Hasan Basri Bayraktar 22 Kasım Paylaş 22 Kasım Yılların mondeocusu ben bugün itibarıyla Passatcı 😎oldum…Uzunca bir süredir aklımdaydı…dsg ye alışacağız…benzinli arabaya yaklaşık 15 yıldır binmemiştim…bakalım deneyelim resimler az sonra… 31 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 22 Kasım Paylaş 22 Kasım Hayırlı uğurlu olsun. Biraz da bunun tadına bakın bize de farklarını söylersiniz zamanla:) 1 Yorum bağlantısı
Fikri Keleş 22 Kasım Paylaş 22 Kasım Hayırlı olsun güzel günlerde kullanın Mondeo ne oldu kaçırmışım orayı 1 Yorum bağlantısı
Hasan Basri Bayraktar 22 Kasım Yazar Paylaş 22 Kasım Emre Şimşek yazdı: Hayırlı uğurlu olsun. Biraz da bunun tadına bakın bize de farklarını söylersiniz zamanla:) Çok teşekkür ederim…yazarım tabiki…dsg ilginç…kullandım öncesinde farklı araçlarda ama hiç sahibi olmamıştım… Fikri Keleş yazdı: Hayırlı olsun güzel günlerde kullanın Mondeo ne oldu kaçırmışım orayı Geçen hafta sattım Fikri… 1 Yorum bağlantısı
Emrah Korkmazz 22 Kasım Paylaş 22 Kasım Hayırlı olsun hocam,güle güle kullanın.Mondeo'nun mekanik sürüş keyfi Passat'ta yok diyorlar.Bir Mondeocu olarak düşüncelerinizi merak ediyorum hocam. 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 22 Kasım Paylaş 22 Kasım Hayırlı olsun. Son sedan pasat galiba. Bunlarda etsi geldi mi hiç? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 22 Kasım Paylaş 22 Kasım Ooo maşallah. sonunda görmek nasip oldu.. Güle güle kullan. 1 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 22 Kasım Paylaş 22 Kasım SUVlardan ,sedanlar falan hemen hepsinden geniş ve kullanışlı , hayırlı olsun. 2 Yorum bağlantısı
Adnan Çakır 22 Kasım Paylaş 22 Kasım Hayırlı olsun 🧿 kazasız cezasız iyi günlerde kullanılsın. 1 Yorum bağlantısı
Erdem Bozkurt 22 Kasım Paylaş 22 Kasım Hayırlı olsun piyasada gözlemlediğim en güzel sw kasa bence bu....güle güle kullanın... 1 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu 22 Kasım Paylaş 22 Kasım Allah hayırlı etsin, kazasız belasız ve cezasız sürüşler dilerim. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 22 Kasım Paylaş 22 Kasım Hayır olsun Hasan abi güle güle kullanın. Renkte çok güzel araba ayrı bir efsane. 1 Yorum bağlantısı
Cavit Çırakoğlu 22 Kasım Paylaş 22 Kasım Maşallah diyeyim.. Nardo gri mi? Yazıyor ruhsatta. 1 Yorum bağlantısı
Recep Demirci 22 Kasım Paylaş 22 Kasım Hayırlı olsun bilhassa renk çok hoş duruyor. 1 Yorum bağlantısı
Hasan Basri Bayraktar 22 Kasım Yazar Paylaş 22 Kasım Cavit Çırakoğlu yazdı: Maşallah diyeyim.. Nardo gri mi? Yazıyor ruhsatta. Gri yazıyor sadece 1 Yorum bağlantısı
Alpay Sumer 22 Kasım Paylaş 22 Kasım Hayırlı olsun 🧿 Elegance paket ama pla yok garip geldi 🤔 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 22 Kasım Paylaş 22 Kasım Devlet Demir yollarında kullanım ruhsatı var mı? Hayırlı olsun 1 1 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 22 Kasım Paylaş 22 Kasım Hayırlı olsun hocam, sağlıklı günlerde güle güle kullanın. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts