İlkay Başaran 27 Kasım Paylaş 27 Kasım Tansu Kalafatoğlu yazdı: bolvadinden nasıl indinki antalyaya Kırmızı oktan mı? Evet sal ile 1 Yorum bağlantısı
Murat Sahın 27 Kasım Paylaş 27 Kasım Tansu Kalafatoğlu yazdı: bolvadinden nasıl indinki antalyaya Karaadilli üzeri Evet Karaadilli yolu bölünmemiş ama trafik yok. Gündüz gidilecekse ve Afyon Sandıklı arası çok trafik olacak bir zamana denk gelinmiş ise tercih ediyorum ben. Dinara çıkartıyor Bolvadin Karaadilli üzeri. Gezmek için yol uzatılacaksa Eğirdir üzeri de gidilebilir ama ben şimdilik denemedim, çocuklar büyüsün, deneyeceğim. Bu arada beni örnek almayın, Trabzona Şebinkarahisar üzeri gidip Giresundan sahil yoluna inmişliğim, dönerken de Gümüşhane Kelkit üzeri yine Şebinkarahisar üzeri dönmüşlüğüm var. Arada macera aramak keyifli oluyor. Şebinkarahisar ile Giresun arası çok eğlenceli. Aracın performansına ve virajına güveniliyorsa tam sürücü yolu İlkay Başaran yazdı: Evet sal ile 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 27 Kasım Paylaş 27 Kasım Tansu Kalafatoğlu yazdı: ”Ev” “iş” düğmesi var mı sende? Benim yandex kendi kendine evimi işimi öğrenmiş. Mesela çağlar abi “ev”e tıklasa nereye götürüyor @Servet Aydın Sence🍆 2 Yorum bağlantısı
Murat Sahın 27 Kasım Paylaş 27 Kasım (düzenlendi) Bak @Tansu KalafatoğluAfyonda trafik yokken bile süre olarak kısa ama değmez tabiki. Ama bayram zamanı Afyon Sandıklı üzeri çok trafik oluyor. 1 saatten fazla kazandırıyor. Devamında Burdur üzeri ana güzergaha devam. 27 Kasım tarihinde Murat Sahın tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 27 Kasım Paylaş 27 Kasım Murat Sahın yazdı: Bu arada beni örnek almayın, Trabzona Şebinkarahisar üzeri gidip Giresundan sahil yoluna inmişliğim, dönerken de Gümüşhane Kelkit üzeri yine Şebinkarahisar üzeri dönmüşlüğüm var. Bence de Yorum bağlantısı
Murat Sahın 27 Kasım Paylaş 27 Kasım (düzenlendi) Tansu Kalafatoğlu yazdı: Bence de Çoluk çocuk yokken, arkadaş ile bir gezi, araba impreza 2.0R ve yeni. Denenmez mi? Bu arada Şebinkarahisar yoluna türkü yakılsa yeridir diye düşünmüştüm, sonradan öğrendim ki yakılmış 27 Kasım tarihinde Murat Sahın tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 27 Kasım Paylaş 27 Kasım Murat Sahın yazdı: Çoluk çocuk yokken, arkadaş ile bir gezi, araba impreza 2.0R ve yeni. Denenmez mi? Bu arada Şebinkarahisar yoluna türkü yakılsa yeridir diye düşünmüştüm, sonradan öğrendim ki yakılmış zaman varsa her türlü denenir tabiki 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 27 Kasım Paylaş 27 Kasım (düzenlendi) Zamanında Bursa, yenişehir üzerinden Düzceye geliyorum gece vakti, bu güzergahta ilk gidişim. Google öyle bir yerlere yol altı menfezlere vs soktu, söylene söylene yolu buldum. Bir daha tövbe otobüs güzergahından ayrılmam. 27 Kasım tarihinde Metin Uzunoğlu tarafından düzenlendi 2 Yorum bağlantısı
Ferhat Yavuz 27 Kasım Paylaş 27 Kasım (düzenlendi) Bende 10 sene önce Ankara dan Nissan Almera araç aldım kışlık lastik ve yedek anahtarı evden almayı unutmuş Kazan'a gittim hava karardı açtım navigasyonu çevre yolundan Afyon a dönüyorum hızım 90-100 civarı birden yol bu köprü gibi bitti sadece 1 tane sarı tabela gördüm yolun sonunda freni bıraktım bari dik çakılmayım diye 50-60 cm kazımış atmışlar yolu gerisi toprak, uçtum tabiki 10-15 metre .Hemen stop etim indim lastiklere baktım hepsi sağlam kalan giden bir şey var mı diye oralara baktım sıkıntı yok altına baktım aracın kopan dökülen birşey var mı yok.Çalıştırdım bekledim biraz arıza ışığı yanmadı kaputu açtım stabil çalışıyor toprak yoldan tekrar geldiğim yerlerde geze geze asfalta çıktım.3 sene bindim vallahi yapmış yabancı dedim ordan uçupta birşey olmaması beni mest etmişti. 27 Kasım tarihinde Ferhat Yavuz tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Tahir İlter 27 Kasım Paylaş 27 Kasım Telefonlardan ziyade güncel başarasoft haritalı navigasyon cihazları çok daha sağlıklı çalışıyor bence. Tabi artık hiç kullanılmıyor neredeyse Yorum bağlantısı
Recommended Posts