Mahmut Yıldız Cuma 11:08 Paylaş Cuma 11:08 Köksal Yılmaz yazdı: Fakirlik kriteri nedir? 1 Yorum bağlantısı
Cem Işık Cuma 11:20 Paylaş Cuma 11:20 Köksal Yılmaz yazdı: Fakirlik kriteri nedir? benim yanıma yanaş sen, ben kriterleri karşılıyorum. Evi yok arabası yok, arabayı bırak bisikleti bile yok,hatta saçı yok olanların arasında liste başıyım. 2 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Cuma 11:21 Paylaş Cuma 11:21 Köksal Yılmaz yazdı: Fakirlik kriteri nedir? Tc numaranın olması yeterli. 1 3 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray Cuma 11:59 Paylaş Cuma 11:59 Köksal Yılmaz yazdı: Fakirlik kriteri nedir? continetal GT si olanlar ve iki tane continental GT si olanlar. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Cuma 12:10 Paylaş Cuma 12:10 Mehmet Göktürk yazdı: hazırlık yapmışız vaktiyle. http://www.mehmetgokturk.com/photos/agacdikimi.jpg Şu fotoğrafın yıllarca profil resmin olmuştu http://www.mehmetgokturk.com/photos/fordka.jpg 2 2 Yorum bağlantısı
Erhan Doruk Cuma 17:19 Paylaş Cuma 17:19 Temu bize hediye çeki satsa. O çekle bedelsiz ürünleri alsak vergi öder miyiz ki😁 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter Cuma 18:39 Paylaş Cuma 18:39 Erhan Doruk yazdı: Temu bize hediye çeki satsa. O çekle bedelsiz ürünleri alsak vergi öder miyiz ki😁 Erhan hocam sıkıysa yakala filminin sonunda ne olmustu? 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk Cuma 18:41 Paylaş Cuma 18:41 Erhan Doruk yazdı: Temu bize hediye çeki satsa. O çekle bedelsiz ürünleri alsak vergi öder miyiz ki😁 “Bu düzen değişmeli” 80 öncesinin sloganıydı güzelmiş. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Cuma 19:07 Paylaş Cuma 19:07 Mehmet Göktürk yazdı: “Bu düzen değişmeli” 80 öncesinin sloganıydı güzelmiş. yutubsuz wiki siz internetsiz bilgiye zor ulaşılan yıllardan farkı olur diye düşünülse de demek ki sosyal mühendislik çok ilerlerdi. 1 Yorum bağlantısı
Umut Taşlı Cumartesi 02:57 Paylaş Cumartesi 02:57 Cem Işık yazdı: Emanet arabamla Mars'a kadar giderim abi, seni de alayım.. 3 yıllık mercedesi bırakıp ikame olarak bunu aldım, kendisi 22 yaşında ama çok daha keyifli yahu Mehmet Göktürk yazdı: İşte aynı duygu. Mars olmasa da moğolistan ideal. şu tarz bir şeyler çıkar hocam forumdan, neyimiz eksik https://www.imdb.com/title/tt10008916/ 1 Yorum bağlantısı
Erhan Doruk Cumartesi 20:55 Paylaş Cumartesi 20:55 Mehmet Yeter yazdı: Erhan hocam sıkıysa yakala filminin sonunda ne olmustu? Sahtecilik bürosunda işe girmişti sanki. Mutlu son😁 Mehmet Göktürk yazdı: “Bu düzen değişmeli” 80 öncesinin sloganıydı güzelmiş. Bu düzen hayatından memnun. 2 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Dün saat 08:37 Paylaş Dün saat 08:37 nostalji konusu olacak bu ne günlerdi temu dan paketler alırdık falan... geçen ay 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk Dün saat 11:15 Paylaş Dün saat 11:15 Çağlar Bayur yazdı: nostalji konusu olacak bu ne günlerdi temu dan paketler alırdık falan... geçen ay 2500 liraya telsiz almıştım. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Dün saat 11:52 Paylaş Dün saat 11:52 Ben ebaydan focus1 ler için hız sabitleyici kitleri alıyordum.. direksiyon simidi dahil.. 2 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray Dün saat 12:24 Paylaş Dün saat 12:24 ben grand cherokee iki adet ön far getirmiştim amerikadan. 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Dün saat 14:05 Paylaş Dün saat 14:05 diğer bakış açısından bakarsak, artık indirim kovalamaya zaman kaybetmeyeceğiz bi ferahlama geldi bana Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Dün saat 14:49 Paylaş Dün saat 14:49 Çağlar Bayur yazdı: diğer bakış açısından bakarsak, artık indirim kovalamaya zaman kaybetmeyeceğiz bi ferahlama geldi bana Hem tasarruf da ederiz.. Paran var. alama Doların var bozdurama. Ne güzel zorunlu tasarrıf 2 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Dün saat 16:36 Paylaş Dün saat 16:36 Mehmet Ozyurek yazdı: Hem tasarruf da ederiz.. Paran var. alama Doların var bozdurama. Ne güzel zorunlu tasarrıf sonra prizde 7/24 elektrik olacağını var say üstüne? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Dün saat 18:18 Paylaş Dün saat 18:18 Çağlar Bayur yazdı: sonra prizde 7/24 elektrik olacağını var say üstüne? Ben doğalgaz konusunda hala çekimserim mesela Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Dün saat 18:20 Paylaş Dün saat 18:20 Mehmet Ozyurek yazdı: Ben doğalgaz konusunda hala çekimserim mesela dgaz 3. i, kombi ikinci sırada kazık listesinde, son güncelleme ile,listedeki ilk sırayı 10 sene sonra yazarım toplum henüz hazır değil. Yorum bağlantısı
Recommended Posts