Numan Bozkurt 26 Kasım Paylaş 26 Kasım (düzenlendi) Cümleten Selamın aleykum Beyler Sizce Volkswagen Polo 1.6 1998 model Klimalı Versiyonu Sizce alinirmi Parça Performans Yakıt Mekanik Kronik konularında Sizce Çok büyük Masraflar Açarmı Alinirmi İlk arabami Alicam nasipse Babama Honda 1.6 ies aldık şuanda Çok memnunuz Polo da biraz kararsız kaldım gibi alinirmi alinmazmi? 26 Kasım tarihinde Numan Bozkurt tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 26 Kasım Paylaş 26 Kasım (düzenlendi) şans işi, o model yılından beri başından neler geçtiğine bağlı, marka ve modelden çok 26 Kasım tarihinde Çağlar Bayur tarafından düzenlendi 2 1 Yorum bağlantısı
Koray Demir 26 Kasım Paylaş 26 Kasım Eski modelde Japon’a yönelmeli. Toyota Honda gibi. 2 1 Yorum bağlantısı
Furkan Bakırel 26 Kasım Paylaş 26 Kasım Kilitleri bozulur, ateşlemesi nazlı, boğaz kelebeği sorunlu harici yaşına ve başından geçenlere bağlı 1 Yorum bağlantısı
Serkan Derya 27 Kasım Paylaş 27 Kasım 99 model classic 2 sene kullandım. Bakımsız kalmışsa toparlamak zor olur. Hitler motor da olsa bazı konularda nazlı bir araba. Performans olarak bir çok 1.6 atmosferiğe göre farkı var iyi kaçar. 1 Yorum bağlantısı
Ferhat Yavuz 27 Kasım Paylaş 27 Kasım Ofiste arkadaşın eşinde var 1999 model polo her ay sanayide hanımın araba yağ damlatmış ben biraz geç geleceğim,hanımın arabada su kalmamış ben biraz geç geleceğim,hanımın arabanın kapılar açılmamış sabah uğraşırken kırmış ben biraz geç geleceğim, hanımın araba ısıtmıyormuş ben biraz geç geleceğim. 1 senedir 40-50 bin para gömdü bana kalsa benzin döküp yakacağımda diyor, eşi arabam çok güzel ben bundan başkasını süremem sattırmam diyormuş. 1 1 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 27 Kasım Paylaş 27 Kasım vwnin yenisi bile yeri geliyor yoruyor insanı (şimdi oyacaklar beni) buna hiç bulaşmayın. İşyerinde 2 tane var biri 98 falan sanırım 1.6 75lik rolantide durduracak adam varsa bana da yazın sahibine söyleyeyim. Yağ kaçakları vs yukarda yazıldığı gibi. birtane 2004 1.416v otm var. Evlere şenlik. Fakat insanı mutlu eden araçlar bunlar. Yani vay be buraya getirebildi beni bozulmadan dedirtiyor bazen, o gülümseme tarif edilemez. 1 2 Yorum bağlantısı
Öner Kurukuz 27 Kasım Paylaş 27 Kasım 2000-2001 yıllarında üretilen "Ara Kasa" pololar var. Bunlarin highline modeli 100 hp, ve donanımları dönemine göre çok iyi. Bende comfort modeli vardı, (75 hp) 8 buçuk sene kullandım. Atmosferik motor ama o dönemki rakiplerine göre güzel ve daha donanımlı idi. Onlara bakabilirsiniz. Yanlış hatırlamıyorsam AHW motor koduyla üretildiler. 1 Yorum bağlantısı
Murat Sahın 27 Kasım Paylaş 27 Kasım Her eski araç gibi bunlar da sorun yumağı olabilir. Ancak bu modellerde bir çok araçta yaşanacak sıkıntılardan pek öteye geçmez çıkartabileceği arıza miktarı. 1 Yorum bağlantısı
Mustafa Tüfekçi 27 Kasım Paylaş 27 Kasım Piyasa için hurda indirimine konu edilecek araçlar. Sanayide bakacak adam da az artık. Kondisyonu aşırı yüksek olup Uygun fiyata denk gelmedikçe almazdım. Tahmini 300 bin TL felan istenir iyisine 200 lere satılanı da arıza muhtemel olur. Km ye gore motor istese 100 bine çıkar. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 27 Kasım Paylaş 27 Kasım Mustafa Tüfekçi yazdı: hurda indirimine konu edilecek araçlar. soğutma süreci işlerken, dün bizim berber (çay içiyoruz sandalyede tükkan önü ısmarladı) sordu: 500 bine sıfır AegeA olacak mı diye. Dedim bi şeker daha versene çaya. 2 1 2 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 28 Kasım Paylaş 28 Kasım Çağlar Bayur yazdı: soğutma süreci işlerken, dün bizim berber (çay içiyoruz sandalyede tükkan önü ısmarladı) sordu: 500 bine sıfır AegeA olacak mı diye. Dedim bi şeker daha versene çaya. Dolar mı demek istedi acaba. Hani sahtelerden. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 28 Kasım Paylaş 28 Kasım İlkay Başaran yazdı: Dolar mı demek istedi acaba. Hani sahtelerden. bilmiyorum ki, plastik yuvarlak markalar vardı onları çamaşır makinesine atıyordu ama... Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 28 Kasım Paylaş 28 Kasım Çağlar Bayur yazdı: bilmiyorum ki, plastik yuvarlak markalar vardı onları çamaşır makinesine atıyordu ama... Bildim, huzur lunapark. Geçen yazdan cepte kalmış 2 tane valla dolardan iyi kar ettik 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts