Ümit Türk 27 Kasım Paylaş 27 Kasım Merhaba; Yeni tip ehliyetimde yer alan araç gruplarında D1 grubu aralık 2024 te sona eriyor. Bana da mesaj geldi. Ancak bu durumda randevu aldıktan sonra ne yapıyoruz. Ben sitesinde buna dair bir veri bulamadım. Süreyi uzatmak için ne yapmam gerekiyor. ( Sağlık raporu vb. gibi şeyler ) Yorum bağlantısı
Ümit Türk 27 Kasım Yazar Paylaş 27 Kasım Murat Öngür yazdı: d1 minibüs değil miydi ? Evet. Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 27 Kasım Paylaş 27 Kasım Emin olmamakla birlikte sağlık raporu alarak randevuyla yenileme işlemi yapmalı. Yorum bağlantısı
Eray Aksoylu 27 Kasım Paylaş 27 Kasım Eğer D1 ehliyet gerektirecek aracı kullanmıyorsanız süresi geçse bile sorun olmuyor. benim de D1 ehliyetim var süresi 2021'de bitti lakin B sınıfının süresi 2026'da bitiyor. D1'i gerektirecek araç kullanmadığım için yenilemedim defalarca da otomobille çevirmeye girdim her çevirmeye girdiğimde hemen "büyük araç ehliyetimin süresi bitti bunun bilincindeyim kullanmadığım için yenilemedim." diye belirtiyorum tamam o zaman sorun yok diyorlar. Siz sağlık raporu alın ve varsa yanınızda 1 adet biyometrik fotoğraf bulundurun her gün bir şeyler değiştiği için farklı durumlara hazırlıksız yakalanmayın Yorum bağlantısı
Çağatay Kılınç 27 Kasım Paylaş 27 Kasım (düzenlendi) Benim Ekim ayı sonunda bitti d1. Doktordan rapor alıp 1290 lira civarında para yatırıp biyometrik foto ile nvi den randevu ile ehliyet yenileniyor. Rapor almadan önce e devlete girip yanlış olmasın ama kişisel sağlık bilgi kısmından bilgileri girmeniz lazım. Ben yeniletmedim henüz duruyor. Muhtemelen zam yiyecek yılbaşında. 27 Kasım tarihinde Çağatay Kılınç tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 27 Kasım Paylaş 27 Kasım ben eski tip ehliyetimi yenilettim. önce rapor için rapor bilgisini edevletten doldurdum. aile hekimine gittim görüş kontrolü yaptı doktor tamam dedi. ziraat bankasından ATM den ücreti yaptırdım. randevu aldım bir nufus dairesine gittim. biyometrik fotomu yeteri kadar biyometirk olmadığı gerekçesi ile beğenmediler. hemen çıkıp gittim at hırsızı gibi bir hızlı biyometrik foto ile geldim. 10 dk da başvuru tamamlandı. 3 Yorum bağlantısı
İbrahim Aslıoğlu 27 Kasım Paylaş 27 Kasım Benim ehliyetimde C sınıfının süresi bitti, yeniletmek için bir gün uğraştım aile hekimi ile hastanede,300 lira da para ödedim rapora. En sonunda 2019 da çıkan bir kanuna göre sadece 1. grup ehliyet alabiliyormuşum. C sınıfını iptal etmişler. Bilmeden boşuna uğraşmışım. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 27 Kasım Paylaş 27 Kasım https://farksurucukursu.com/eski-yeni-ehliyet-karsiliklari/ verilmiş bir ehliyet sınıfı nasıl iptal olur? 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 27 Kasım Paylaş 27 Kasım Doğan Arşiray yazdı: ben eski tip ehliyetimi yenilettim. önce rapor için rapor bilgisini edevletten doldurdum. aile hekimine gittim görüş kontrolü yaptı doktor tamam dedi. ziraat bankasından ATM den ücreti yaptırdım. randevu aldım bir nufus dairesine gittim. biyometrik fotomu yeteri kadar biyometirk olmadığı gerekçesi ile beğenmediler. hemen çıkıp gittim at hırsızı gibi bir hızlı biyometrik foto ile geldim. 10 dk da başvuru tamamlandı. At hırsızından bentley li yağ tüccarı tsm Türkiye işi.... 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 28 Kasım Paylaş 28 Kasım Metin Uzunoğlu yazdı: At hırsızından bentley li yağ tüccarı tsm Türkiye işi.... imaj herşeydir biliyorsunuz. ne zaman yağlı güreşlere sponsor oldum işte o zaman continental GT yi ikiledim. tabi amazondan gelen avantalarında faydası oldu bir miktar. 2 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 28 Kasım Paylaş 28 Kasım Doğan Arşiray yazdı: imaj herşeydir biliyorsunuz. ne zaman yağlı güreşlere sponsor oldum işte o zaman continental GT yi ikiledim. tabi amazondan gelen avantalarında faydası oldu bir miktar. Ayhan gülyüzlüm dedi. Tinder gibi forum valla Kısa ilişki ama uzun da olur. 2 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 28 Kasım Paylaş 28 Kasım ne pis bir forum oldu ya. konu gül yüzlü ile at hırsızı arasında gidip geliyor. kadına şiddete hayır ayol. 2 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 28 Kasım Paylaş 28 Kasım Doğan Arşiray yazdı: ne pis bir forum oldu ya. konu gül yüzlü ile at hırsızı arasında gidip geliyor. kadına şiddete hayır ayol. Biz yine iyiyiz. Son durak cenaze hizmetleri a.ş. konusunda takılan oldukça üyemiz (dedemiz) var. Yorum bağlantısı
Erdem Bozkurt 28 Kasım Paylaş 28 Kasım Doğan Arşiray yazdı: ben eski tip ehliyetimi yenilettim. önce rapor için rapor bilgisini edevletten doldurdum. aile hekimine gittim görüş kontrolü yaptı doktor tamam dedi. ziraat bankasından ATM den ücreti yaptırdım. randevu aldım bir nufus dairesine gittim. biyometrik fotomu yeteri kadar biyometirk olmadığı gerekçesi ile beğenmediler. hemen çıkıp gittim at hırsızı gibi bir hızlı biyometrik foto ile geldim. 10 dk da başvuru tamamlandı. at hırsızı ehliyetliller merak etme yanlız değilsin 1 Yorum bağlantısı
İbrahim Aslıoğlu 28 Kasım Paylaş 28 Kasım Çağlar Bayur yazdı: https://farksurucukursu.com/eski-yeni-ehliyet-karsiliklari/ verilmiş bir ehliyet sınıfı nasıl iptal olur? Çağlar Bey, ben duyma yetimi kaybettim. 2016 yılından beri implant kullanıyorum. Tek taraflı imlant kullandığım için sadece birinci grup ehliyet alabilirmişim. Birinci gruba da B giriyor, C girmiyormuş. 1 Yorum bağlantısı
Öner Kurukuz 28 Kasım Paylaş 28 Kasım Eray Aksoylu yazdı: Eğer D1 ehliyet gerektirecek aracı kullanmıyorsanız süresi geçse bile sorun olmuyor. benim de D1 ehliyetim var süresi 2021'de bitti lakin B sınıfının süresi 2026'da bitiyor. D1'i gerektirecek araç kullanmadığım için yenilemedim defalarca da otomobille çevirmeye girdim her çevirmeye girdiğimde hemen "büyük araç ehliyetimin süresi bitti bunun bilincindeyim kullanmadığım için yenilemedim." diye belirtiyorum tamam o zaman sorun yok diyorlar. Siz sağlık raporu alın ve varsa yanınızda 1 adet biyometrik fotoğraf bulundurun her gün bir şeyler değiştiği için farklı durumlara hazırlıksız yakalanmayın Ben hiç söylemiyorum bile. Otomobil ile durdurdukları için ehliyetteki otomobil kullanım süresini dikkate alıyorlar. Yorum bağlantısı
Eray Aksoylu 29 Kasım Paylaş 29 Kasım Öner Kurukuz yazdı: Ben hiç söylemiyorum bile. Otomobil ile durdurdukları için ehliyetteki otomobil kullanım süresini dikkate alıyorlar. İlk başlarda ben de söylemiyordum 2-3 kere hem de peş peşe uyardılar dedim hiç laf verme direk söyle Yorum bağlantısı
Recommended Posts