Aydın Sert 25 Kasım Paylaş 25 Kasım Hocam tebrik ederim hepinizi. Maşallah öğrencilerimize. 1 Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 25 Kasım Paylaş 25 Kasım Mehmet Hocam hepinizi tebrik ederim. Ülkenin gurur verici gençliği bunlar. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 25 Kasım Yazar Paylaş 25 Kasım Mehmet Kaya yazdı: Sonra biz bir takıma taktik verdik. Çünkü amacımız ilk 3ü Türkülere aldırmaktı. Biz 8.04 2. 8.98 3. 9.13 saniyelerde bitirdi ve ilk 3 Türkülerin oldu. 🥰 Ortaokul kategorisinde de ödül bekliyordum ama 1.cilik beklemiyordum 8.67 ile biz 1. Olduk 8.80 ile maraşta danışmanlık yaptığım özel okul 2. Oldu. 9. 67 ile de Türk bir takımımız 3.oldu Vaay.. Süper Maşallah.. Emeklerine sağlık.. Bu detayı bilmiyordum. 2 Yorum bağlantısı
Engin Deniz 25 Kasım Paylaş 25 Kasım Tebrikler hocam, Ne kadar emek verdiğine bizzat şahidim. Başarılarınızın devamını dilerim. 🧿🧿 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 25 Kasım Paylaş 25 Kasım Bu çocuklar bir yıkımdan çıktı ve bu başarıyı yakaladı. Kolay değil hiç değil 3 Yorum bağlantısı
Fatih Uzun 25 Kasım Paylaş 25 Kasım (düzenlendi) Tebrikler Mehmet hocam size ve öğrencilerinize,gurur duyduk. 25 Kasım tarihinde Fatih Uzun tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 25 Kasım Yazar Paylaş 25 Kasım Mehmet hocanın emeğinin ve gayretinin şahidiyim. Gecesi gündüzü yok adamın. Maddi boyutuna hiç girmiyorum.. Hak etti bu başarıyı. 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 25 Kasım Paylaş 25 Kasım Mehmet Ozyurek yazdı: Vaay.. Süper Maşallah.. Emeklerine sağlık.. Bu detayı bilmiyordum. Abi benim nabzım normalde 100 üstüne pek çıkmaz. Oğlumun meb robot yarışmasında Büyük oğlumun romada ki maçında Ortaokul kategorisindeki çocuğun şampiyonluk maçında 150 üstüne çıktı. Kalpten gidersem maçlarda giderim 🤣🤣🤣 2 5 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 25 Kasım Paylaş 25 Kasım Servet Aydın yazdı: Bu çocuklar bir yıkımdan çıktı ve bu başarıyı yakaladı. Kolay değil hiç değil Abi depremden 6 ay sonra Bursa da yapılan turnuvada 12 takımın 6sı yarıştıç. Bakanlık kaydı marta kadar yapamadık diye 6 takımı dahil etmedi. Bunun için çok mücadele verdim en son bakanlıktan genel müdür soruşturma emri verdi🤣🤣 Katılan 6 takımımdaki çocuklar 200 takım arasında ilk 10 da 3 takım ve ilk 20 de toplam 5 takım vardı ve 1 tanesi de 21. Oldu. Abi resmi süreçlerde ciddi sıkıntılar sorunlar yaşıyorum. Romaya giderken neler yaşadım bir bilsen😢 Bu seneki meb robotta da daire başkanı soruşturma açacaktı ağır eleştiri de bulundum diye🤣 Emeklilik gelince delilik seviyem de arttı mı ne🤣🤣 Mehmet Ozyurek yazdı: Mehmet hocanın emeğinin ve gayretinin şahidiyim. Gecesi gündüzü yok adamın. Maddi boyutuna hiç girmiyorum.. Hak etti bu başarıyı. Abi maddiyat tamamen cepten sponsor ve devlet desteği yok. Şükür imkanım var 🙏 Yoksa bunlar zor olur abi. 4 kişi (eşim çocuklarım) Romaya gitmesi robot masrafları ☺️ 3 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 25 Kasım Paylaş 25 Kasım Mehmet Kaya yazdı: resmi süreçlerde ciddi sıkıntılar sorunlar yaşıyorum. Romaya giderken neler yaşadım bir bilsen şahsen bilmiyorum bilmek te istemem anlatma , hayal gücümüz bile artık kaldıramaz 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 25 Kasım Paylaş 25 Kasım Çağlar Bayur yazdı: şahsen bilmiyorum bilmek te istemem anlatma , hayal gücümüz bile artık kaldıramaz Turizm bakanlığına İngilizler geliyor dedim okundu bilgisi geldi… 3 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 26 Kasım Paylaş 26 Kasım Servet Aydın yazdı: İngilizler geliyor ingiliz mesela, kimler ingiliz dir? kimler birleşik krallık vatandaşıdır? 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 26 Kasım Paylaş 26 Kasım Çağlar Bayur yazdı: ingiliz mesela, kimler ingiliz dir? kimler birleşik krallık vatandaşıdır? Editör ingilizdi kesin 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 28 Kasım Paylaş 28 Kasım Herkese ayrı ayrı teşekkür ederim arkadaşlar. 3 Yorum bağlantısı
Oğuzhan Demir Perşembe 19:50 Paylaş Perşembe 19:50 Hocam sizi ve tüm ekibi canı gönülden tebrik ederim. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts