İçeriğe Yönlendir

Genç İşi Araba Alacağım, Modelleri Listeledim.

Numan Bozkurt

Recommended Posts

Çağlar Bayur

pavyon kapısına da otobüsle gidilmez ki, olacak bir hiklayn passat, valeye 1000 kaat tokalayacak, rezerve masada şişe hazır bekleyecek

Yorum bağlantısı
Servet Aydın
Çağlar Bayur yazdı:

pavyon kapısına da otobüsle gidilmez ki, olacak bir hiklayn passat, valeye 1000 kaat tokalayacak, rezerve masada şişe hazır bekleyecek

Mb varken mirim

Yorum bağlantısı
Mertol Kip
(düzenlendi)
Servet Aydın yazdı:

Emmi bizi pavyona götürsün

Adama kahve diyoz sünnet münnet diyor. Bu bizi pavyona diye yola çıkartıp camiye götürür. Yok yani oraya gitmekte de sorun yok da cemaatin namazını sakatlarız. 

tarihinde Mertol Kip tarafından düzenlendi
  • Mutlu 2
Yorum bağlantısı
Servet Aydın
Mertol Kip yazdı:

Adama kahve diyoz sünnet münnet diyor. Bu bizi pavyona diye yola çıkartıp camiye götürür. Yok yani oraya gitmekte de sorun yok da cemaatin namazını sakatlarız. 

Gürcistana gittik vaktinde. Çiçek böcek çekti durdu. İki tane dobroski’ye ar yu kola dememize fırsat vermedi ellaam

• Mutlu 3
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Servet Aydın yazdı:

Mb varken mirim

beyni yanar

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mertol Kip
Servet Aydın yazdı:

Gürcistana gittik vaktinde. Çiçek böcek çekti durdu. İki tane dobroski’ye ar yu kola dememize fırsat vermedi ellaam

Bilmem mi bir milyar senedir arkadaşımız adam.

PS: Gürcülere uymamanız iyi olmuş. Pisine denk geldinmi sıkıntı olabiliyor. Bilmediğin et kabızlık yapar boşver.

Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Siz çok bilgili bi abiye benziyonuz. Bizi bi şaapsanız? şey işte parçalanmayacağımız yerlere götürseniz he?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mertol Kip
Servet Aydın yazdı:

Siz çok bilgili bi abiye benziyonuz. Bizi bi şaapsanız? şey işte parçalanmayacağımız yerlere götürseniz he?

Ayıp ediyon takıl bana hayatını yaşa. Boşuna kapının önüne konmadık çok şükür ^^, yalnız şaapsanız bana ters hacı. :)

• Mutlu 2
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...