Servet Aydın 28 Kasım Paylaş 28 Kasım Snoways ile düz duvar ara. Esc modunda bak hele sport modu aktif mi yoksa acilen açtır 1 Yorum bağlantısı
Hasan Basri Bayraktar 5 Aralık Yazar Paylaş 5 Aralık 630 km kullandım . ilk izlenimlerim çok olumlu... araca giriş çıkış,koltuk rahatlığı .ön panelin kullanma kolaylığı çok güzel. arabanın sessizliğine henüz alışamadım...çok sessiz.dizelini yaklaşık 5000 km kullanmıştım ama bu sessizliği özlemişim.ayrıca yine yaklaşık 5000 km passat cc 1,4 tsi r line paket kullanmıştım ona göre de sessiz.motor tepkileri cc ye göre daha seri. özellikle şanzıman çok akıcı.haa lastik yarım tur dönmeden 2 ye almasına yine alışamadım ama olsun... dizel deki kararsızlıkla bunda henüz karşılaşmadım. hızlanması çok çok iyi benzin akıyor... Trim yok denecek kadar az...çıtlama tıslama sesleri yok.Uzunluk ve genişlik mondeodan geçtiğim için belkide hiç zorlanmadığım tarafı. Direksiyona ayrı bi yer açmam lazım.Çok rahat çok hafif.Manevrası mondeodan daha iyi.ön takımdan henüz ses gelmiyor. hemen hemen aynı km de olan passat alltractan çok fazla ses alıyoruz. Yakıt ...mondeo yu aratacak şehir içi 8.6 yakıyor... Lastiklere gelince kış lastiği gibi değil.çok sessiz şaşırdım.arabanın yalıtımı mı iyi yoksa lastikmi çok iyi henüz karar veremedim. yakıtta bi artış olmadı.şimdilik bu kadar... 4 Yorum bağlantısı
Hasan Basri Bayraktar 5 Aralık Yazar Paylaş 5 Aralık Taze birkaç resim de atayım dedim... 12 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 5 Aralık Paylaş 5 Aralık Faları fena zalım. Mondeo farı mum bunun yanında 1 Yorum bağlantısı
Kerim Bilge 5 Aralık Paylaş 5 Aralık Servet Aydın yazdı: Faları fena zalım. Mondeo farı mum bunun yanında Ah bir de ön camda şerit takip kamerası olsa matrix özellikleri çalışsa… Doğuşu anlamak mümkün değil IQ matrix farı donanım olarak arabaya koyuyor, arabada otomatik far asistanı (ön cam şerit kamerası) olmadığı için şu farları kullanıcı sadece kısa-uzun olarak kullanıyor:( 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 5 Aralık Paylaş 5 Aralık Hasan Basri Bayraktar yazdı: 630 km kullandım . ilk izlenimlerim çok olumlu... araca giriş çıkış,koltuk rahatlığı .ön panelin kullanma kolaylığı çok güzel. arabanın sessizliğine henüz alışamadım...çok sessiz.dizelini yaklaşık 5000 km kullanmıştım ama bu sessizliği özlemişim.ayrıca yine yaklaşık 5000 km passat cc 1,4 tsi r line paket kullanmıştım ona göre de sessiz.motor tepkileri cc ye göre daha seri. özellikle şanzıman çok akıcı.haa lastik yarım tur dönmeden 2 ye almasına yine alışamadım ama olsun... dizel deki kararsızlıkla bunda henüz karşılaşmadım. hızlanması çok çok iyi benzin akıyor... Trim yok denecek kadar az...çıtlama tıslama sesleri yok.Uzunluk ve genişlik mondeodan geçtiğim için belkide hiç zorlanmadığım tarafı. Direksiyona ayrı bi yer açmam lazım.Çok rahat çok hafif.Manevrası mondeodan daha iyi.ön takımdan henüz ses gelmiyor. hemen hemen aynı km de olan passat alltractan çok fazla ses alıyoruz. Yakıt ...mondeo yu aratacak şehir içi 8.6 yakıyor... Lastiklere gelince kış lastiği gibi değil.çok sessiz şaşırdım.arabanın yalıtımı mı iyi yoksa lastikmi çok iyi henüz karar veremedim. yakıtta bi artış olmadı.şimdilik bu kadar... bence lastik iyi yada sedan olanlarin yalitimi kotu ve bu farkli. ben sedan olanda durumu tuhaf bulmustum cunku. ben de tiguan vardi o esnada. 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 5 Aralık Paylaş 5 Aralık Kerim Bilge yazdı: Ah bir de ön camda şerit takip kamerası olsa matrix özellikleri çalışsa… Doğuşu anlamak mümkün değil IQ matrix farı donanım olarak arabaya koyuyor, arabada otomatik far asistanı (ön cam şerit kamerası) olmadığı için şu farları kullanıcı sadece kısa-uzun olarak kullanıyor:( Yapılır yapanlar var 3 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 5 Aralık Paylaş 5 Aralık Kerim Bilge yazdı: Ah bir de ön camda şerit takip kamerası olsa matrix özellikleri çalışsa… Doğuşu anlamak mümkün değil IQ matrix farı donanım olarak arabaya koyuyor, arabada otomatik far asistanı (ön cam şerit kamerası) olmadığı için şu farları kullanıcı sadece kısa-uzun olarak kullanıyor:( Bu farlar matrix alt yapılı değil? 1 Yorum bağlantısı
Cem Işık 6 Aralık Paylaş 6 Aralık Servet Aydın yazdı: Bu farlar matrix alt yapılı değil? Farlarda alt yapı var da camda kamera yok abi,kamera olmayınca o sistem çalışmıyor. Kamera takılır kodlama ile harika bir özellik gelir.. 2 Yorum bağlantısı
Kerim Bilge Cuma 14:40 Paylaş Cuma 14:40 Servet Aydın yazdı: Bu farlar matrix alt yapılı değil? Alt yapı aynı Cem Işık yazdı: Farlarda alt yapı var da camda kamera yok abi,kamera olmayınca o sistem çalışmıyor. Kamera takılır kodlama ile harika bir özellik gelir.. aynen böyle Metin Akbal yazdı: Yapılır yapanlar var Misal ben🤣 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın Cuma 16:19 Paylaş Cuma 16:19 İyide tek mercekle içerdeki onlarca ledin ışığını nasıl yayacak? F.k y.u pasat 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Cuma 20:28 Paylaş Cuma 20:28 Bu kadar övmeyin kardeşim. kafamız karışıyor. Satılık Qashqai 1 4 Yorum bağlantısı
Emin Önal Cuma 20:36 Paylaş Cuma 20:36 Servet Aydın yazdı: İyide tek mercekle içerdeki onlarca ledin ışığını nasıl yayacak? F.k y.u pasat Gizli mercek var 3 Yorum bağlantısı
Servet Aydın Cuma 21:23 Paylaş Cuma 21:23 Mehmet Ozyurek yazdı: Bu kadar övmeyin kardeşim. kafamız karışıyor. Satılık Qashqai Bi çarşıya gittin geldin. Ben iki günde 3bin km yapıyom🍆 Emin Önal yazdı: Gizli mercek var Dur bendeki farlara bi bakam hele 1 1 Yorum bağlantısı
Kerim Bilge Cuma 22:39 Paylaş Cuma 22:39 Servet Aydın yazdı: İyide tek mercekle içerdeki onlarca ledin ışığını nasıl yayacak? F.k y.u pasat farın içindeki mercekler kısa far dışa doğru olan mercekler uzunun da yandığı matrix mercekleri 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Cumartesi 08:00 Paylaş Cumartesi 08:00 Daha önünü aydınlatamayan farlar var. Yapmayın böyle 3 Yorum bağlantısı
Metin Akbal Cumartesi 15:29 Paylaş Cumartesi 15:29 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Daha önünü aydınlatamayan farlar var. Yapmayın böyle İstanbul dan Çorum a kadar gelsene peş peşe test edelim sonra geri dönersin 😬 1 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer Cumartesi 15:48 Paylaş Cumartesi 15:48 Metin Akbal yazdı: ... Çorum a kadar gelsene peş peşe test edelim sonra geri dönersin 😬 Tansu gitme ! Soğuktan üşüyosundur Uyumak tatlı geliyordur ama sen donarak öldüğünün farkında değilsindir 1 3 Yorum bağlantısı
Metin Akbal Cumartesi 15:59 Paylaş Cumartesi 15:59 Alpay Sumer yazdı: Tansu gitme ! Soğuktan üşüyosundur Uyumak tatlı geliyordur ama sen donarak öldüğünün farkında değilsindir Tansu yapmaaaa, Tansu yapıyor. Tansu gitmeeee, Tansu gidiyor 😂 3 Yorum bağlantısı
Hasan Basri Bayraktar Cumartesi 16:16 Yazar Paylaş Cumartesi 16:16 (düzenlendi) Şehir içi 8.4 yakıyor…ama yol bilgisayarı 9.3 diyor . Pompa net bilgi veriyor ama.aracı kaldırıp baktım alt kısım komple yalıtım malzemesi ,bagaj içide komple yalıtım yapılmış ses olmamasını anlıyorum artık.ama lastikler ayrıca sessiz. Haa belki çok taze de ondandır ama sevdim lassaları.Farlara gelince gece duvara üç metre kadar yanaşıp kapama açma yaptım, her iki farda içden dışa ledlerin teker teker yandığını gözledim. Aydınlatması gerçekten başarılı.gündüz ledleri de çok şık. Hafızada ki yerleri navigasyondan silmeyi beceremedim henüz bilen varsa yazsın lütfen.navigasyon ayrıca başarılı ama güncelleme nasıl olacak bilmiyorum.yada var mı? Frenler yumuşak ve net ama baldızın EQB sinin yanında sönük kalır. Tavsiyem elektrikli arabalara çok yanaşmayın çok acayip bir frenlemeleri var.Koltukta halaa uygun yeri bulamadım. Neye bastıysam her inmemde ve binmemde ileri geri hareket ediyor…bugün yıkadım .sanırım yıkamada iyiyim😀 Cumartesi 16:18 tarihinde Hasan Basri Bayraktar tarafından düzenlendi 7 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Cumartesi 16:24 Paylaş Cumartesi 16:24 Metin Akbal yazdı: Tansu yapmaaaa, Tansu yapıyor. Tansu gitmeeee, Tansu gidiyor 😂 Düşme Alpayım. Merak etme. Yapma 3 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer Cumartesi 17:12 Paylaş Cumartesi 17:12 Hasan Basri Bayraktar yazdı: alt kısım komple yalıtım malzemesi ,bagaj içide komple yalıtım yapılmış ses olmamasını anlıyorum artık.😀 Bagaj fotosu alabilirmiyiz? bende benzer bisey düsünüyorum.. Yorum bağlantısı
Hasan Basri Bayraktar Cumartesi 17:29 Yazar Paylaş Cumartesi 17:29 Alpay Sumer yazdı: Bagaj fotosu alabilirmiyiz? bende benzer bisey düsünüyorum.. Yarın gündüz gözüyle çeker atarım. 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu Cumartesi 17:48 Paylaş Cumartesi 17:48 Hasan Basri Bayraktar yazdı: Şehir içi 8.4 yakıyor…ama yol bilgisayarı 9.3 diyor . Pompa net bilgi veriyor ama.aracı kaldırıp baktım alt kısım komple yalıtım malzemesi ,bagaj içide komple yalıtım yapılmış ses olmamasını anlıyorum artık.ama lastikler ayrıca sessiz. Haa belki çok taze de ondandır ama sevdim lassaları.Farlara gelince gece duvara üç metre kadar yanaşıp kapama açma yaptım, her iki farda içden dışa ledlerin teker teker yandığını gözledim. Aydınlatması gerçekten başarılı.gündüz ledleri de çok şık. Hafızada ki yerleri navigasyondan silmeyi beceremedim henüz bilen varsa yazsın lütfen.navigasyon ayrıca başarılı ama güncelleme nasıl olacak bilmiyorum.yada var mı? Frenler yumuşak ve net ama baldızın EQB sinin yanında sönük kalır. Tavsiyem elektrikli arabalara çok yanaşmayın çok acayip bir frenlemeleri var.Koltukta halaa uygun yeri bulamadım. Neye bastıysam her inmemde ve binmemde ileri geri hareket ediyor…bugün yıkadım .sanırım yıkamada iyiyim😀 Aracı açtığınız anahtarla koltuk ayarı yapıp hafızaya alın synı anahtarla aracı çalıştırdığıjızda kaydettiğiniz ayara gelelebilir yazın kullandığım ix1 böyleydi. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts