Paylaş Cuma 19:55 Doğan Arşiray yazdı: teneke bostur bence... kargodan kn yerine havlu kağıt çıkarsa o zaman boş olur ama kn çıkıyor, teneke dolu yağ da gerçek? Yorum bağlantısı
Servet Aydın Cuma 21:19 Paylaş Cuma 21:19 Doğan Arşiray yazdı: iade ederiz içine patlican koyup. Efendim? 2 Yorum bağlantısı
Burak Kuşçu Cumartesi 09:08 Paylaş Cumartesi 09:08 1.5 yıl oldu sanırım yurt dışından gelirken getirmiştim. Amarokta hali hazırda KN kullanıyorum ben taktıktan sonra farkını hissettim. Araba özellikle uludağ tırmanışlarında daha rahat devirlenmeye ve daha az yakmaya başladı. Rutin kullandığım yol olduğu için farkı hissettim. Alış fiyatım 60 € civarındaydı. Bahsi geçen satıcı epey eskiden beri bu işi yapıyor olumsuz düşünmek istemiyorum ama ben aracıma 200 TL lik KN i takmazdım. Yorum bağlantısı
Recommended Posts