Evren Erakçora 27 Kasım Paylaş 27 Kasım Servet Aydın yazdı: Her turboyu kızartma yapmak kolay. Yüksek performans kullanımı ile 5 dakikada kor olur çıkışı. 800-900 dereceyi geçiyor çıkış hattı manifoldun 1000 dereceyi geçer benzinli aşırı beslemeli veya bol hacimli motorda. Ben 2000 devirde sürmeye devam edeyim abi, hiç gerek yok o zaman. Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 27 Kasım Paylaş 27 Kasım Servet Aydın yazdı: Her turboyu kızartma yapmak kolay. Yüksek performans kullanımı ile 5 dakikada kor olur çıkışı. 800-900 dereceyi geçiyor çıkış hattı manifoldun 1000 dereceyi geçer benzinli aşırı beslemeli veya bol hacimli motorda. Abi 400 cc tek silindirli motorun bile eksozun rengi değişiyor sıkıştırınca gece fark ediliyor. Evren Erakçora yazdı: Ben 2000 devirde sürmeye devam edeyim abi, hiç gerek yok o zaman. Kızarsın hocam ne olacak. Normal. Ateş yanıyor içinde öyle düşün. Isı kalkanını boşuna koymuyor adamlar, kızaracağını biliyorlar. 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 27 Kasım Paylaş 27 Kasım İlkay Başaran yazdı: Turbo kızarır basınca. Ben kızarmayanını görmedim. Jeneratör, kepçe, kamyon. Eksoz gazından tahrikli sonuçta. dizel benz de kızarmıyor valla 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 27 Kasım Paylaş 27 Kasım Doğan Arşiray yazdı: dizel benz de kızarmıyor valla 1855 actrosları kıpkırmızı yapıyoruz taş ocağında 40 tonla 15 derece yokuş çıkarken. 14 litre 6 silindir trabzon ekmeği gibi turbo. Zaten benz üretmiyor turboyu da garret üzdrindeki. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 27 Kasım Paylaş 27 Kasım Doğan Arşiray yazdı: dizel benz de kızarmıyor valla Bi versene bana bişe deniycem 1 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 29 Kasım Paylaş 29 Kasım Emre Şimşek yazdı: Turbo kızarır normaldir. 97 Passat’ta da kızardığını hatırlıyorum. Yağlama devam etsin diye az bekleyin stop etmeden önce. Turbonun turbo olduğu arabalar. Çok güzel kızarır o bide 1 Yorum bağlantısı
Yücel YILDIZ 2 Aralık Yazar Paylaş 2 Aralık Birkaç ustaya ayrı ayrı sorduğumda , birbirinlerinden bağımsız olarak Araçta ateşleme problemi oldugunu söylediler. Herhangi bir arıza lambası yanmıyor. Buji bobin takım olarak yeni. Sorunu çözebilmiş değilim. Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 2 Aralık Paylaş 2 Aralık tiguan da bobin sorunu olunca bunu anlamamak imkansızdı. berabat şekilde çalışıyordu. Yorum bağlantısı
Yücel YILDIZ 2 Aralık Yazar Paylaş 2 Aralık Doğan Arşiray yazdı: tiguan da bobin sorunu olunca bunu anlamamak imkansızdı. berabat şekilde çalışıyordu. Çok doğru, tren yolundan geçer gibi silkeliyordu arabayı Bobin buji olmadıgına göre enjektör ya da piston ihtimalleri geliyor akla. Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 2 Aralık Paylaş 2 Aralık Yücel YILDIZ yazdı: Çok doğru, tren yolundan geçer gibi silkeliyordu arabayı Bobin buji olmadıgına göre enjektör ya da piston ihtimalleri geliyor akla. piston kenarı olabilir. enjektör dediğin basit birşey sonuçta. GDI olduğu için daha uzun sadece. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 2 Aralık Paylaş 2 Aralık Servet Aydın yazdı: Bi rahat bırak arabayı Yiğit. Bişey yok ay bana birşeyler oluyor...dejavu Yorum bağlantısı
Servet Aydın 2 Aralık Paylaş 2 Aralık Çağlar Bayur yazdı: ay bana birşeyler oluyor...dejavu Dediğimi yap yaptığımı yapma😁 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 3 Aralık Paylaş 3 Aralık Karesi ekspresi treniyle makinada balıkesir, kütahya arası çok gitmişliğim var ünivdeyken. Makinist aile dostumuzdu. Motora doğru olan kapıları açık tutalım ısrarıma çok kızardı kafamız şişti len diye. Binde 25 eğim olan tırmanışlarda hız da baya düştüğünden motorun yanına yürürdüm. V16 pielstick dizel tam yükte turbo kıpkırmızı olmuş ses zaten dünyada üzerine yok. Efsane makinalar. 22000 ve 33000 serileri 2 zamanlı bu arada ama bundaki ses onlarda yok. 24 lükler 4 zamanlı. Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 3 Aralık Paylaş 3 Aralık Çağlar Bayur yazdı: fransa isviçre tren 32 frank... Buharlı makina olacak hemen makinanın arkasındaki ilk sıra pulmanda camlar açıkken 2 km tünele gireceksin. En sevdiğim şey Yokuş yukarı tabi. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 Aralık Paylaş 3 Aralık İlkay Başaran yazdı: ilk sıra pulmanda camlar açıkken cam tavanlı kompartımanda yatağa uzanmış lattemi içerken.... Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 3 Aralık Paylaş 3 Aralık Çağlar Bayur yazdı: cam tavanlı kompartımanda yatağa uzanmış lattemi içerken.... Skoç? Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 3 Aralık Paylaş 3 Aralık İlkay Başaran yazdı: Buharlı makina olacak hemen makinanın arkasındaki ilk sıra pulmanda camlar açıkken 2 km tünele gireceksin. En sevdiğim şey Yokuş yukarı tabi. Kara trene bile bindik, neler görmüşüz 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 3 Aralık Paylaş 3 Aralık İlkay Başaran yazdı: Skoç? büyük tek buzlu lütfen 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 3 Aralık Paylaş 3 Aralık Çağlar Bayur yazdı: büyük tek buzlu lütfen Beyaz çikolatada tenzilat var. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts