Görkem Karakaş 29 Kasım Paylaş 29 Kasım Barış Canbazoğlu yazdı: Profildeki focus duruyor mu? Duruyor. 2006 ghia benzin ilk sahibiyiz keyifle binmeye devam 3 Yorum bağlantısı
Barış Canbazoğlu 29 Kasım Yazar Paylaş 29 Kasım Mehmet Ozyurek yazdı: Evet aynen öyle. Var, yine yapıyorlar ama bu durumda şasiye plaka tercihi yapılablir mi bilmiyorum.. Senin dedigin gibi yapilabilir ama yasal olarak yapilmiyormus abi Nevşehir'de trafik şubeye sordum 1 Yorum bağlantısı
Barış Canbazoğlu 29 Kasım Yazar Paylaş 29 Kasım Görkem Karakaş yazdı: Duruyor. 2006 ghia benzin ilk sahibiyiz keyifle binmeye devam Bizde de 2007 ghia dizel var zevkli araç Yorum bağlantısı
Fırat Önal 29 Kasım Paylaş 29 Kasım İnsanların TC no suna istenilen plakayı sabitleseler böyle sorunlar olmayacak. Aracı sattın mı söküp eve koyacaksın. Ne zaman yeni araç alırsan ona takacaksın. 3 Yorum bağlantısı
Erhan Doruk 29 Kasım Paylaş 29 Kasım Barış Canbazoğlu yazdı: Bendeki plaka bi anlama gelmiyor. Ben anlamlı olmasini istiyorum. 50 SE, 50 SEV, 50 SVL kombinasyonlarini istiyorum. 5664'ten boş plaka sorgulaması plaka basina 100 küsur TL. Mevcut plakam 50 ADE *** Ayni şehirde plaka değişimi mumkun mü? Bi abim yapamazsin dedi. İki plakayı da kaybedersen plakanı değiştirebilirsin. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts