Mehmet Ozyurek 28 Kasım Paylaş 28 Kasım Mehmet Göktürk yazdı: bizim felaket durumunda bi tarla evimiz var oraya bekleriz karavanı olan gelsin çeksin. dere kenarı (gerçi dere yazın kuru) Qashqai gider oraya Gidelim bi ara 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 28 Kasım Paylaş 28 Kasım Mehmet Göktürk yazdı: Hocam anladık biz dert etme. bizim kantinci normalde 7 lira olan suyu sınav günü 20 liraya satmış dışardan gelen sınavcılara. Bunu bilen idare kapı dışarı etmeli kansızı Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 28 Kasım Paylaş 28 Kasım Servet Aydın yazdı: Bunu bilen idare kapı dışarı etmeli kansızı sanırım kulağı çekilmiş. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 28 Kasım Paylaş 28 Kasım Mehmet Göktürk yazdı: bizim felaket durumunda bi tarla evimiz var oraya bekleriz karavanı olan gelsin çeksin. dere kenarı (gerçi dere yazın kuru) makul, mazotu bidonlara doldurup seyahat imkanı var, priz aramayız Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 28 Kasım Paylaş 28 Kasım Çağlar Bayur yazdı: makul, mazotu bidonlara doldurup seyahat imkanı var, priz aramayız panel var. ha zaten bi yere gitmeye gerek olmaz pek. Yorum bağlantısı
Murat Öngür 28 Kasım Yazar Paylaş 28 Kasım Mehmet Göktürk yazdı: Adam limon ihracatını yasaklıyor millet limon ağacını kesiyor. Düşman yapmaz bunu bence. Zeytin ağaçları da bir bir yok ediliyor abi , abuk subuk göstermelik hes projelerine kurban gidiyor ağaçlar bazıları 100 senelik ağaçlar. Ki dünyanın en temiz ikinci havasına sahip kaz dağlarının durumu ortada zaten Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 28 Kasım Paylaş 28 Kasım Mehmet Göktürk yazdı: panel var. ha zaten bi yere gitmeye gerek olmaz pek. panel ulaşacağımız yerde olur ama, bize yolda gerekli olan enerjini bagajda stoklanmış olması lazım o da mazot, benzin de olbilir Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 28 Kasım Paylaş 28 Kasım Çağlar Bayur yazdı: panel ulaşacağımız yerde olur ama, bize yolda gerekli olan enerjini bagajda stoklanmış olması lazım o da mazot, benzin de olbilir zeytinyağı var? 1 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin Cuma 04:56 Paylaş Cuma 04:56 Mehmet Göktürk yazdı: bizim felaket durumunda bi tarla evimiz var oraya bekleriz karavanı olan gelsin çeksin. dere kenarı (gerçi dere yazın kuru) hocam benim araba da 4x4 ben de gelirim 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın Cuma 06:09 Paylaş Cuma 06:09 Fatih Keskin yazdı: hocam benim araba da 4x4 ben de gelirim Ben? 1 Yorum bağlantısı
Cem Işık Cuma 06:11 Paylaş Cuma 06:11 Servet Aydın yazdı: Ben? Emanet arabamla Mars'a kadar giderim abi, seni de alayım.. 3 yıllık mercedesi bırakıp ikame olarak bunu aldım, kendisi 22 yaşında ama çok daha keyifli yahu 3 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk Cuma 07:54 Paylaş Cuma 07:54 Cem Işık yazdı: Emanet arabamla Mars'a kadar giderim abi, seni de alayım.. 3 yıllık mercedesi bırakıp ikame olarak bunu aldım, kendisi 22 yaşında ama çok daha keyifli yahu İşte aynı duygu. Mars olmasa da moğolistan ideal. 2 Yorum bağlantısı
Cem Işık Cuma 08:01 Paylaş Cuma 08:01 Mehmet Göktürk yazdı: İşte aynı duygu. Mars olmasa da moğolistan ideal. Hakan abi, "al dene, sana da bulaşsın" demişti, haklıymış.. Heyecanla, akşam olsun da kullanayım diye bekliyor insan 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter Cuma 08:48 Paylaş Cuma 08:48 Cem Işık yazdı: Hakan abi, "al dene, sana da bulaşsın" demişti, haklıymış.. Heyecanla, akşam olsun da kullanayım diye bekliyor insan Neden akşam abi? Trafikte daha çok puan toplamak için mi mi? 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Cuma 08:51 Paylaş Cuma 08:51 Fatih Keskin yazdı: hocam benim araba da 4x4 ben de gelirim O zaman listeyi yapıyorum.. Göktürk Hoca 4x4 Ben 4x4 Fatih 4x4 Servet 4x4 1 Yorum bağlantısı
Cem Işık Cuma 08:53 Paylaş Cuma 08:53 Mehmet Yeter yazdı: Neden akşam abi? Trafikte daha çok puan toplamak için mi mi? Mesai akşama bitiyor diye Yoksa şimdiden çıkıp dağ tepe dolaşasım var.. 2 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Cuma 09:11 Paylaş Cuma 09:11 Mehmet Ozyurek yazdı: 4x4 ü olmayanları da yancı alırız.. Beni kim alır? 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Cuma 09:17 Paylaş Cuma 09:17 Ali abiyi de almak lazım. Giderken kasada ayağa kalkıp etrafa bağırır "bu bir tatbikat değildir, bunlar iyi günlerimiz, daha büyük şeyler olacak" 1 9 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk Cuma 09:18 Paylaş Cuma 09:18 nereye gidiyoruz? Bizim tarla felaket anında olur da normalde bildiğin tarla ve meyve bahçesi. yakında bir yerlere gidecek ekip oluşmuş ama öyle görünüyor. 4x4 olmasa da olur asfalt gidiyor yol sorunu yok. hazırlık yapmışız vaktiyle. http://www.mehmetgokturk.com/photos/agacdikimi.jpg 2 Yorum bağlantısı
Servet Aydın Cuma 09:40 Paylaş Cuma 09:40 İlkay Başaran yazdı: Beni kim alır? Kimse 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz Cuma 10:41 Paylaş Cuma 10:41 Yangında ilk kurtarılacaklar hangi tarafa geçiyor? Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz Cuma 10:59 Paylaş Cuma 10:59 Servet Aydın yazdı: Fakirler sola Fakirlik kriteri nedir? Yorum bağlantısı
Recommended Posts