Mahmut Yıldız 25 Kasım Paylaş 25 Kasım Çok güzel görünüyor, maşallah. Leylekten sonra kelaynak bulmak gerekiyordu galiba 1 Yorum bağlantısı
Furkan Avcı 25 Kasım Paylaş 25 Kasım Hayırlı olsun abi, Allah kaza bela vermesin, bir kere kiralık kullandım SW değişik gelmişti ama alışınca güzel bence. 1 Yorum bağlantısı
Ayhan Asil 25 Kasım Paylaş 25 Kasım Hayırlı uğurlu olsun abi. Tekeri düz bassın İnşallah. 1 Yorum bağlantısı
Hasan Basri Bayraktar 25 Kasım Yazar Paylaş 25 Kasım (düzenlendi) Üç gündür kullanıyorum 200 km yaklaşık…çok sessiz bi ara elektrikli mi bu diye düşündüm…kapı hissiyatı mondeodan iyi,lastikler çok iyi değil yol tutuşunu değerlendirmek için henüz erken.donanım mondeoyu aratmadı.koltuklar çok rahat,göstergeler tatminkar.torpido derli toplu .ses sistemi mondeonun pioneeri aratmayacak gibi .ön cam ısıtma olsaydı iyi olurdu.,kaputun amortisörlü olması güzel,manevra kabiliyeti sanki daha iyi.Yaş farkı çok tabi ama araç içine ön ve arka takımdan mondeo kadar ses gelmiyor.şimdilik kısa kısa bu kadar. Şehir içi 7.7 ila 8,6 arası geziniyorum. Hızım 32 …dizel araçtan sonra az fazla geliyor tabi ama santafe gibi bi geçmişim olduğu için idmanlıyım… 25 Kasım tarihinde Hasan Basri Bayraktar tarafından düzenlendi 9 Yorum bağlantısı
Cem Işık 26 Kasım Paylaş 26 Kasım Hocam hayırlı olsun çok güzel bir tercih yapılmış, allah kaza bela göstermesin 1 Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 26 Kasım Paylaş 26 Kasım Hasan Basri Bayraktar yazdı: santafe gibi bi geçmişim olduğu için idmanlıyım… O araba bozuktu Hocam 155 ps' di dimi Ya da 150 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 26 Kasım Paylaş 26 Kasım Hasan Basri Bayraktar yazdı: .torpido derli toplu efsane tasarım zaten 10 yıldır değişmedi 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 26 Kasım Paylaş 26 Kasım Kerim Bilge yazdı: Hocam hayırlı uğurlu olsun forumda iki olduk çok sevindim🧿😄 aşiret spec sedan modeli ne kadar antipatik ise, sw bir o kadar yakışıklı bana göre. en yeni model de sw garip olmuş orantıları bunun gibi değil. 3 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 26 Kasım Paylaş 26 Kasım Doğan Arşiray yazdı: aşiret spec sedan modeli ne kadar antipatik ise, sw bir o kadar yakışıklı bana göre. en yeni model de sw garip olmuş orantıları bunun gibi değil. Bu kasanın orantısı çok iyi, yeni kasa passat ile tiguan da bi orantısızlık var. Tasarımı sanki stajyere yaptırmışlar gibi 2 Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 26 Kasım Paylaş 26 Kasım Hayırlı olsun Hocam. Doğan Arşiray yazdı: aşiret spec sedan modeli ne kadar antipatik ise, sw bir o kadar yakışıklı bana göre. en yeni model de sw garip olmuş orantıları bunun gibi değil. Araba zaten SW veya küçüğü HB olur. Sedan araba amekonyalıların zamanında bize kitledikleri bir algı. 2 1 Yorum bağlantısı
Hasan Basri Bayraktar 27 Kasım Yazar Paylaş 27 Kasım Mertol Kip yazdı: Kazasız cezasız 🤣🤣ilk cezamı evvelki gün yemişim.sola dönüşte ikinci şeritten döndüm diye kameradan ceza yazmış bi ruh hastası… 2 Yorum bağlantısı
Hasan Basri Bayraktar 27 Kasım Yazar Paylaş 27 Kasım Geçen hafta için çok teşekkür ederim Mertol…Kuga almayı çok ciddi düşündüm hatta Mertol buldu bana Bursadan bi kuga iliniğini ciciğini araştırdım.çok ta düşük km de idi. Ama sekiz sene öncesinden passatla yarım kalan bir hesabım vardı içimde uhde…onu kapatmak içinde bir fırsat oldu bu araba .Ve tercihimi Passattan yana kullandım.Kuga konusunda engin bilgi ve birikimini tekrar kullanacağım zamanlarda olur belki. Çok uzun zamandır konuşamamıştık özlemişim muhabbetini…çok teşekkür ederim Mertol…iyi ki varsın… 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 27 Kasım Paylaş 27 Kasım Hasan Basri Bayraktar yazdı: kameradan ceza yazmış görülmeyecek bir yanı yok o kötü, tren gibi mübarek 1 Yorum bağlantısı
Doğan Arşiray 27 Kasım Paylaş 27 Kasım Hasan Basri Bayraktar yazdı: 🤣🤣ilk cezamı evvelki gün yemişim.sola dönüşte ikinci şeritten döndüm diye kameradan ceza yazmış bi ruh hastası… öyle demeyelim belki iyi bir kişidir 1 1 Yorum bağlantısı
Hasan Basri Bayraktar Perşembe 18:29 Yazar Paylaş Perşembe 18:29 (düzenlendi) Akşam geç vakte kaldı ama kışlıklarını sıfır aldım ve taktırdım…mondeonun kışlıklarını aynı ebattı ama vermiştim satışta…235/45/18 abatta lassa snoways tercihim oldu…2024 ün 47. Haftası sanırım fırından yeni çıkmış…lastik başına 5.750 tl verdim ve 9 taksit le aldım…bi yandan passatı bi yandan da lassayı deneyeceğim… Cuma 04:08 tarihinde Hasan Basri Bayraktar tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı
Mehmet Pınar Perşembe 19:27 Paylaş Perşembe 19:27 Hayırlı olsun Hasan abi, güle güle kullan inşallah 1 Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz Perşembe 19:37 Paylaş Perşembe 19:37 Hayirli olsun guzel arac ve super renk. iyi gunlerde kullan. 1 Yorum bağlantısı
Hasan Basri Bayraktar Perşembe 19:37 Yazar Paylaş Perşembe 19:37 Mehmet Pınar yazdı: Hayırlı olsun Hasan abi, güle güle kullan inşallah Çok teşekkür ederim Mehmet. Sami Demirpaz yazdı: Hayirli olsun guzel arac ve super renk. iyi gunlerde kullan. Sami çok teşekkür ederim…Takipteyim yaptığın işleri.🧿 Yorum bağlantısı
Recommended Posts