İbrahim Arslan 27 Kasım Paylaş 27 Kasım Biz nato ülkesiyiz ve tarihsel rekabet yasadıgımız Yunanistan'da F35 var. Bizde de olmalı. Onlarda olan herşey bizde de olmalı. EF de olmalı rafale de olmalı.Uçak gemimiz de olmalı. İronik bir durum ama barışı ancak böyle koruyabiliriz. Diğer yandan orta/ uzun vadede esas politikamızın yerli üretim olması gerekiyor. Bulundugumuz coğrafi konum nedeniyle 10-20 yıl ne kadar sürerse sürsün kendi uçağımızı, silahımızı yapmamız şart. 3 Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 27 Kasım Paylaş 27 Kasım (düzenlendi) uçak motorlarından amborgo koyulmayacağına emin olsam kaan zaten her şekilde başarılı olur her motor ile Almanlar askeri kara taşıt motorlarında bile amborgo koydular şaka gibi 27 Kasım tarihinde Ali Gülmez tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 27 Kasım Paylaş 27 Kasım Ayhan Asil yazdı: Türkçe bir kelime TDK'da var. Zeytin Yağı, yazıldığı gibi okunuyor, okunduğu gibi yazılıyor. Dil'i dubar-ı tarumar eylediniz. 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 27 Kasım Paylaş 27 Kasım Ali Cihangiroğlu yazdı: Atatürk ten sonra neredeyse tüm siyasiler suçlu çünki, sorun bizde, uyuyan Milletler yokolmaya mahkumdur. Kesinlikle..... 1 Yorum bağlantısı
Muhittin Kaplan 27 Kasım Paylaş 27 Kasım Ali Darbaz yazdı: Ana habere düştü Miçotakis Ege mebinin %20sini vermeyi teklif etmiş. Bu sebeblede Yunan bakanlar istifa etti. Yunan vatandaşlar ise emekli maaşlarımız artarsa neden olmasın diyorlar. Hatta birisi maaşım 3500 euro olacaksa %30 verelim diyordu. Bir başka mesele ise Kürt bölgesel yönetiminin Musul ve Kerkük'ü Türkiyeye vermeyi teklif ettiği. Ama bu toprak genişlemesinin parçala ve böl siyasetinin bir parçası olacağından dolayı siyasilerimiz teklifi kabul etmemiş. Ama Hakan Fidan geçen günkü açıklamalarında Küzey ırak için hamisiyiz ifadesini kullanmış olması bu olayları gerçekmiş gibi gösteriyor. varmı bu konuda bilgilerin. Bu tuzaklara (büyüme vaadiyle bölme) düşmeyecek aklı selim insanlar var Allah'tan. Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 27 Kasım Yazar Paylaş 27 Kasım Çok yanlış biliyorsunuz. F5 + f14 + F16 +F22 = Su-57 Ama F35+F22 = su-57 Anladınızmı gizli oyunu 8 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 27 Kasım Paylaş 27 Kasım Ali Darbaz yazdı: Çok yanlış biliyorsunuz. F5 + f14 + F16 +F22 = Su-57 Ama F35+F22 = su-57 Anladınızmı gizli oyunu ooo ama sonuç F57 olmaliydi. 2 2 Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 27 Kasım Paylaş 27 Kasım İlkay Başaran yazdı: Dil'i dubar-ı tarumar eylediniz. Kalite tecavüz değildir. 2 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 27 Kasım Paylaş 27 Kasım Ayhan Asil yazdı: Kalite tecavüz değildir. Edemedik yine dersin soranlara 1 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 27 Kasım Paylaş 27 Kasım Ali Darbaz yazdı: Ben şunu kastettim uçak 1972 modelmiş deyip ok atmayı bırakın Kaan'ın önünde çok uzun bir yol var ve prototip 2 bundan çok daha küçük olacak diyorlar 1967 değil miydi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 27 Kasım Paylaş 27 Kasım Ali Darbaz yazdı: Arkadaşlar savaş uçaklarına araba muamelesi yapmayı bıraksak artık diyorum nasılsa cevap gelemeyecek ama yılmak yok yola devam, bu uçan kütleler hangi tip savaşlarda işe yarıyor? çok nostaljik cihazlar sanrım 100 katırlık ahırlar yapsak daha faydalı olur ileride 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 27 Kasım Paylaş 27 Kasım Bol ineğimiz sütümüz olsun İthal et istemiyorum 2 Yorum bağlantısı
Emre Demir 27 Kasım Paylaş 27 Kasım Mehmet Göktürk yazdı: Bol ineğimiz sütümüz olsun İthal et istemiyorum peki yağ hocam https://www.resmigazete.gov.tr/eskiler/2024/11/20241127-31.pdf Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 27 Kasım Paylaş 27 Kasım Emre Demir yazdı: peki yağ hocam https://www.resmigazete.gov.tr/eskiler/2024/11/20241127-31.pdf Utanç Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 27 Kasım Paylaş 27 Kasım Ali Darbaz yazdı: Çok yanlış biliyorsunuz. F5 + f14 + F16 +F22 = Su-57 Ama F35+F22 = su-57 Anladınızmı gizli oyunu 1 1 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 27 Kasım Paylaş 27 Kasım Furkancım çalışalım burdan artık. Hep duyarız ama detaylı çalışamadık. https://tr.wikipedia.org/wiki/Ebced_hesabı Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 27 Kasım Yazar Paylaş 27 Kasım Furkan Avcı yazdı: Su 57 ile F18 toplarsan ne olur peki Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 27 Kasım Paylaş 27 Kasım Mehmet Göktürk yazdı: Furkancım çalışalım burdan artık. Hep duyarız ama detaylı çalışamadık. https://tr.wikipedia.org/wiki/Ebced_hesabı çalışmıştım hocam bundan 6 çıktı 3 Yorum bağlantısı
Ali Gök 27 Kasım Paylaş 27 Kasım ne kadar çok son nesil jet uçağı uzmanımız varmış yahu 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 27 Kasım Paylaş 27 Kasım Ali Gök yazdı: ne kadar çok son nesil jet uçağı uzmanımız varmış yahu pestisit uzmanımız az, onların da yetiştirilmesi lazım, cnn e yazdım ilgilenecekler Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 27 Kasım Paylaş 27 Kasım Mehmet Göktürk yazdı: Furkancım çalışalım burdan artık. Hep duyarız ama detaylı çalışamadık. https://tr.wikipedia.org/wiki/Ebced_hesabı Dur bi bakam hocam F kaç ya da Su kaç çıkıyor..... Kaan çıktı hocam Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 27 Kasım Paylaş 27 Kasım Eski bir tsk tank komutanı (leopard-m60-m48 kullanmış) ismini vermeden röportaj veriyor. Sunucu soruyor. Nasıl eğitimler alırdınız? Mesela düşman zırhlısının zayıf yerleri, rekabet gücü, hücüm ve kaçış taktiklerini analiz eder miydiniz? Eski asker: yoo. bize sadece yanlar ve arka zayıftır dediler. başka eğitim yok. Ben sizin (muhabir) kitaptan öğrendim çoğu şeyi Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 27 Kasım Yazar Paylaş 27 Kasım Tansu Kalafatoğlu yazdı: Eski bir tsk tank komutanı (leopard-m60-m48 kullanmış) ismini vermeden röportaj veriyor. Sunucu soruyor. Nasıl eğitimler alırdınız? Mesela düşman zırhlısının zayıf yerleri, rekabet gücü, hücüm ve kaçış taktiklerini analiz eder miydiniz? Eski asker: yoo. bize sadece yanlar ve arka zayıftır dediler. başka eğitim yok. Ben sizin (muhabir) kitaptan öğrendim çoğu şeyi O röportaj çok kötü oldu. Adam mermi tiplerini sadece sabot ve patlayıcıdan ibaret biliyorlarmış. Ben en çok ona üzüldüm. Şimdi adam doldurucu sabot koydu. Ama hangisini koydu neyin ne olduğunu bilmiyorlar. Dm33 mü yoksa dm13 mü yükledin, tank komutanısın bilmiyorsun. Bir savaş olsa üzülürdüm. Neyseki Lojistik geçen sene amerikadan 13000 adet Amerikan heat muhimmatı almıslarda bu karmaşadan kurtulmuşuz. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 27 Kasım Paylaş 27 Kasım Ali Darbaz yazdı: Neyseki Lojistik geçen sene amerikadan 13000 adet Amerikan heat muhimmatı almıslarda son kullanma tarihleri nedir bunların Ali Darbaz yazdı: Dm33 mü yoksa dm13 mü yükledin, tank komutanısın bilmiyorsun. kaç defa lazım olup kullanmış savaşta? gibi acaip işe yaramayan sorular geliyor sivil vatandaşın aklına, malum parasını hepimiz ödedik Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 27 Kasım Paylaş 27 Kasım Günün yemeği: Çökertme Kebabı ! ahçı yabancı, malzeme yerli... neyse, aç değilim... 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts