Ali Darbaz 5 Aralık Paylaş 5 Aralık Mehmet Ozyurek yazdı: Olmaz, Ziraatten kart al. ona 4 taksit oluyor. Ziraat banka kartı 4 taksit imkanı varmıydı Yorum bağlantısı
Oğulcan Akıncıoğlu 5 Aralık Paylaş 5 Aralık Ali Darbaz yazdı: Ziraat banka kartı 4 taksit imkanı varmıydı Enpara 6 Yorum bağlantısı
Ümit Türk 5 Aralık Paylaş 5 Aralık Bu taksitlerin kaldırılması milletin belini büktü. Asgari ücret fiyatıyla sigorta yapılıyor ama taksit yok şaka gibi. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 Aralık Paylaş 5 Aralık Mehmet Ozyurek yazdı: Bizim için farketmez.. banklamatik kartıyla da yaparız.. hiç kart yok hepsini kapatan var. nakit var sadece olur mu? Ali Darbaz yazdı: Ziraat banka kartı 4 taksit imkanı varmıydı sen kartları kapatmadın mı? Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 5 Aralık Yazar Paylaş 5 Aralık Çağlar Bayur yazdı: hiç kart yok hepsini kapatan var. nakit var sadece olur mu? İmkansız.. Israrcı olan olursa kendi kartımızı giriyoruz. Ancak bu sefer de malie bakanı, ibana neden para geliyor diye soracak.. Kartsız olmaz.. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 5 Aralık Yazar Paylaş 5 Aralık İlkay Başaran yazdı: Kandırıldık desek? Gördüm örneklerini.. işe yarıyor. İnanıyorlar. 1 1 Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 5 Aralık Paylaş 5 Aralık Çağlar Bayur yazdı: hiç kart yok hepsini kapatan var. nakit var sadece olur mu? sen kartları kapatmadın mı? Ben kredi kartı mi kestim dedim abi. Yorum bağlantısı
Mahmut Yıldız 5 Aralık Paylaş 5 Aralık İlkay Başaran yazdı: Kandırıldık desek? Uçmayı bilmiyorsan niye i.nelik yapıyorsun diye fıkra vardı, nedensiz aklıma geldi. 1 1 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 5 Aralık Paylaş 5 Aralık Mahmut Yıldız yazdı: Uçmayı bilmiyorsan niye i.nelik yapıyorsun diye fıkra vardı, nedensiz aklıma geldi. Uçmayı bilsem kartla eft ile işim olur muydu? :d 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 Aralık Paylaş 5 Aralık Ali Darbaz yazdı: Ben kredi kartı mi kestim dedim abi. kartı kesip iptal etmedi isen de yani ne bileyim bu sadece ben harcarım başkası haracayama zdemek onu bilemem, teknik adamım, kartı kesti isen iptal de ettim demektir teknik olarak, yoksa insta reklamcısı gibi olur o kart kesme videosu felan bir gün önce markete sitem edip ertesi gün lokallerde eller havaya yanar dönerli ördek masaya yapan gibi olmuş Yorum bağlantısı
Ali Darbaz 5 Aralık Paylaş 5 Aralık Çağlar Bayur yazdı: kartı kesip iptal etmedi isen de yani ne bileyim bu sadece ben harcarım başkası haracayama zdemek onu bilemem, teknik adamım, kartı kesti isen iptal de ettim demektir teknik olarak, yoksa insta reklamcısı gibi olur o kart kesme videosu felan bir gün önce markete sitem edip ertesi gün lokallerde eller havaya yanar dönerli ördek masaya yapan gibi olmuş Kartta 50 bin lira borç var Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 Aralık Paylaş 5 Aralık Ali Darbaz yazdı: Kartta 50 bin lira borç var borçsuz kalkınma olmaz, dünya devlerinin katrilyon usd borcu var. kredisiz fabrika bile kurulmaz vesile ile lgs zamanı yaklaşsın, 50 bini kulağa damlatırsın Yorum bağlantısı
Metin Akbal 5 Aralık Paylaş 5 Aralık Daha akşam kestik. Ziraat 4 taksit. Emmi nin bir gülüşü var Kemal Sunal hapiste tespihi adamın kafasına geçirme sahnesi aklıma geldi 😅 2 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 Aralık Paylaş 5 Aralık Metin Akbal yazdı: Daha akşam kestik. Ziraat 4 taksit. Emmi nin bir gülüşü var Kemal Sunal hapiste tespihi adamın kafasına geçirme sahnesi aklıma geldi 😅 saat kaç gibi idi, akşam tel de konuştuk, kave yudumluyordu bi keyifli idi 2 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 6 Aralık Paylaş 6 Aralık Çağlar Bayur yazdı: saat kaç gibi idi, akşam tel de konuştuk, kave yudumluyordu bi keyifli idi Mesai bitimine yakındı. 5 gibi Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 6 Aralık Yazar Paylaş 6 Aralık Metin Akbal yazdı: Daha akşam kestik. Ziraat 4 taksit. Emmi nin bir gülüşü var Kemal Sunal hapiste tespihi adamın kafasına geçirme sahnesi aklıma geldi 😅 İnanki maliyetine veriyorum Bize gelişi böyle. 1 Yorum bağlantısı
Metin Akbal 6 Aralık Paylaş 6 Aralık Mehmet Ozyurek yazdı: İnanki maliyetine veriyorum Bize gelişi böyle. Abi bişe demedim vallaha üzme kendini 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts