Çağlar Bayur 5 Aralık 2024 Paylaş 5 Aralık 2024 önce şase , King zaten noktaya parmak basmış Yorum bağlantısı
Gökay Zorlu 5 Aralık 2024 Yazar Paylaş 5 Aralık 2024 Çağlar Bayur yazdı: önce şase , King zaten noktaya parmak basmış şase kablosunu aküden dire gövdeye mi vereyim yoksa marşdan direk gövdeyemi vereyim kalın bi kablo ile ekstradan aküden gövdeye çekmeyi düşünüyorum ama marş dinamosundan gövdeye vermenin bi anlamı yok degilmi sadece arabayı çalıştırmada mı faydası olur dinamodan vermek Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 Aralık 2024 Paylaş 5 Aralık 2024 var olan bağlantı yerleri değişmeden bağlandıkları yer kontrol edilmeli gerekirse aynı noktalara olmak üzere paralel bir takviye kablo çekilebilir. 1 Yorum bağlantısı
Gökay Zorlu 5 Aralık 2024 Yazar Paylaş 5 Aralık 2024 Çağlar Bayur yazdı: var olan bağlantı yerleri değişmeden bağlandıkları yer kontrol edilmeli gerekirse aynı noktalara olmak üzere paralel bir takviye kablo çekilebilir. peki benim araçta 2 adet akü var öndeki akü arkaya baglı arkadaki aküden de tek kablo olarak şase gidiyor o tek kabloya mı baglayım yoksa öndeki aküye mi baglayım iki akü arasında 25cm kadar bi kablo var arkadakine baglasamda olur degil mi Yorum bağlantısı
Servet Aydın 5 Aralık 2024 Paylaş 5 Aralık 2024 Mevcut kablolara bak. Önceden olmayan şimdi başladı ise ki kabloysa şayet yanacak bi süre sonra bağlantı yerleri Yorum bağlantısı
Gökay Zorlu 5 Aralık 2024 Yazar Paylaş 5 Aralık 2024 Servet Aydın yazdı: Mevcut kablolara bak. Önceden olmayan şimdi başladı ise ki kabloysa şayet yanacak bi süre sonra bağlantı yerleri hafta sonu elektrikciye götürecegim bakacak o gerekirse ilave şase çekeriz dedi benim anlamadıgım kabloda problem olsa gün içinde de yapmaz mı sadece sabah ilk kontagı acıtıgmda yapıyor bunu Yorum bağlantısı
Servet Aydın 5 Aralık 2024 Paylaş 5 Aralık 2024 Yağ soğuk motor kasıntılı. Yazın sanman ki yapsın bu sorunu Yorum bağlantısı
Gökay Zorlu 6 Aralık 2024 Yazar Paylaş 6 Aralık 2024 Servet Aydın yazdı: Yağ soğuk motor kasıntılı. Yazın sanman ki yapsın bu sorunu Zaten son 1,5 aydır var bu sorun bazen arabayı çalıştırıyorum yapmıyor az birşey haraket edince yapıyor elektriği kesip veriyor sanırım yada gösterge ömrünü doldurmaya başladı 1 Yorum bağlantısı
Gökay Zorlu 14 Aralık 2024 Yazar Paylaş 14 Aralık 2024 Servet Aydın yazdı: Yağ soğuk motor kasıntılı. Yazın sanman ki yapsın bu sorunu Hocam 1 hafta önce elektrikçi ek şase kablosu çekti 1 hafta sonra tekrar aynı hatayı yaptı ilk çalıştırdığımda birşey yoktu 2 km yol yaptım stop ettim tekrar çalıştırdığımda yaptı akü ve şase elendi başka neyden yapabilir bu Yorum bağlantısı
Servet Aydın 14 Aralık 2024 Paylaş 14 Aralık 2024 Bende fikir bitti. Canlı görmem gerek ki yorum yapıp nıkta atışı yapayım da araç onarımı benim işim değil Yorum bağlantısı
Mustafa Yanar 14 Aralık 2024 Paylaş 14 Aralık 2024 Şarj dinamosu olma ihtimali yüksek.Şarj dinamosunun da tamiri sıkıntılı, orijinal konjektör değişimi ile düzelebilir belki.şarj dinamosu deneme şansınız varsa deneyin. Benzer sorunu fiesta 2007 tdci de yaşıyorum.Şarj dinamosu deneyeceğim önümüzdeki hafta sonucu fiesta bölümüne yazarım. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 14 Aralık 2024 Paylaş 14 Aralık 2024 Gökay Zorlu yazdı: 1 hafta sonra tekrar aynı hatayı yaptı ilk çalıştırdığımda birşey yoktu 2 km yol yaptım stop ettim tekrar çalıştırdığımda yaptı akü ve şase elendi başka neyden yapabilir bu rutin bir arıza şekli değil bu , araca özel incelenmeli Yorum bağlantısı
Gökay Zorlu 15 Aralık 2024 Yazar Paylaş 15 Aralık 2024 Mustafa Yanar yazdı: Şarj dinamosu olma ihtimali yüksek.Şarj dinamosunun da tamiri sıkıntılı, orijinal konjektör değişimi ile düzelebilir belki.şarj dinamosu deneme şansınız varsa deneyin. Benzer sorunu fiesta 2007 tdci de yaşıyorum.Şarj dinamosu deneyeceğim önümüzdeki hafta sonucu fiesta bölümüne yazarım. Elektrikçi dinamoyu ölçtü problem yok dedi Çağlar Bayur yazdı: rutin bir arıza şekli değil bu , araca özel incelenmeli Baktıracak hiç elektrikçi yok burada 4-5 tane var onlarda akü dedi değiştirdim şase dediler kablo çektirdim şimdide beyinden diyorlar Yorum bağlantısı
Çözüm Gökay Zorlu 23 Ocak Yazar Çözüm Paylaş 23 Ocak Sorunu sonunda çözdüm gösterge panelinde 3 adet kondastör var bunlar değer kaybetmiş 3 ünü de değiştirdim 2 aydır problem yok eğer başına böyle birşey gelen olursa hiçbirşey yapmasın direk o kondastörleri degiştirsin 6 Yorum bağlantısı
Gökay Zorlu 23 Ocak Yazar Paylaş 23 Ocak Çağlar Bayur yazdı: kim bulmuş ise tebrik ederim. geçmiş olsun Kendim buldum YouTube de birkaç video var gösterge tamiri hakkında yorumlarda bi kişi Ford transitte bu kondastörler sıkıntılı kronik sorun oluyor diye yazmış bende söküp şansımı deneyeyim dedim kondastörleri aldım kendim taktım lehim ile 2 ayı geçti hiçbir problem yok şuan Degiştigim kondastör bu işaretli olanlar evinde lehim olmayanlar herhangi bir elektronikçiye götürüp 1 dk da değiştirebilir kondastörler tanesi 5 tlye aldım ben 4 2 Yorum bağlantısı
Çağatay Kılınç 23 Ocak Paylaş 23 Ocak Geçmiş olsun benim tahminim gösterge paneli lehimi üzerindeydi ama sebep bulunduysa ne ala. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 24 Ocak Paylaş 24 Ocak Gökay Zorlu yazdı: Kendim buldum YouTube de birkaç video var gösterge tamiri hakkında yorumlarda bi kişi Ford transitte bu kondastörler sıkıntılı kronik sorun oluyor diye yazmış bende söküp şansımı deneyeyim dedim kondastörleri aldım kendim taktım lehim ile 2 ayı geçti hiçbir problem yok şuan Degiştigim kondastör bu işaretli olanlar evinde lehim olmayanlar herhangi bir elektronikçiye götürüp 1 dk da değiştirebilir kondastörler tanesi 5 tlye aldım ben evdeki havya nasıl bir şey? Yorum bağlantısı
Gökay Zorlu 24 Ocak Yazar Paylaş 24 Ocak Çağlar Bayur yazdı: evdeki havya nasıl bir şey? Bendeki bunun siyahı bu tipteki her türlü havya iş görür zaten 2 adet uc var kondastör de 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 24 Ocak Paylaş 24 Ocak ocakta aleve attım da erimeyen lehim var tv panellerinde Yorum bağlantısı
Gökay Zorlu 24 Ocak Yazar Paylaş 24 Ocak Çağlar Bayur yazdı: ocakta aleve attım da erimeyen lehim var tv panellerinde Bunların sıcaklıkları ortalama aynı acaba o lehim yerine punta tarzı birşey olabilir mi normalde lehim çakmakla bile eriyor Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 24 Ocak Paylaş 24 Ocak https://perpaexpo.com.tr/hakko-fr400-lehim-sokme-istasyonu/?srsltid=AfmBOorjyXGFLm6c5e8lv9ygbVr8guLVt7-DXtBf_TTmubsLDoUPS4Hbdok en ucuzlarından 50 bin tl. erimeyen lehim çoktur Yorum bağlantısı
Ömer Sarıgül 24 Ocak Paylaş 24 Ocak Çağlar Bayur yazdı: ocakta aleve attım da erimeyen lehim var tv panellerinde Elektronik bölüm şefimiz ipucu vermişti okulda. "Böyle çok kaliteli kartlarda lehimler kolay çıkmaz. Siz elinizdeki lehim teli ile oraya ek lehim yapıp orjinal lehimi bozun sonra arızalı parça yerinden çok kolay çıkar." Uygularım işe yarar. Yorum bağlantısı
Servet Aydın Cuma 20:55 Paylaş Cuma 20:55 Çağlar Bayur yazdı: https://perpaexpo.com.tr/hakko-fr400-lehim-sokme-istasyonu/?srsltid=AfmBOorjyXGFLm6c5e8lv9ygbVr8guLVt7-DXtBf_TTmubsLDoUPS4Hbdok en ucuzlarından 50 bin tl. erimeyen lehim çoktur Bedava. Wr2 vakum/ montaj uç seti aldım 210bin tl Ömer Sarıgül yazdı: Elektronik bölüm şefimiz ipucu vermişti okulda. "Böyle çok kaliteli kartlarda lehimler kolay çıkmaz. Siz elinizdeki lehim teli ile oraya ek lehim yapıp orjinal lehimi bozun sonra arızalı parça yerinden çok kolay çıkar." Uygularım işe yarar. Eksik bilgi vermiş. Kurşunsuz lehim 250 derecede erir sonraki demontaj ısısı 450 derecedir. Zor çıkması ondan. 3 Yorum bağlantısı
Ömer Sarıgül Cumartesi 04:37 Paylaş Cumartesi 04:37 (düzenlendi) Servet Aydın yazdı: Eksik bilgi vermiş. Kurşunsuz lehim 250 derecede erir sonraki demontaj ısısı 450 derecedir. Zor çıkması ondan. Onu da söylemiştir 24 sene olmuş ben unutmuş olabilirim 😂 o zamanlar MC6802 ye matematik işlemleri falan giriyorduk Cumartesi 05:00 tarihinde Ömer Sarıgül tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts