Mert can ikis 28 Kasım Paylaş 28 Kasım Aracım Ford Fiesta 1.25 trend 2013 Benzin-LPG Aracım havalar 2-3 derecedeyken bile sık sık fan açıyor fansız dolaşamıyorum.Bazende hararet yapıyor bu soğuklarda Su eksiltmede bazen var nedeni sizce ne olabilir Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 28 Kasım Paylaş 28 Kasım motor rektiye yolunda gibi , 1000 km de bir ne kadar su eksliyorsunuz Yorum bağlantısı
Mert can ikis 28 Kasım Yazar Paylaş 28 Kasım Çağlar Bayur yazdı: motor rektiye yolunda gibi , 1000 km de bir ne kadar su eksliyorsunuz 2 kere dolduruyorum belkide daha fazla gibi Yorum bağlantısı
Mert can ikis 29 Kasım Yazar Paylaş 29 Kasım Çağlar Bayur yazdı: motor rektiye yolunda gibi , 1000 km de bir ne kadar su eksliyorsunuz 195 binde araba Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 29 Kasım Paylaş 29 Kasım Mert can ikis yazdı: 2 kere dolduruyorum belkide daha fazla gibi rektifiyeci bulma vakti gelmiş Yorum bağlantısı
Görkem Karakaş 29 Kasım Paylaş 29 Kasım Focusun termostat değişti su kaçağı eksiği varsa görelim diye ustayla beraber hava 5 derecede yarım saat rölantide çalıştı su sıcaklığı 100 dereceyi geçmedi. Fan açtıramadık. Biraz 1500 devirde gaz verdik öyle açıldı. 104 derecede. Zaten iki döndü kapandı. Bu havalarda fan açılması çok zor normal şartlarda. Beyaz duman var mı? Yorum bağlantısı
Mert can ikis 2 Aralık Yazar Paylaş 2 Aralık Görkem Karakaş yazdı: Focusun termostat değişti su kaçağı eksiği varsa görelim diye ustayla beraber hava 5 derecede yarım saat rölantide çalıştı su sıcaklığı 100 dereceyi geçmedi. Fan açtıramadık. Biraz 1500 devirde gaz verdik öyle açıldı. 104 derecede. Zaten iki döndü kapandı. Bu havalarda fan açılması çok zor normal şartlarda. Beyaz duman var mı? Duman atma yok ama arabayı hafif sıkıştırınca böyle oluyor hararet yapıyor ustam, 3 hafta önce gaz regülatöründen akıtıyordu değiştim şimdi yine su akıtıyor nerden bilmiyorum.Yinede böyle fan açması hararet yapması su eksilttiği için olabilir mi Yorum bağlantısı
Görkem Karakaş 2 Aralık Paylaş 2 Aralık Radyatörün içindeki su miktarı azsa çabuk ısınır ve fan açabilir fakat sıkıştırınca oluyorsa aklıma devirdaimde geldi. Bence komple soğutma tertibatı kontrolü yapılsın. Devirdaim, termostat, genleşme kabı radyatör. 3-5 kalem ürün var zaten. İlk tedbirsizlikte hararet ve contanın yanması an meselesi Yorum bağlantısı
Mert can ikis 3 Aralık Yazar Paylaş 3 Aralık Görkem Karakaş yazdı: Radyatörün içindeki su miktarı azsa çabuk ısınır ve fan açabilir fakat sıkıştırınca oluyorsa aklıma devirdaimde geldi. Bence komple soğutma tertibatı kontrolü yapılsın. Devirdaim, termostat, genleşme kabı radyatör. 3-5 kalem ürün var zaten. İlk tedbirsizlikte hararet ve contanın yanması an meselesi Teşekkürler yarın bir göstereceğim Yorum bağlantısı
Recommended Posts