Ramazan Turan 22 Kasım Paylaş 22 Kasım Hocam hayırlı olsun güle güle kullanın, ben de bir ara Superb km biraz yükseldi diye bu kasaya yöneldim ama bütçe farklı yere gidince superb ile devam etmiştik. 1 Yorum bağlantısı
Tevfik Işık 22 Kasım Paylaş 22 Kasım (düzenlendi) Çok çok güzel bir araba. Sw lerin en yakışıklısı. İyi günlerde kullanın. Deneyimlerinizi sabırsızlıkla bekliyorum. 22 Kasım tarihinde Tevfik Işık tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Muhip Yılmaz 22 Kasım Paylaş 22 Kasım Kurşun deliği 343 - Opsiyonel Donanım Araba şahane hayırlı olsun 1 Yorum bağlantısı
Kerim Bilge 22 Kasım Paylaş 22 Kasım (düzenlendi) Hocam hayırlı uğurlu olsun forumda iki olduk çok sevindim🧿😄 22 Kasım tarihinde Kerim Bilge tarafından düzenlendi 6 Yorum bağlantısı
Abdurrahman Balaban 22 Kasım Paylaş 22 Kasım Cavit Çırakoğlu yazdı: Maşallah diyeyim.. Nardo gri mi? Yazıyor ruhsatta. Aytaşı gri . Benim aracın rengi gibi duruyor gözlerim yanıltmıyorsa Hayırlı olsun, kazasız belasız inş. 1 Yorum bağlantısı
Abdurrahman Balaban 22 Kasım Paylaş 22 Kasım Mehmet Ozyurek yazdı: Ruhsatta renk sadece GRİ yazıyor. Bende de gri yazıyor servisten rötüş boyası aldım Aytaşı gri dediler. Boya kodu: LA7C 2 Yorum bağlantısı
Hasan Basri Bayraktar 23 Kasım Yazar Paylaş 23 Kasım (düzenlendi) Tek tek alıntılayıp teşekkür etmek istedim ama beceremedim (telefonla)…Güzel dilekleriniz için ayrı ayrı teşekkür ederim…Deneyimlerimi paylaşacağım… Aslında arkadaşımı ikna edebilseydim alltrack modelini alacaktım…o ayrı bir dünya…şanzıman ve güc farkı çok çok bariz…tsi akıyor ,sessiz.ama alltrack uçuyor…evet elegance bu araç sanki az daha dolu olabilirdi… 23 Kasım tarihinde Hasan Basri Bayraktar tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Emin Önal 23 Kasım Paylaş 23 Kasım Hayırlı olsun hocam Dizel mondeo ile geçen yıllarına hayıflanacaksın 1 2 1 Yorum bağlantısı
Zafer Bakar 23 Kasım Paylaş 23 Kasım Maşallah rengi bambaşkaymış. Hayırlı ve uğurlu olsun 1 Yorum bağlantısı
Gökhan Tuna 23 Kasım Paylaş 23 Kasım Nefis Guzel gunlerde, saglik ve mutlulukla, kazasiz belasiz kullanin 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 23 Kasım Paylaş 23 Kasım Şimdi aradım zengin beyefendiyi. O anda biri birini mi ne sordu. Tanımıyorum kardeşim varyantım var benim dedi muhatap olmayın pisler dedi. Adamın hem ayponu hem varyantı var artık 4 Yorum bağlantısı
Emin Önal 23 Kasım Paylaş 23 Kasım Tansu Kalafatoğlu yazdı: Bunlarda etsi geldi mi hiç? 2024 yeni kasalarda geldi 1.5 etsi 1 Yorum bağlantısı
Oğuzkan Erışık 23 Kasım Paylaş 23 Kasım Bunun rengine bayıldım. Çok güzel bir araba. Güle güle kullanın abi çok seveceğinize eminim. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts