Doğan Arşiray 26 Kasım Paylaş 26 Kasım Ankara büyük şehir belediyesini aradım, 3 farklı yer ile görüştürdüler ilgi alaka sıfır. Sonuç "biz ikinci el eşya kabul etmiyoruz." oysa ki belediyenin sitesine ikinci el giysilerin elendiği tasnif edildiği ve ihtiyaç sahiplerine bedlsiz verildiği yazıyordu. "Bunlar yeni gibi, tertemiz nereye verebilirim?" diye sorudğumda ilçe belediyesine sorun dediler. Çankaya belediyesini aradım, olmadı. Bir başka numara verdiler aradım açan kadın kişisi, ALOOOooğğğ diye açtı telefonu, biz ilgilenmiyoruz dedi. peki ne yapabilirim diye sorunce bezgin bir ses ile bilmiiiyorum dedi. kapattım karının suratına telefonu. politik ve siyasi birşey yazmak istemiyorum ama böyle uyuzluk, böyle ilgisizliği ve saçmalığı çankaya nın tarihinde görmedim. soru şu, küçüldüğü için giyilemeyen, çoğu epey iyi durumdaki, temiz yırtıksız lekesiz farklı numaralardaki, çocuk ayakkabılarını gariban çocuklar kışın ayaklarına giysin diye biryerlere ulaştırmam lazım. nasıl yaparız? 2 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 26 Kasım Paylaş 26 Kasım Kızılayın kıyafet kutuları, konteynerleri oluyor. güzel bir paketleme ile oraya konsa nasıl olur? Yorum bağlantısı
Servet Aydın 26 Kasım Paylaş 26 Kasım Ücra okul bul anadoluda, bir kaç yeni kıyafet ilave et paketle gönder 4 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 26 Kasım Paylaş 26 Kasım Kıyafetlerin konulması için yerler yapıldı ancak onların içine ufak çocukları sokup hepsini topluyorlar. Servet Abi'nin teklifi çok güzel. Kendi yöntemimi söyleyim, 5 tane bacanak var, onlarla paslaşıyoruz. 1 Yorum bağlantısı
Zafer Bakar 26 Kasım Paylaş 26 Kasım Doğan Arşiray yazdı: Ankara büyük şehir belediyesini aradım, 3 farklı yer ile görüştürdüler ilgi alaka sıfır. Sonuç "biz ikinci el eşya kabul etmiyoruz." oysa ki belediyenin sitesine ikinci el giysilerin elendiği tasnif edildiği ve ihtiyaç sahiplerine bedlsiz verildiği yazıyordu. "Bunlar yeni gibi, tertemiz nereye verebilirim?" diye sorudğumda ilçe belediyesine sorun dediler. Çankaya belediyesini aradım, olmadı. Bir başka numara verdiler aradım açan kadın kişisi, ALOOOooğğğ diye açtı telefonu, biz ilgilenmiyoruz dedi. peki ne yapabilirim diye sorunce bezgin bir ses ile bilmiiiyorum dedi. kapattım karının suratına telefonu. politik ve siyasi birşey yazmak istemiyorum ama böyle uyuzluk, böyle ilgisizliği ve saçmalığı çankaya nın tarihinde görmedim. soru şu, küçüldüğü için giyilemeyen, çoğu epey iyi durumdaki, temiz yırtıksız lekesiz farklı numaralardaki, çocuk ayakkabılarını gariban çocuklar kışın ayaklarına giysin diye biryerlere ulaştırmam lazım. nasıl yaparız? Merhaba, birçok semtte Ankara Büyükşehir Belediyesinin yerleştirdiği ve aynı zamanda ilçe belediyelerinin de yerleştirdiği kıyafet toplama kutuları mevcut. Kendi kapımızın önünde de mevcut (Yenimahalle Bld.) onlara paketleyip atabilirsiniz. Yanı sıra soyguna da bir miktar açık zira Mahmut beyin de dediği gibi çalıyorlar. Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 26 Kasım Yazar Paylaş 26 Kasım Zafer Bakar yazdı: Merhaba, birçok semtte Ankara Büyükşehir Belediyesinin yerleştirdiği ve aynı zamanda ilçe belediyelerinin de yerleştirdiği kıyafet toplama kutuları mevcut. Kendi kapımızın önünde de mevcut (Yenimahalle Bld.) onlara paketleyip atabilirsiniz. Yanı sıra soyguna da bir miktar açık zira Mahmut beyin de dediği gibi çalıyorlar. o iş pek mantıklı değil o yüzden. zaten belediyeye gidecekse neden elden almıyorlar ki? Yorum bağlantısı
Hamit inan 26 Kasım Paylaş 26 Kasım (düzenlendi) Kaç numara kız erkek ? Kaç tane ? 26 Kasım tarihinde Hamit inan tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Ersen şahin 26 Kasım Paylaş 26 Kasım Kızım Düzce'de üniversite okudu ordaki bir ilkokulda öğrencilerin çoğunun çok fakir olduğunu bazı çocukların kış günü hırkasız okula gittiğini söylemişti Beyciler ilkokulu düzce merkez orayla irtibata geçerseniz çok güzel bir yardım olabilir 3 Yorum bağlantısı
Hamit inan 26 Kasım Paylaş 26 Kasım Kenar mahalle okullarına yakın bir kırtasiyeye rica edip bırakabilirsiniz. Yorum bağlantısı
Serkan Karadağ 26 Kasım Paylaş 26 Kasım Köy okulunda öğretmen bir arkadaşa yazdım. Kabul ederseniz Urfa suruç köy okuluna olabilir. 3 1 Yorum bağlantısı
Zafer Bakar 26 Kasım Paylaş 26 Kasım Doğan Arşiray yazdı: o iş pek mantıklı değil o yüzden. zaten belediyeye gidecekse neden elden almıyorlar ki? Bu demek değil ki her şey sizin mantığınıza uyacak. Bu şekilde bir planlama uygun görülmüş ve yıllardır yürürlükte. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Kazancıoğlu 26 Kasım Paylaş 26 Kasım mahalle muhtarına ulaşabilirseniz size ihtiyaç sahibi kişiler ulaştırmak üzere teslim alabilirler. Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 26 Kasım Yazar Paylaş 26 Kasım Serkan Karadağ yazdı: Köy okulunda öğretmen bir arkadaşa yazdım. Kabul ederseniz Urfa suruç köy okuluna olabilir. bana ogretmenin telefonunu verirmisiniz? Zafer Bakar yazdı: Bu demek değil ki her şey sizin mantığınıza uyacak. Bu şekilde bir planlama uygun görülmüş ve yıllardır yürürlükte. tabi, mutlaka öyledir. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 26 Kasım Paylaş 26 Kasım Bu tür şeyleri biz muhtara veriyoruz.. Ertesi gün yeni sahiplerini bulmuş oluyor.. 5 Yorum bağlantısı
Celal Maraşlıoğlu 26 Kasım Paylaş 26 Kasım Egerki talep eden yoksa cadirda kalan tarım iscilerine dagitabilirim 3 2 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 26 Kasım Yazar Paylaş 26 Kasım Celal Maraşlıoğlu yazdı: Egerki talep eden yoksa cadirda kalan tarım iscilerine dagitabilirim yıkanacak olan başka ayakkabılar da var evde onları da verebiliriz diye düşünüyorum. 1 Yorum bağlantısı
Celal Maraşlıoğlu 27 Kasım Paylaş 27 Kasım Adana karataş pttye gönderebilirsiniz ilgili yerlere teslimini bizzat yaparım 2 1 Yorum bağlantısı
Celal Maraşlıoğlu 27 Kasım Paylaş 27 Kasım Doğan Arşiray yazdı: siz bir okulda mı görevlisiniz? Bana mı sordugunuz doğan bey Yorum bağlantısı
Recommended Posts