Ali Gülmez 27 Kasım Paylaş 27 Kasım Murat Öngür yazdı: siz hükümet yanlısı değilseniz eyw tamam. ama öyle bir yazdınızki sanki f 35 leri almayarak iyi yapmışız gibi Murat bey fevri çıkışlarınız çok fazla Konuyu hemen a habere bağlıyorsunuz forumdaki kişileride tanımıyorsunuz maalesef Yandaş yaftası vurulacak en son kişi merttir ve savunma sanayisine özel ilgisi vardır 4 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 27 Kasım Paylaş 27 Kasım Forumdaki nüfus keşke tüm türkiye olsa. Uçar giderdik. Hep düşünüyorum bu konuyu. 7 2 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 27 Kasım Paylaş 27 Kasım Mehmet Göktürk yazdı: Forumdaki nüfus keşke tüm türkiye olsa. Uçar giderdik. Hep düşünüyorum bu konuyu. Ben hariç değil mi hocam 2 6 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk 27 Kasım Paylaş 27 Kasım Murat Öngür yazdı: siz hükümet yanlısı değilseniz eyw tamam. ama öyle bir yazdınızki sanki f 35 leri almayarak iyi yapmışız gibi Mert hiçbir makineyi beğenmez ki senep o. İlkay Başaran yazdı: Ben hariç değil mi hocam Yok ya estafurullah 2 Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 27 Kasım Paylaş 27 Kasım Benim şahsi düşüncem f35 aşırı iyi bir uçak değil tek motorlu olması bence çok büyük handikap ama amerika için hiç sorun değil zaten ellerinde bol miktarda f22 var Çift motorlu 5.nesil en kötü 4.5 nesil bir uçak şart bize ama arkadan anka ve kızılelma geliyor herşey iyi olacak en sonunda Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 27 Kasım Yazar Paylaş 27 Kasım Arkadaşlar savaş uçaklarına araba muamelesi yapmayı bıraksak artık diyorum 3 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 27 Kasım Paylaş 27 Kasım (düzenlendi) Ali Darbaz yazdı: Arkadaşlar savaş uçaklarına araba muamelesi yapmayı bıraksak artık diyorum F35 alsak, yazılımı klonlayıp ayar çeksek Kaana yüklsek, host adresinide bizim Devletinkiyle değiştirsek, crack çalışırmı, motoru hallederiz dert etme, yazılım çakarız olur yahu buraya yazacağım diye aç kaldım, ben gidiyorum yemeğe arkadaş, siz devam edin 27 Kasım tarihinde Ali Cihangiroğlu tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 27 Kasım Paylaş 27 Kasım Mehmet Göktürk yazdı: Forumdaki nüfus keşke tüm türkiye olsa. Uçar giderdik. Hep düşünüyorum bu konuyu. Çoğalamıyoruz, ekonomi kötü. Ben iki de kaldım. Refahım daha yüksek olsa valla 3 yapardım. Mehmet Göktürk yazdı: Mert hiçbir makineyi beğenmez ki senep o. Hiçbir makineyi beğenmeyen benim masa üstüm 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 27 Kasım Yazar Paylaş 27 Kasım Ali Cihangiroğlu yazdı: F35 alsak, yazılımı klonlayıp ayar çeksek Kaana yüklsek, host adresinide bizim Devletinkiyle değiştirsek, crack çalışırmı, motoru hallederiz dert etme, yazılım çakarız olur yahu buraya yazacağım diye aç kaldım, ben gidiyorum yemeğe arkadaş, siz devam edin Ben şunu kastettim uçak 1972 modelmiş deyip ok atmayı bırakın Mert Yeldan yazdı: Çoğalamıyoruz, ekonomi kötü. Ben iki de kaldım. Refahım daha yüksek olsa valla 3 yapardım. Hiçbir makineyi beğenmeyen benim masa üstüm Kaan'ın önünde çok uzun bir yol var ve prototip 2 bundan çok daha küçük olacak diyorlar Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 27 Kasım Paylaş 27 Kasım Ali Darbaz yazdı: Kaan'ın önünde çok uzun bir yol var ve prototip 2 bundan çok daha küçük olacak diyorlar %15 civarında hafifletmişler, boyuta bir şey diyemiyorum. Soyadı gizlesek daha çok şey yazarım da Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 27 Kasım Yazar Paylaş 27 Kasım Mert Yeldan yazdı: %15 civarında hafifletmişler, boyuta bir şey diyemiyorum. Soyadı gizlesek daha çok şey yazarım da Kimliklerimizin artık saklı olması lazım Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 27 Kasım Paylaş 27 Kasım Mert Yeldan yazdı: Çoğalamıyoruz, ekonomi kötü. Ben iki de kaldım. Refahım daha yüksek olsa valla 3 yapardım. Hiçbir makineyi beğenmeyen benim masa üstüm ctrl + a yapıp entere bassana 2 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 27 Kasım Yazar Paylaş 27 Kasım Akın size blok 70 f16 neymiş İbrahim Sünnetci yazmış https://www.linkedin.com/posts/ibrahim-sünnetci-b2951544_millî-savunma-bakanı-yaşar-güler-26-kasım-activity-7267451912021495808-0a6v?utm_source=share&utm_medium=member_android Yorum bağlantısı
Ali Gülmez 27 Kasım Paylaş 27 Kasım (düzenlendi) Ali Darbaz yazdı: Kimliklerimizin artık saklı olması lazım yok yapmıyor emmi ve ekibi google ali darbaz yaz donunun rengine kadar çıkıyor arama sonuçlarında 27 Kasım tarihinde Ali Gülmez tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 27 Kasım Paylaş 27 Kasım vay be @Ali Cihangiroğlu na gönülden katılacağım aklıma gelmez di ama önce @İlkay Başaran a katılıyorumm 2 6 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 27 Kasım Paylaş 27 Kasım İlkay Başaran yazdı: ctrl + a yapıp entere bassana Denedim, hiç bir şey olmadı Normal windows değil bizde ki yaa modifiye baya 1 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 27 Kasım Paylaş 27 Kasım İlkay Başaran yazdı: Ben hariç değil mi hocam Zeytin yağı verelim mi abi... Yorum bağlantısı
Ali Gök 27 Kasım Paylaş 27 Kasım Ali Cihangiroğlu yazdı: yazılım çakarız olur stage 1 yazılımmı atacaz jet motoruna 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 27 Kasım Paylaş 27 Kasım Ali Gülmez yazdı: yok yapmıyor emmi ve ekibi google ali darbaz yaz donunun rengine kadar çıkıyor arama sonuçlarında Kimlikleriniz açıkken tutamıyorum sizi. kapalı olursa her gün kavga çıkar burada 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 27 Kasım Paylaş 27 Kasım Ayhan Asil yazdı: Zeytin yağı verelim mi abi... İlk defa duyuyorum 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 27 Kasım Paylaş 27 Kasım Fatih Keskin yazdı: vay be @Ali Cihangiroğlu na gönülden katılacağım aklıma gelmez di ama önce @İlkay Başaran a katılıyorumm Bu ne biçim bir başlık? İlkay var, Ali Abi var ama hala F kaçtan başlar kararlaştırılamamış 1 3 Yorum bağlantısı
Cihat Küçükay 27 Kasım Paylaş 27 Kasım Yanlışsam beni düzeltin lütfen. F16 ile Eurofighter Typhoon sınıf olarak farklı uçaklar. Evet ikisi de savaş uçağı, ama görev tanımı ve sınıfı olarak ikisi de farklı uçaklar. İşletme açısından Eurofighter daha sorunlu gibi geliyor. Üretimi yapanlar Alman-Fransız-İngilizler, herhangi biriyle aramız limoni olsa yedek parça, sarf malzeme gibi konularda sorun yaşarız. F16'da ise böyle bir sorunumuz yok, yerlileştirme oranı yüksekti. Nato uyum sistemleri açısından Eurofighter'ın bizim sistemlerimize entegrasyonu gerekiyor. Eğitim verilmesi gerekiyor. O yüzden bize uyumu zaten en az 5 yıl sürecek. Kaan'a gelince, eminim her Türk gencinin hayali onu filoda görmek. Ama 5.nesil savaş uçağını en az 15 yıl test-geliştirme aşamalarını geçmeden uçurmanız doğru değil. Kaan'ı hava kuvvetlerinde görmek için en az 10-15 yıl beklemek lazım ki, bu sürede ben motorunu bizim yaptığımızı var sayıyorum. 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 27 Kasım Paylaş 27 Kasım Ali Darbaz yazdı: Ben şunu kastettim uçak 1972 modelmiş deyip ok atmayı bırakın ben demedim yahu 1972 ye laf yok ayrıca Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 27 Kasım Paylaş 27 Kasım İlkay Başaran yazdı: İlk defa duyuyorum Türkçe bir kelime TDK'da var. Zeytin Yağı, yazıldığı gibi okunuyor, okunduğu gibi yazılıyor. 1 Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 27 Kasım Paylaş 27 Kasım Emre Şimşek yazdı: Bu ne biçim bir başlık? İlkay var, Ali Abi var ama hala F kaçtan başlar kararlaştırılamamış cevap basit, 22 den başlar SU da 57 den 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts