İsa Acar 23 Kasım Paylaş 23 Kasım Sizi ve emeği geçen herkesi tebrik ediyoruz Mehmet hocam 1 Yorum bağlantısı
Serdar Göktaş 23 Kasım Paylaş 23 Kasım Tebrikler Mehmet hocam, çok güzel işler basariyorsun. 1 Yorum bağlantısı
Murat Sürmeli 23 Kasım Paylaş 23 Kasım Tebrikler hocam, emeklerinizin meyveleri hep bol olsun 1 Yorum bağlantısı
Murat Gedik 23 Kasım Paylaş 23 Kasım Tebrik ederim Mehmet hocam. Hiç kolay bir şey değil. 1 Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 23 Kasım Paylaş 23 Kasım Tebrikler hepinize hocam, helal olsun. Yalnız fibonacci plaketini tutuan kardeşim tam hacker modunda ( beyaz şapkalı tabi ) 1 Yorum bağlantısı
Ersev Kaya 24 Kasım Paylaş 24 Kasım Siz, öğrencileriniz ve emeği geçen herkesi tebrik ederim Hocam. 1 Yorum bağlantısı
Cem Işık 24 Kasım Paylaş 24 Kasım Tebrikler hocam, bravo.. detaylı bir anlatım isteriz muhakkak.. 👏🏻👏🏻👏🏻 1 Yorum bağlantısı
Muhittin Kaplan 24 Kasım Paylaş 24 Kasım Servet Aydın yazdı: Şapkam yokki çıkarayım👏👏👏👏👏 Saç ? 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 24 Kasım Paylaş 24 Kasım Çok teşekkür ediyorum arkadaşlar. Çocuklarımın emeği çok fazlaydı. Günlerce çalıştık. Yılların birikimi. Ve hem benim hem de çocuklarımın en büyük hayaliydi. İtalya'nın Roma kentinde yapılan "Fibonacci dünya robot şampiyonasının" ortaokul takımımız ve Lise takımımız Line Following kategorisinde dünya şampiyonu oldu. Hem de büyük fark atarak. Ve şu anda lise sonda okuyan öğrencimin son turnuvasıydı. Bahsettiğim öğrencim, Türkiye'de artık bizim yerimize mentörlük yapıyordu ve kapanışı da dünya şampiyonluğuyla süsledi. Azerbaycan'da bir üniversite pilotaj bölümüne davet verdi. Burs için araştırma yapacak. Okan üniversitesi dekanı da pilotaj için görüştü. Şu anda İtalya'daki turnuva yapılan üniversitede kabul alacak sanırım. Diğer öğrencilere de İtalya'da kamp yapacaklar. Bu çocuklar özel okul çocukları değil. Hepsi devlet okulu öğrencisi ikisi hariç. Aileler memur ve çocuklar ailesiz şekilde gitti, hayatlarında çok güzel bir anı oldu. Şimdi de de dönüş yolundayız. 4 5 gündür çocuklar kendileri çat pat diye düşündüğümüz ingilizce ile çok güzel kendilerini ifade etmeyi öğrendiler. Ya benim de ilk yurtdışı tecrübem oldu ama ,çok sağlam tecrübe oldu. Kim ne derse desin memleketimizin gözünü seveyim. (eksisi çok olabilir ama) https://www.haber46.com.tr/bte-kahramanmaras-iki-dunya-sampiyonlugu-ile-italyadan-donuyor 17 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 24 Kasım Paylaş 24 Kasım En büyük rakibimiz Romanya Kore Kazaklar ve Filipinlerdi. Ancak bizim çocuk ilk gün antrenman yaparken görmüşler 8saniye 20 saliseyi. Hatta 2. Testte video çektiklerini fark etmişler. Bizimkiler robotu direk durdurup pisten ayrıldılar. Koreliler tüm gün çalıştı. Kazalarda. İkinci gün Romanya'lılar test anında 7.95 yaptı. Ben çocuklara "riski en aza indirin. Bunlar tüm şartları zorladılar pist 8 Saniye aldı, robot dayanmaz" dedim. Bizimkiler 8.10 yaptı. Romanya robotu çalıştırır çalıştırmaz robot çocuğun elinde patladı, sanırım lipoydu. Şükür çocuğa bir şey olmadı. Hemen teknik mola aldılar 2. 3. Tura çıkabildiler ve 10 saniyenin altına inmediler. Kore de aynı Kazaklar 9.85 de kaldı. Sonra biz bir takıma taktik verdik. Çünkü amacımız ilk 3ü Türklere aldırmaktı. Biz 8.04 2. 8.98 3. 9.13 saniyelerde bitirdi ve ilk 3 Türkülerin oldu. 🥰 Ortaokul kategorisinde de ödül bekliyordum ama 1.cilik beklemiyordum 8.67 ile biz 1. Olduk 8.80 ile Kahramanmaraş'ta danışmanlık yaptığım özel okul 2. Oldu. 9. 67 ile de Türk bir takımımız 3.oldu Roma'ya giderken velilerime "ödül beklemeyin yarışma araç, gezmek amaç. Hatta rakipleri göreceğim ilk turda belki yarışmayı bırakıp gezeriz" demiştim. Veliler şok ve mutlu 🥰🥰 18 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 24 Kasım Paylaş 24 Kasım (düzenlendi) Büyük oğlum Yusuf Kağanın robotu. 1. Olan tur. Rekor yapan tur 8.04 saniye Ortaokul kategorisinde 1.olan robot performansı 8.64 saniye 25 Kasım tarihinde Mehmet Kaya tarafından düzenlendi 16 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 25 Kasım Paylaş 25 Kasım Lise takımımızın ödül töreni Ortaokul ödül töreni 19 Yorum bağlantısı
Talha Bilgi 25 Kasım Paylaş 25 Kasım Maşallah hocam sizlerin ve çocuklarımızın emeğinize sağlık. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts