İçeriğe Yönlendir

Passat Variant 2023 1.5 TSI Elegance

Hasan Basri Bayraktar

Recommended Posts

Servet Aydın

Snoways ile düz duvar ara. Esc modunda bak hele sport modu aktif mi yoksa acilen açtır

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hasan Basri Bayraktar

630 km kullandım .

ilk izlenimlerim çok olumlu... araca giriş çıkış,koltuk rahatlığı .ön panelin kullanma kolaylığı çok güzel. arabanın sessizliğine henüz alışamadım...çok sessiz.dizelini yaklaşık 5000 km kullanmıştım ama bu sessizliği özlemişim.ayrıca yine yaklaşık 5000 km passat cc 1,4 tsi r line paket kullanmıştım ona göre de sessiz.motor tepkileri cc ye göre daha seri. özellikle şanzıman çok akıcı.haa lastik yarım tur dönmeden 2 ye almasına yine alışamadım ama olsun...

dizel deki kararsızlıkla bunda henüz karşılaşmadım. hızlanması çok çok iyi benzin akıyor...:biggrin:

Trim yok denecek kadar az...çıtlama tıslama sesleri yok.Uzunluk ve genişlik  mondeodan geçtiğim için belkide hiç zorlanmadığım tarafı.

Direksiyona ayrı bi yer açmam lazım.Çok rahat çok hafif.Manevrası mondeodan daha iyi.ön takımdan henüz ses gelmiyor. hemen hemen aynı km de olan passat alltractan  çok fazla ses alıyoruz.

Yakıt ...mondeo yu aratacak şehir içi 8.6 yakıyor...

Lastiklere gelince kış lastiği gibi değil.çok sessiz şaşırdım.arabanın yalıtımı mı iyi yoksa lastikmi çok iyi henüz karar veremedim. yakıtta bi artış olmadı.şimdilik bu kadar...

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Hasan Basri Bayraktar

IMG_2805.jpeg

IMG_2804.jpeg

IMG_2803.jpeg

IMG_2802.jpeg

IMG_2797.jpeg

Taze birkaç resim de atayım dedim...

• Beğen 12
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu

Gerçekten çok şekil araba

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Faları fena zalım. Mondeo farı mum bunun yanında

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Kerim Bilge
Servet Aydın yazdı:

Faları fena zalım. Mondeo farı mum bunun yanında

Ah bir de ön camda şerit takip kamerası olsa matrix özellikleri çalışsa… Doğuşu anlamak mümkün değil IQ matrix farı donanım olarak arabaya koyuyor, arabada otomatik far asistanı (ön cam şerit kamerası) olmadığı için şu farları kullanıcı sadece kısa-uzun olarak kullanıyor:(

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray
Hasan Basri Bayraktar yazdı:

630 km kullandım .

ilk izlenimlerim çok olumlu... araca giriş çıkış,koltuk rahatlığı .ön panelin kullanma kolaylığı çok güzel. arabanın sessizliğine henüz alışamadım...çok sessiz.dizelini yaklaşık 5000 km kullanmıştım ama bu sessizliği özlemişim.ayrıca yine yaklaşık 5000 km passat cc 1,4 tsi r line paket kullanmıştım ona göre de sessiz.motor tepkileri cc ye göre daha seri. özellikle şanzıman çok akıcı.haa lastik yarım tur dönmeden 2 ye almasına yine alışamadım ama olsun...

dizel deki kararsızlıkla bunda henüz karşılaşmadım. hızlanması çok çok iyi benzin akıyor...:biggrin:

Trim yok denecek kadar az...çıtlama tıslama sesleri yok.Uzunluk ve genişlik  mondeodan geçtiğim için belkide hiç zorlanmadığım tarafı.

Direksiyona ayrı bi yer açmam lazım.Çok rahat çok hafif.Manevrası mondeodan daha iyi.ön takımdan henüz ses gelmiyor. hemen hemen aynı km de olan passat alltractan  çok fazla ses alıyoruz.

Yakıt ...mondeo yu aratacak şehir içi 8.6 yakıyor...

Lastiklere gelince kış lastiği gibi değil.çok sessiz şaşırdım.arabanın yalıtımı mı iyi yoksa lastikmi çok iyi henüz karar veremedim. yakıtta bi artış olmadı.şimdilik bu kadar...

bence lastik iyi yada sedan olanlarin yalitimi kotu ve bu farkli. ben sedan olanda durumu tuhaf bulmustum cunku. ben de tiguan vardi o esnada. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Metin Akbal
Kerim Bilge yazdı:

Ah bir de ön camda şerit takip kamerası olsa matrix özellikleri çalışsa… Doğuşu anlamak mümkün değil IQ matrix farı donanım olarak arabaya koyuyor, arabada otomatik far asistanı (ön cam şerit kamerası) olmadığı için şu farları kullanıcı sadece kısa-uzun olarak kullanıyor:(

Yapılır yapanlar var :)

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Servet Aydın
Kerim Bilge yazdı:

Bu farlar matrix alt yapılı değil?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Cem Işık
Servet Aydın yazdı:

Farlarda alt yapı var da camda kamera yok abi,kamera olmayınca o sistem çalışmıyor. Kamera takılır kodlama ile harika bir özellik gelir.. 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Kerim Bilge
Servet Aydın yazdı:

Alt yapı aynı

Cem Işık yazdı:

Farlarda alt yapı var da camda kamera yok abi,kamera olmayınca o sistem çalışmıyor. Kamera takılır kodlama ile harika bir özellik gelir.. 

aynen böyle

Metin Akbal yazdı:

Yapılır yapanlar var :)

Misal ben🤣

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Servet Aydın

İyide tek mercekle içerdeki onlarca ledin ışığını nasıl yayacak? F.k y.u pasat

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Bu kadar övmeyin kardeşim. 
kafamız karışıyor. 

Satılık Qashqai 

• Beğen 1
  • Mutlu 4
Yorum bağlantısı
Emin Önal
Servet Aydın yazdı:

Gizli mercek var :tongue2:

• Mutlu 3
Yorum bağlantısı
Servet Aydın
Mehmet Ozyurek yazdı:

Bu kadar övmeyin kardeşim. 
kafamız karışıyor. 

Satılık Qashqai 

Bi çarşıya gittin geldin. Ben iki günde 3bin km yapıyom🍆

Emin Önal yazdı:

Gizli mercek var :tongue2:

Dur bendeki farlara bi bakam hele

• Beğen 1
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Kerim Bilge
Servet Aydın yazdı:

farın içindeki mercekler kısa far dışa doğru olan mercekler uzunun da yandığı matrix mercekleri

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu

Daha önünü aydınlatamayan farlar var. Yapmayın böyle :) 

• Mutlu 3
Yorum bağlantısı
Metin Akbal
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

Daha önünü aydınlatamayan farlar var. Yapmayın böyle :) 

İstanbul dan Çorum a kadar gelsene peş peşe test edelim sonra geri dönersin 😬

• Beğen 1
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Alpay Sumer
Metin Akbal yazdı:

... Çorum a kadar gelsene peş peşe test edelim sonra geri dönersin 😬

Tansu gitme ! Soğuktan üşüyosundur Uyumak tatlı geliyordur ama sen donarak öldüğünün farkında değilsindir :elveda: 

• Beğen 1
  • Mutlu 3
Yorum bağlantısı
Metin Akbal
Alpay Sumer yazdı:

Tansu gitme ! Soğuktan üşüyosundur Uyumak tatlı geliyordur ama sen donarak öldüğünün farkında değilsindir :elveda: 

Tansu yapmaaaa, Tansu yapıyor.

Tansu gitmeeee, Tansu gidiyor 😂

• Mutlu 3
Yorum bağlantısı
Hasan Basri Bayraktar
(düzenlendi)

Şehir içi 8.4 yakıyor…ama yol bilgisayarı 9.3 diyor . Pompa net bilgi veriyor ama.aracı kaldırıp baktım alt kısım komple yalıtım malzemesi ,bagaj içide komple yalıtım yapılmış ses olmamasını anlıyorum artık.ama lastikler ayrıca sessiz. Haa belki çok taze de ondandır ama sevdim lassaları.Farlara gelince gece duvara üç metre kadar yanaşıp kapama açma yaptım, her iki farda içden dışa ledlerin teker teker yandığını gözledim. Aydınlatması gerçekten başarılı.gündüz ledleri de çok şık. Hafızada ki yerleri navigasyondan silmeyi beceremedim henüz bilen varsa yazsın lütfen.navigasyon ayrıca başarılı ama güncelleme nasıl olacak bilmiyorum.yada var mı?  Frenler yumuşak ve net ama baldızın EQB sinin yanında sönük kalır. Tavsiyem elektrikli arabalara çok yanaşmayın çok acayip bir frenlemeleri var.Koltukta halaa uygun yeri bulamadım. Neye bastıysam her inmemde ve binmemde ileri geri hareket ediyor…bugün yıkadım .sanırım yıkamada iyiyim😀

IMG_2852.jpeg

IMG_2849.jpeg

IMG_2851.jpeg

tarihinde Hasan Basri Bayraktar tarafından düzenlendi
  • Beğen 7
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Metin Akbal yazdı:

Tansu yapmaaaa, Tansu yapıyor.

Tansu gitmeeee, Tansu gidiyor 😂

Düşme Alpayım. Merak etme. Yapma :)

IMG_0062.jpeg

• Mutlu 3
Yorum bağlantısı
Alpay Sumer

alt kısım komple yalıtım malzemesi ,bagaj içide komple yalıtım yapılmış ses olmamasını anlıyorum artık.😀

Bagaj fotosu alabilirmiyiz? bende benzer bisey düsünüyorum..

Yorum bağlantısı
Hasan Basri Bayraktar
Alpay Sumer yazdı:

Bagaj fotosu alabilirmiyiz? bende benzer bisey düsünüyorum..

Yarın gündüz gözüyle çeker atarım.

• Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu

Şehir içi 8.4 yakıyor…ama yol bilgisayarı 9.3 diyor . Pompa net bilgi veriyor ama.aracı kaldırıp baktım alt kısım komple yalıtım malzemesi ,bagaj içide komple yalıtım yapılmış ses olmamasını anlıyorum artık.ama lastikler ayrıca sessiz. Haa belki çok taze de ondandır ama sevdim lassaları.Farlara gelince gece duvara üç metre kadar yanaşıp kapama açma yaptım, her iki farda içden dışa ledlerin teker teker yandığını gözledim. Aydınlatması gerçekten başarılı.gündüz ledleri de çok şık. Hafızada ki yerleri navigasyondan silmeyi beceremedim henüz bilen varsa yazsın lütfen.navigasyon ayrıca başarılı ama güncelleme nasıl olacak bilmiyorum.yada var mı?  Frenler yumuşak ve net ama baldızın EQB sinin yanında sönük kalır. Tavsiyem elektrikli arabalara çok yanaşmayın çok acayip bir frenlemeleri var.Koltukta halaa uygun yeri bulamadım. Neye bastıysam her inmemde ve binmemde ileri geri hareket ediyor…bugün yıkadım .sanırım yıkamada iyiyim😀

IMG_2852.jpeg

IMG_2849.jpeg

IMG_2851.jpeg

Aracı açtığınız anahtarla koltuk ayarı yapıp hafızaya alın synı anahtarla aracı çalıştırdığıjızda kaydettiğiniz ayara gelelebilir yazın kullandığım ix1 böyleydi.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...