Burak Tokcan 24 Kasım 2024 Paylaş 24 Kasım 2024 Merhabalar. 2011 Model aracımda bugünlerde motor ısısı zaman zaman 90'ın üzerine çıkıyor ama hemen geri düşüyor. 100 dereceyi geçmiyor. Araçta su kaçağı, yağ kaçağı vs. yok. Antifiriz kullanıyorum. Radyatör yeni değişti. Fan açıyor. Araçta herhangi bir uyarı vermiyor. Sizce normal bir durum mu? Daha önceden hiç 90'ı geçmiyordu gösterge. Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 24 Kasım 2024 Paylaş 24 Kasım 2024 Kalorifer kullanımı olabilir. ama zaten bu araçlar ecotec motor 100 civarı çalışmıyor mu? Yorum bağlantısı
Burak Tokcan 24 Kasım 2024 Yazar Paylaş 24 Kasım 2024 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Kalorifer kullanımı olabilir. ama zaten bu araçlar ecotec motor 100 civarı çalışmıyor mu? Söylendiğine göre zaten motor iç ısısı ortalama 115 derecede filan çalışıyor diyorlar. Ama gösterge hiç 90'ı geçmiyordu önceden. Yorum bağlantısı
Murat Sahın 24 Kasım 2024 Paylaş 24 Kasım 2024 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Kalorifer kullanımı olabilir. ama zaten bu araçlar ecotec motor 100 civarı çalışmıyor mu? Eskiden (astra f'ler zamanı) hararet konusunda hassastı, anlık olarak yükseliyor düşüyordu falan. Sonra g serisi ile bu değişti. Belirli bir aralığı 90 derece gibi gösteriyor. Bu esnada motor içi daha sıcak olabilir. Bu mevsimde normal değil bence yükselmesi. 2 Yorum bağlantısı
Burak Tokcan 24 Kasım 2024 Yazar Paylaş 24 Kasım 2024 Selçuk Bakış yazdı: Hava olmasın Nasıl anlarız? Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 24 Kasım 2024 Paylaş 24 Kasım 2024 Motorun hava alma prosedürü neyse onu bir uygulamakta fayda var, böyle oynak hararet genelde belirtisi oluyor. Radyatör de yeni değişmiş, muhtemelen havasını tam alamadılar. Yorum bağlantısı
Burak Tokcan 24 Kasım 2024 Yazar Paylaş 24 Kasım 2024 Metin Akbal yazdı: Devirdaim sorunu olabilir? Nasıl anlarız? Yorum bağlantısı
Ali Gök 24 Kasım 2024 Paylaş 24 Kasım 2024 en son ne zaman değişti devirdaim ? triger değişim peryodu ne bilgi varmı bakım geçmişi hakkında Yorum bağlantısı
Metin Akbal 24 Kasım 2024 Paylaş 24 Kasım 2024 Burak Tokcan yazdı: Nasıl anlarız? Valla ya biryerler tıkalı yada devirdaim sorunu diyorum ben. Sokmeden anlasilmaz sanırım. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 24 Kasım 2024 Paylaş 24 Kasım 2024 Burak Tokcan yazdı: Radyatör yeni değişti. radyatörü değişen yere gidip bu durumu anlatın Yorum bağlantısı
Burak Tokcan 25 Kasım 2024 Yazar Paylaş 25 Kasım 2024 Ali Gök yazdı: en son ne zaman değişti devirdaim ? triger değişim peryodu ne bilgi varmı bakım geçmişi hakkında Devirdaim değişmedi, triger değişmedi. Ama aracın yağ bakımı geldi. Daha yaptırmadım ondan olabilir mi? Yorum bağlantısı
Ali Gök 25 Kasım 2024 Paylaş 25 Kasım 2024 Burak Tokcan yazdı: Devirdaim değişmedi, triger değişmedi. Ama aracın yağ bakımı geldi. Daha yaptırmadım ondan olabilir mi? yağ bakımıyla ilgisi olacağını samıyorum Yorum bağlantısı
Burak Tokcan 25 Kasım 2024 Yazar Paylaş 25 Kasım 2024 LPG ile bir ilgisi olabilir mi sizce? Çünkü benim araç bir çok arızayı LPG'de iken veriyor. Yorum bağlantısı
Metin Akbal 25 Kasım 2024 Paylaş 25 Kasım 2024 Burak Tokcan yazdı: LPG ile bir ilgisi olabilir mi sizce? Çünkü benim araç bir çok arızayı LPG'de iken veriyor. Regülatör tıkalı olabilir ama bunu sadece LPG de yapacağını sanmam çünkü su geçişi sureklidir. Yorum bağlantısı
Recommended Posts