İçeriğe Yönlendir

Ford Fiesta - Fan Açma Sorunu

Mert can ikis

Recommended Posts

Mert can ikis

Aracım Ford Fiesta 1.25 trend 2013 Benzin-LPG

Aracım havalar 2-3 derecedeyken bile sık sık fan açıyor fansız dolaşamıyorum.Bazende hararet yapıyor bu soğuklarda Su eksiltmede bazen var nedeni sizce ne olabilir

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

motor rektiye yolunda gibi , 1000 km de bir ne kadar su eksliyorsunuz

Yorum bağlantısı
Mert can ikis
Çağlar Bayur yazdı:

2 kere dolduruyorum belkide daha fazla gibi 

Yorum bağlantısı
Mert can ikis
Çağlar Bayur yazdı:

195 binde araba

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Mert can ikis yazdı:

2 kere dolduruyorum belkide daha fazla gibi 

rektifiyeci bulma vakti gelmiş

Yorum bağlantısı
Görkem Karakaş

Focusun termostat değişti su kaçağı eksiği varsa görelim diye ustayla beraber hava 5 derecede yarım saat rölantide çalıştı su sıcaklığı 100 dereceyi geçmedi. Fan açtıramadık. Biraz 1500 devirde gaz verdik öyle açıldı. 104 derecede. Zaten iki döndü kapandı. Bu havalarda fan açılması çok zor normal şartlarda.

Beyaz duman var mı?

Yorum bağlantısı
Mert can ikis

Beyaz duman atmıyor duman atma yok

Yorum bağlantısı
Mert can ikis
Görkem Karakaş yazdı:

Focusun termostat değişti su kaçağı eksiği varsa görelim diye ustayla beraber hava 5 derecede yarım saat rölantide çalıştı su sıcaklığı 100 dereceyi geçmedi. Fan açtıramadık. Biraz 1500 devirde gaz verdik öyle açıldı. 104 derecede. Zaten iki döndü kapandı. Bu havalarda fan açılması çok zor normal şartlarda.

Beyaz duman var mı?

Duman atma yok ama arabayı hafif sıkıştırınca böyle oluyor hararet yapıyor ustam, 3 hafta önce gaz regülatöründen akıtıyordu değiştim şimdi yine su akıtıyor nerden bilmiyorum.Yinede böyle fan açması hararet yapması su eksilttiği için olabilir mi 

Yorum bağlantısı
Görkem Karakaş

Radyatörün içindeki su miktarı azsa çabuk ısınır ve fan açabilir fakat sıkıştırınca oluyorsa aklıma devirdaimde geldi. Bence komple soğutma tertibatı kontrolü yapılsın. Devirdaim, termostat, genleşme kabı radyatör.  3-5 kalem ürün var zaten. İlk tedbirsizlikte hararet ve contanın yanması an meselesi

Yorum bağlantısı
Mert can ikis
Görkem Karakaş yazdı:

Radyatörün içindeki su miktarı azsa çabuk ısınır ve fan açabilir fakat sıkıştırınca oluyorsa aklıma devirdaimde geldi. Bence komple soğutma tertibatı kontrolü yapılsın. Devirdaim, termostat, genleşme kabı radyatör.  3-5 kalem ürün var zaten. İlk tedbirsizlikte hararet ve contanın yanması an meselesi

Teşekkürler yarın bir göstereceğim

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...