Murat Öngür 27 Kasım Paylaş 27 Kasım (düzenlendi) merhaba aynı marka araç ta arıza birisinde arıza ışığı yakması diğerinde yakmaması normal mi sizce araçlar insignia 2014-2016 model. Ben tavan lambası bagaj lambası ve plakalara beyaz led taktım bende herhangi bir arıza ışığı yakmadı , ama başka bir arkadaş da plakalara led ampul takınca arıza ışığı yakmış plakalardaki lambaların arıza ışığı yaktığını ilk kez duydum. 27 Kasım tarihinde Murat Öngür tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Metin Akbal 27 Kasım Paylaş 27 Kasım Murat Öngür yazdı: merhaba aynı marka araç ta arıza birisinde arıza ışığı yakması diğerinde yakmaması normal mi sizce araçlar insignia 2014-2016 model. Ben tavan lambası bagaj lambası ve plakalara beyaz led taktım bende herhangi bir arıza ışığı yakmadı , ama başka bir arkadaş da plakalara led ampul takınca arıza ışığı yakmış plakalardaki lambaların arıza ışığı yaktığını ilk kez duydum. Bende plakadan arıza ışığı yaktı Astra ama içerde sorun yok. Belki senin kullandığın LED canbus uyumludur. Yorum bağlantısı
Murat Öngür 27 Kasım Yazar Paylaş 27 Kasım Metin Akbal yazdı: Bende plakadan arıza ışığı yaktı Astra ama içerde sorun yok. Belki senin kullandığın LED canbus uyumludur. ilginç almadan önce de okumuştum opeller bu konuda biraz hassas diye ama bende bir sıkıntı çıkarmadı. Bilmiyorum belkide ampullerin kalitesinden dir ama benim taktıklarımda çok da matah değil sonuçta çin malı Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 27 Kasım Paylaş 27 Kasım Audi de plaka lambası yanmayınca arıza gösteriyor. Demekki plaka lambası ağır kusur. Takılan ledin kalitesi ve devresi de önemli. Yorum bağlantısı
Murat Öngür 27 Kasım Yazar Paylaş 27 Kasım Mehmet Ozyurek yazdı: Audi de plaka lambası yanmayınca arıza gösteriyor. Demekki plaka lambası ağır kusur. Takılan ledin kalitesi ve devresi de önemli. valla benim taktıklarım bildiğin çin malı temudan almıştım Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 27 Kasım Paylaş 27 Kasım 3-5 gün kullanınca sönebilir, astra j de arızalı ampulü değiştirince bikaç gün arıza yanmaya devam etmişti sonra kendi kendine söndü. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts