fatih selim 28 Kasım Paylaş 28 Kasım Merhaba herkese daha öncede aynı konuyla ilgili yazmıştım bu durum değişmedi ama benzin deposundaki pompayı dün değiştirdik yanlız o konuyu yazdığım zamandan bu yana yine bişey değişmesi rampayada koyduk arabayı çalışmadı düzede koyduk çalışmadı yanlız 1 sorun var hava akış metre arızalı çıktı benim sorum şu akış metre bozuksa çalışmamasını engellermi daha bugün 25 kere marş vurdum çalışmadı ki dün marş motorunu değiştirdik eskisi bozuldu diye yani akış metrenin fişinide çekip marş vuruyorum çalışmıyor alıyor gibi oluyor ama almıyor buradaki ustalar bir çözüm bulamıyolar arabada yaptırmadığım değiştirmediğim bölüm parça kalmadı ama sorun hala aynı birde konuyla alakalı akış metre bozuk olduğunu anladığımda yenisine baktım yerli olanlar parçacılar 0 parça bile arızalı diyolar çıkmada baktık onlarada güvenilmiyor yardımcı olacak olursa sevinirim Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 28 Kasım Paylaş 28 Kasım (düzenlendi) fatih selim yazdı: akış metre bozuksa çalışmamasını engellermi engellemez, çalışır, sonra pafpuf titreme yapabilir o ayrı 28 Kasım tarihinde Çağlar Bayur tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
fatih selim 28 Kasım Yazar Paylaş 28 Kasım Hocam eksantirik mili sıyırmış olursa ilk çalışmayı engellermi varsayım olarak soruyorum Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 28 Kasım Paylaş 28 Kasım fatih selim yazdı: Hocam eksantirik mili sıyırmış olursa ilk çalışmayı engellermi varsayım olarak soruyorum motor boş döner sesi bile değişir Yorum bağlantısı
Mustafa Kayaoğlu 29 Kasım Paylaş 29 Kasım fatih selim yazdı: Merhaba herkese daha öncede aynı konuyla ilgili yazmıştım bu durum değişmedi ama benzin deposundaki pompayı dün değiştirdik yanlız o konuyu yazdığım zamandan bu yana yine bişey değişmesi rampayada koyduk arabayı çalışmadı düzede koyduk çalışmadı yanlız 1 sorun var hava akış metre arızalı çıktı benim sorum şu akış metre bozuksa çalışmamasını engellermi daha bugün 25 kere marş vurdum çalışmadı ki dün marş motorunu değiştirdik eskisi bozuldu diye yani akış metrenin fişinide çekip marş vuruyorum çalışmıyor alıyor gibi oluyor ama almıyor buradaki ustalar bir çözüm bulamıyolar arabada yaptırmadığım değiştirmediğim bölüm parça kalmadı ama sorun hala aynı birde konuyla alakalı akış metre bozuk olduğunu anladığımda yenisine baktım yerli olanlar parçacılar 0 parça bile arızalı diyolar çıkmada baktık onlarada güvenilmiyor yardımcı olacak olursa sevinirim Motor tipi nedir fatih selim yazdı: Merhaba herkese daha öncede aynı konuyla ilgili yazmıştım bu durum değişmedi ama benzin deposundaki pompayı dün değiştirdik yanlız o konuyu yazdığım zamandan bu yana yine bişey değişmesi rampayada koyduk arabayı çalışmadı düzede koyduk çalışmadı yanlız 1 sorun var hava akış metre arızalı çıktı benim sorum şu akış metre bozuksa çalışmamasını engellermi daha bugün 25 kere marş vurdum çalışmadı ki dün marş motorunu değiştirdik eskisi bozuldu diye yani akış metrenin fişinide çekip marş vuruyorum çalışmıyor alıyor gibi oluyor ama almıyor buradaki ustalar bir çözüm bulamıyolar arabada yaptırmadığım değiştirmediğim bölüm parça kalmadı ama sorun hala aynı birde konuyla alakalı akış metre bozuk olduğunu anladığımda yenisine baktım yerli olanlar parçacılar 0 parça bile arızalı diyolar çıkmada baktık onlarada güvenilmiyor yardımcı olacak olursa sevinirim Bide sorun tam olarak ne Yorum bağlantısı
Recommended Posts