İçeriğe Yönlendir

2024 Yeni Plaka Almak

Barış Canbazoğlu

Recommended Posts

Barış Canbazoğlu

Bendeki plaka bi anlama gelmiyor. Ben anlamlı olmasini istiyorum. 50 SE, 50 SEV, 50 SVL kombinasyonlarini istiyorum. 5664'ten boş plaka sorgulaması plaka basina 100 küsur TL. Mevcut plakam 50 ADE *** Ayni şehirde plaka değişimi mumkun mü? Bi abim yapamazsin dedi.

Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış

Başka şehirde ikameti olan birisine satış yapıp geri almak lazım. Öncesinde almak istediğiniz plakayı kendinize trafikten ayırmanız gerek. Gereksiz bir uğraş olur bence.

• Beğen 6
Yorum bağlantısı
Barış Canbazoğlu

Gereksiz ama ugrasmaya deger bence. Simdi arabayi Kayserideki abime satip sonra trafik tescilden ozel plakayi alip abimden tekrar satin alacagim demi?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Barış Canbazoğlu yazdı:

5664'ten boş plaka sorgulaması plaka basina 100 küsur TL.

100 tl lik enerji /gübre/vs. hissesi alırdım, 20 yıl sonra bi cep telefonu aldırabilir.

• Beğen 3
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış

Evet doğrudur, 2 defa sigorta ve tescil ücreti, plaka ayırma ücreti ayrıca araç bedeli güvenli satış için lazım. Değer diyorsanız devam edin :flowers:

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Başka ile plaka değişim şartı ile satacaksın. 
plakası değişecek. 
Sonra almak istediğin plakayı emniyetten şasi numarasına işlettireceksin. 
Aracı geri alırken plaka değişim şartı ile alacaksın. Satış yaparken otomatik olarak emniyetten şasiye işlettiğin plaka gelecek.  

• Beğen 7
  • Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Barış Canbazoğlu
(düzenlendi)
Mehmet Ozyurek yazdı:

Başka ile plaka değişim şartı ile satacaksın. 
plakası değişecek. 
Sonra almak istediğin plakayı emniyetten şasi numarasına işlettireceksin. 
Aracı geri alırken plaka değişim şartı ile alacaksın. Satış yaparken otomatik olarak emniyetten şasiye işlettiğin plaka gelecek.  

Guvenli satis bedeli icin atiyorum 400 bin lira parayi abime atip sonra o bana geri mi atacak Mehmet abi?

tarihinde Barış Canbazoğlu tarafından düzenlendi
Gereklilik
Yorum bağlantısı
Görkem Karakaş

Bi tanıdığımızdan araba aldık arkadaşa. İl içi alışveriş oldu. Plakayı değişelim dedik boşta güzel bi plaka vardı. İl içi olduğundan değişmedi kaldı eski haliyle. Ne kadar saçma prosedürler. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu

Plakam düştü, kayboldu deyince değişim yapıyorlardı bir dönem, şimdi varmı? 

Yorum bağlantısı
Hamit inan
Metin Uzunoğlu yazdı:

Aynı plaka yeniden basılıyor 

Yorum bağlantısı
Çağatay Kılınç
Hamit inan yazdı:

Aynı plaka yeniden basılıyor 

İki plaka da düşerse kaybolursa eski plaka olmuyor diye biliyorum. 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Çağatay Kılınç yazdı:

iki plaka da kaybolursa yeni plaka almak zorunda

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
İsa Acar
Metin Uzunoğlu yazdı:

Captivanın plakayı sökemediğim için 42 kalmıştı, değiştirebilmek adına ben de çok araştırmıştım. Satış yapmadan değiştirilebilmesi için 2 plakanın da düşmesi/kaybolması/çalınması gerekli.  

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Emre Demir

Başıma geldi bir ara plakanın biri düştü emniyete gidip kayboldu dedim , evrak verdiler notere gittim , daha sonra plaka basıldı hatta yeni olan   kare kodlu oldu eskisi de öyle kaldı , ayrıca memur arkadaş bir daha biri bile kaybetsen ikisini değiştirmek zorundasın dedi .

Öyle bişey başıma gelse aynı fontlarda app plaka bastırır uğraşmam , kare kodu da basabiliyorlar . 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Ayhan Asil

Öğrenci kardeşim. Bence gereksiz, fuzuli, heybeye; ne paranı ne de zamanını harca.... 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu

o zaman iki plakayı kaybettiğimizde satış yapmadan plaka değişimi yapabiliyoruz.

İsa Acar yazdı:

Captivanın plakayı sökemediğim için 42 kalmıştı, değiştirebilmek adına ben de çok araştırmıştım. Satış yapmadan değiştirilebilmesi için 2 plakanın da düşmesi/kaybolması/çalınması gerekli.  

Tansu Kalafatoğlu yazdı:

iki plaka da kaybolursa yeni plaka almak zorunda

Emre Demir yazdı:

Başıma geldi bir ara plakanın biri düştü emniyete gidip kayboldu dedim , evrak verdiler notere gittim , daha sonra plaka basıldı hatta yeni olan   kare kodlu oldu eskisi de öyle kaldı , ayrıca memur arkadaş bir daha biri bile kaybetsen ikisini değiştirmek zorundasın dedi .

Öyle bişey başıma gelse aynı fontlarda app plaka bastırır uğraşmam , kare kodu da basabiliyorlar . 

• Beğen 3
  • Şaşkın 1
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Metin Uzunoğlu yazdı:

o zaman iki plakayı kaybettiğimizde satış yapmadan plaka değişimi yapabiliyoruz.

Hocam :) 

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

Hocam :) 

böyle bir durum varsa insanı niye zora sokuyorlar ama?

• Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Barış Canbazoğlu
Görkem Karakaş yazdı:

Bi tanıdığımızdan araba aldık arkadaşa. İl içi alışveriş oldu. Plakayı değişelim dedik boşta güzel bi plaka vardı. İl içi olduğundan değişmedi kaldı eski haliyle. Ne kadar saçma prosedürler. 

Profildeki focus duruyor mu?

Ayhan Asil yazdı:

Öğrenci kardeşim. Bence gereksiz, fuzuli, heybeye; ne paranı ne de zamanını harca.... 

Sağol abim

Yorum bağlantısı
Hamit inan
Çağatay Kılınç yazdı:

O zaman yağmurlu havada derin sudan geçtik :)

• Beğen 1
  • Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Barış Canbazoğlu yazdı:

Guvenli satis bedeli icin atiyorum 400 bin lira parayi abime atip sonra o bana geri mi atacak Mehmet abi?

Evet aynen öyle. 

Metin Uzunoğlu yazdı:

Var, yine yapıyorlar ama bu durumda şasiye plaka tercihi yapılablir mi bilmiyorum.. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...