Ali Darbaz 29 Kasım Paylaş 29 Kasım Dostlar K&N Birlass ile görüştüm. Hepsiburada trendyol ve N11 hesaplarında kağıt filtre fiyatına K&N filtre satıyorlar. kasım sonuna kadar satışlar var. İhtiyaç olan alsın. https://www.hepsiburada.com/magaza/birlasshop?siralama=artanfiyat&markalar=kn&tab=allproducts 2 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 29 Kasım Yazar Paylaş 29 Kasım Emre Demir yazdı: egea yine bulamadım Baktım bende bir çok arabanınki yok. Eski az olan arabaların filtreleri indirimde. Ama Birlas sitesinde %50 indirim var. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 29 Kasım Yazar Paylaş 29 Kasım Köksal Yılmaz yazdı: Teşekkür Ali cim, girdik bi günaha bakalım Bana gece gece vahi geldi @Çağlar Bayur'dan İlkay Başaran yazdı: Megan da yok Cruze için bulamadım 2 Yorum bağlantısı
Harun Kocaçalışkan 29 Kasım Paylaş 29 Kasım https://www.hepsiburada.com/magaza/birlasshop?siralama=artanfiyat&markalar=kn&tab=allproducts 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 29 Kasım Yazar Paylaş 29 Kasım Tamer Topaç yazdı: Aldım Kiti de yenilemiş oldum. Benim filtre 400 seninki nasıl 200 tl yahu Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 29 Kasım Paylaş 29 Kasım İlkay Başaran yazdı: Megan da yok stokta yok, satamadıklarına indirim yapmışlar, zaten bunlar tam oturmuyor kardes hep bir boşluk kalıyor, fiestadada olmuştu sonra kaldırıp attım kenara, clionunki 33-3082 bunda kenarda çıkıntı olacak ve yok, yine oyanamak lazım, haa 200-300 tl olsa tamam hallederimde 4000 tl, kesinlikle değmez zaten... 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 29 Kasım Paylaş 29 Kasım gereksiz. onlarca senedir konuşulur. alanlar bi farkını göremedim der dururlar. 2 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 29 Kasım Paylaş 29 Kasım Mehmet Göktürk yazdı: gereksiz. onlarca senedir konuşulur. alanlar bi farkını göremedim der dururlar. katılıyorum, kaliteli hava filtresi al, zamanında yada kirlenince diyim, değiştir devam. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 29 Kasım Yazar Paylaş 29 Kasım Filtre gelsin ölçeriz işe yarayıp yaramadığını. Ali Cihangiroğlu yazdı: katılıyorum, kaliteli hava filtresi al, zamanında yada kirlenince diyim, değiştir devam. Mehmet Göktürk yazdı: gereksiz. onlarca senedir konuşulur. alanlar bi farkını göremedim der dururlar. Ali Cihangiroğlu yazdı: stokta yok, satamadıklarına indirim yapmışlar, zaten bunlar tam oturmuyor kardes hep bir boşluk kalıyor, fiestadada olmuştu sonra kaldırıp attım kenara, clionunki 33-3082 bunda kenarda çıkıntı olacak ve yok, yine oyanamak lazım, haa 200-300 tl olsa tamam hallederimde 4000 tl, kesinlikle değmez zaten... Yorum bağlantısı
Servet Aydın 29 Kasım Paylaş 29 Kasım Mehmet Göktürk yazdı: gereksiz. onlarca senedir konuşulur. alanlar bi farkını göremedim der dururlar. İmkan dahilinde değil zaten hocam. 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 29 Kasım Paylaş 29 Kasım (düzenlendi) ek bilgi işbankasının pazarama uygulması üzerinden alt limitsiz 125 tl daha indirimli alabiliyorsunuz. Mehmet Göktürk yazdı: gereksiz. onlarca senedir konuşulur. alanlar bi farkını göremedim der dururlar. bu fiyatlar ile mann fiyatına hatta daha uyguna 260 tl ye geldi mondeonun hava filtresi. 29 Kasım tarihinde Metin Uzunoğlu tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 29 Kasım Yazar Paylaş 29 Kasım Servet Aydın yazdı: İmkan dahilinde değil zaten hocam. Peki abi, bunu wd40 ile yağlanabiliyor mu Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 29 Kasım Yazar Paylaş 29 Kasım (düzenlendi) Ali Gülmez yazdı: gereksiz paralar harcıyorsun Ali Darbaz Şu mazarayı görmsem almayacaktım zaten. Sözde servis en kaliteli hava filtresini aldı taktı. Filtrenin dış plastiği imalat hatası ile filtrebin üzerine gelip hava geçişini kapatmış. Normalde Mann filtre alacaktım. Lakin akşam akşam K&N görünce alasım geldi. Test edip deneriz fenamı olur. Liqui Molly arabamda epey bir sorunu çözdü. Ayrıca benim bu filtrem az bus bişey değil . kocaman bir filtre.. Kolum kadar eşşek gibi filtre yapmışlar. Nasıl bir teknoloji varsa artık , sivaslıların dediği gibi Hart Ağızlı Domuz gibi. 29 Kasım tarihinde Ali Darbaz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 29 Kasım Paylaş 29 Kasım filtrelerini silecek sepeti üzerinden bosch al lütfen Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 29 Kasım Paylaş 29 Kasım Ali Darbaz yazdı: Benim filtre 400 seninki nasıl 200 tl yahu Kitleriyle birlikte 3 set aldım Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 29 Kasım Yazar Paylaş 29 Kasım Tamer Topaç yazdı: Kitleriyle birlikte 3 set aldım Kit dediğin nedir. Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 29 Kasım Paylaş 29 Kasım Ali Darbaz yazdı: Kit dediğin nedir. Temizleme ve yağlama kiti. Bitince temizlik için yağçöz kullanabilirsin. Yağı zaten çok az sıkıyorsun ve uzun süre yetiyor. Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 29 Kasım Paylaş 29 Kasım Tamer Topaç yazdı: Temizleme ve yağlama kiti. Bitince temizlik için yağçöz kullanabilirsin. Yağı zaten çok az sıkıyorsun ve uzun süre yetiyor. İlla kendi yağı mı olması lazım? Alternatif yok mu? Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 29 Kasım Paylaş 29 Kasım Köksal Yılmaz yazdı: İlla kendi yağı mı olması lazım? Alternatif yok mu? @Çağlar Bayur Abi içeriğini biliyordu sanırım. Yağ alternatifim olmamıştı. Çok az sıkılıyor ve çok uzun süre gidiyor. Ancak temizleme spreyi bildiğin yağ çöz zatem. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts