İçeriğe Yönlendir

2017 Suzuki Vitara 1.4 Boosterjet S 4X2 60000 KM Almak Üzereyim

Muammer Oğuzcan

Recommended Posts

Muammer Oğuzcan

Merhaba arkadaşlar başlıkta yazdığım aracı almak üzereyim.Siz değerli kardeşlerimden araç hakkında bilgi almak isterim.Aslında 4x4 alma düşüncesindeydim fakat fiyat aralığı olarak ve renk olarak bahsettiğim araçta karar kıldım. renk kırmızı çift renk . 4X2 alırken satarken sorun olur mu , yada 4x4 almadığım için çok pişman olurmuyum. Araç antalya manavgatta genelde ılıman havada asfaltta ayda bir kaç kezde dalışa gitmek için arazi yoluna girebilirim. Araçta önemsiz birkaç çizik dışında kaza boya darbe tramer vs yok , fiyat olarak 1080 civarlarında

Yorum bağlantısı
Serdar Göktaş

https://shbd.io/s/xjdfMywJ

Araç bu mu? Antalya da kırmızı renk bu var sadece? Link olarak atarsanız daha çok yardımcı olmaya çalışırız. Benden Antalya Serik denim. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Muammer Oğuzcan

Merhaba Serdar kardeşim yakınız :) hayır o değil 4x4 sizin gönderdiğiniz ilandaki, benim alacağım İstanbul’da ilanda Şuan yok araç ama bahsettiğim gibi temiz bir araç , ama pek ye bilmediğim bir araç , normalde duster son modellerden alacaktım bütçe uymayınca buna yönelmiştim 

Yorum bağlantısı
Serdar Göktaş

Benim de çok bilmediğim bir araç. Forumda kullanan da yok bildiğim kadarıyla. Bir ara kafa korkuluklarinin paslanmasi ile ilgili bir konu açıldığını hatırlıyorum. Hepsi o kadar. Bizim buralar için 4*4 çok elzem değil, 4*2 olanı her yere gider. Altı yüksek olduktan sonra. Ama balık merakı filan varsa kuma gireceksen o zaman alınmalı 4 çeker. 

Yorum bağlantısı
Muammer Oğuzcan

yeni modellerde böyle söylentiler oldu sanırım ama eğer forumda kullananlar daha önce alanlar satanlar varsa bilgi almak isterim tabi ki

Yorum bağlantısı
Mehmet Cihat

aynı arabalarla ilgileniyorum bende bu ara kötü birşey duyamadım

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Muammer Oğuzcan

yani aslında vitara oldukça yaygın adı geçen araç ama ilgileneni az sanırım

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

bence, vitarayı vitara yapan 4x4 çekiş sistemidir, o olmadan kendi sınıfında başka şeylere bakardım aynı rakamlara.

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Onur Doğan

Çağlar abiyle aynı fikirdeyim, 4 çeker olmayacaksa bence farklı alternatifler de değerlendirebilir.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Muammer Oğuzcan
(düzenlendi)

arkadaşlar inanın  sizlerin tavsiyesiyle direkten dönüyorum , fikirleriniz sayesinde demek ki vitara 4x4 olmayınca alınmaması gereken bir araç olarak vede özellikle vitaranın karakteristik özelliğinin ve ruhunun aslında 4x4 oluşu kanısına vararak bende vazgeçiyorum.Fakat her nekadar durum böyle olsa isede özellikle 2017-2018 vitara 1.4 turbo 4x4  modellerine bakınca da asla ama asla milyon bağlanıp alınabilecek bir araç bulamadım. Hepsi sadece arazide hor kullanılmış 100 bin km üstü hırpalanmış kazalı araçlar. Umarım ki karşıma mantıklı temiz bir 4x4 çıkar ya da opsiyon 4x4 bayiden sıfır olacak şekilde belki düşünülebilir oda mantıklı fiyat çerçevesinde 

tarihinde Muammer Oğuzcan tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Muammer Oğuzcan
Çağlar Bayur yazdı:

bence, vitarayı vitara yapan 4x4 çekiş sistemidir, o olmadan kendi sınıfında başka şeylere bakardım aynı rakamlara.

çağlar abi peki sizce 2017 vitara 1.4 Boosterjet S 4x4 kırmızı renk 65000 km kazasız belasız temiz bir araç için 1080-85 bin tl fiyat mantıklımıdır?

Yorum bağlantısı
Fatih Keskin

Sıfır alıp 4x4 ünü 1 sene kullandım motor şanzıman olarak çok güzel ancak iç kalite ve genişlik olarak pek hoşuma gitmemişti multimedya zaten tam bi rezillik dediğiniz rakamlar bana da yüksek geldi ama ucuz bi şey kalmadı

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Muammer Oğuzcan yazdı:

çağlar abi peki sizce 2017 vitara 1.4 Boosterjet S 4x4 kırmızı renk 65000 km kazasız belasız temiz bir araç için 1080-85 bin tl fiyat mantıklımıdır?

şu an 900 bine sıfır egea 1.3 manuel boş paket var. 1,2m a clio, 1,5 milyona megane, 1,4m corolla var.

4 çeker sıfır vitara 1,8m ama kredi de veriyor. 

Bence bahsettiğiniz araba için 900-1 arası şu piyasada makul gibi 

Yorum bağlantısı
Muammer Oğuzcan
(düzenlendi)

Güzel ve aydınlatıcı bilgiler için çok teşekkürler . Düşünülünce 8 yaşında bir araç ve iç kozmetiği oldukça kalitesiz bir araç için fiyat konusunda haklısınız . Herşeyin fiyatı oldukça yüksek ve karmakarışık olsada bu fiyatlar şuan için banada yüksek geldi . 900-950 arası makul gibi

tarihinde Muammer Oğuzcan tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Muammer Oğuzcan

Arkadaşlar uzun araştırmalarım sonucu temiz 4x4 bulamamla aracı almaktan vazgeçecekken , Kırmızı Siyah 66 bin kmde 2017 Suzuki Vitara 1.4 Boosterjet S 4x4 araç buldum.Araç genelkde asfalta ve  çok az kullanılmış, arazi neredeyse hiç görmemiş oluşu almam konusunda cazip geldi. Oturduğum yere yakın olmasıyla aracı bizzat deneyimleyip fiyat konusunda da anlaşınca almaya karar verdim.4-5 günlük kullanımımın ardından iyi ki almışım diyorum. Gerçekten iç kalite vs kişiden kişiye farklılık gösterse de aracın kendine özgü bir karakteri var. Motoru şanzımanı 4x4 ü tek kelimeyle muhteşem. Kendine özgü tasarımı kompakt oluşu şehir içindede varım aynı zamanda denizde kumda dağda çamurda karda  heryerde varım diyebilen nadir araçlardan. Fiyat konusuna gelince zaten 1 milyona alınabilecek gerçekten çok az araba kaldı. Bugün neyin fiyatı ucuz ki ,Sıradan bi Clio olmuş 1 milyon kusur. Clio megane 308 gibi veya 4x2 birçok popüler aracın kullanıcısına vermediği bir çok özelliği aynı fiyat bandında temiz bir Vitara 4x4 fazlasıyla veriyor. Zaten temiz binicinde olan birçok Vitara bugün satışta değil. Tahminimce bu araca sahip olanlar pek te satma taraftarı  değil. Çünkü dışarıda Vitara sayısı çok ta azımsanacak seviyede değil bir çok araç kadar Vitara da yollarda görünüyor.  Bence 4X4 düşünenler için özellikle 1-1,1 milyon aralığında şimdilik Vitara görünüyor. Tabi ki bu paraları çokta hor kullanılmış 150-200 bin km leri geçmiş kazalı belalı Vitara'lar  için kastetmiyorum.

• Beğen 7
Yorum bağlantısı
Recep Demirci

Hayırlı olsun bence güzel seçim olmuş. Bir dönem bende araştırdım multimedya harici pek sorun yoktu. İlerde S-Cross 1.4 hibrit düşünmüyor değilim. Sanırım Suzuki alanlar genelde gayet memnunlar bu yüzden pek piyasası yok.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serdar Göktaş

Hayırlı olsun güzel secim. İlerleyen zamanlarda bende böyle bir değişim yapabilirim belki. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Muammer Oğuzcan

Çok teşekkürler dostlar aracı yağmurlu havada bugün bizzat deneme fırsatım oldu , engebeli rampalı ince derin kumlu sahil şeridinde düz yolda gider gibi gidişi şaşırtıcıydı. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...