Metin Mankal 22 Kasım Paylaş 22 Kasım Buradan hız rekorlarımızı paylaşsak.. Benim ki biraz değişik ama.. Okulda bu gün payıma düşen internet.. 1 3 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 22 Kasım Paylaş 22 Kasım @Serkan Toker @H.Cenk Bayrakçı okuldan paylaşsın da, gözümüz gönlümüz açılsın. 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez 22 Kasım Paylaş 22 Kasım Bu milletin internetten yediği kazık 100 yıl sonra iktisadi okullarda okutulacak. 100 mgbt paketim var. Aldığım hizmet. 4 Yorum bağlantısı
İlkay Başaran 22 Kasım Paylaş 22 Kasım Servet Aydın yazdı: Benim güncel hız fotom bu Işık hızı işte. Yorum bağlantısı
Metin Mankal 22 Kasım Yazar Paylaş 22 Kasım Servet Aydın yazdı: Benim güncel hız fotom bu Rüzgarı arkadan aldımı al sana 10000 mgbit. 3 Yorum bağlantısı
Yücel YILDIZ 22 Kasım Paylaş 22 Kasım Thy'de Ofiste 1.600 küsür mb değerlerini görüyoruz. Ofise geçince görsel iletirim. Sanırım Ülkenin en yüksek hızı olmalı. 1 Yorum bağlantısı
Erdoğan Temur 22 Kasım Paylaş 22 Kasım Yücel YILDIZ yazdı: Thy'de Ofiste 1.600 küsür mb değerlerini görüyoruz. Ofise geçince görsel iletirim. Sanırım Ülkenin en yüksek hızı olmalı. Bu sistem Türkiye'de hocam Bende eve ikinci bir gigabit abonelik daha alsam çok rahat 2gbit hızı alırım. . 2 1 Yorum bağlantısı
Mert Yeldan 22 Kasım Paylaş 22 Kasım Ben hız testinin sonucunu paylaşsam hepinizi üzerim o yüzden usul duruyorum. Yorum bağlantısı
Haşmet Güngör 22 Kasım Paylaş 22 Kasım Bireysel de ,hız iyi de, nerde kullanacağınız önemli. Ben 300 kullanıyorum. Hediye diye 2 defa 1 aylık 1000 yaptılar. Pek de bişi fark etmedim. Yoğun dosya indirip, yükleyenlere yarar. 300 bana fazlasıyla yetiyor. Yorum bağlantısı
Erdoğan Temur 22 Kasım Paylaş 22 Kasım Haşmet Güngör yazdı: Bireysel de ,hız iyi de, nerde kullanacağınız önemli. Ben 300 kullanıyorum. Hediye diye 2 defa 1 aylık 1000 yaptılar. Pek de bişi fark etmedim. Yoğun dosya indirip, yükleyenlere yarar. 300 bana fazlasıyla yetiyor. Ben evde günlük 20 TB yakın log indirip analiz ediyorum. Kullanmıyosan gereksiz ama aynı paraya hızlısı varsa seçmekte fayda var. 2 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 22 Kasım Paylaş 22 Kasım Sani Gerşon yazdı: @Serkan Toker @H.Cenk Bayrakçı okuldan paylaşsın da, gözümüz gönlümüz açılsın. Yeni gördüm. Pazartesi paylaşayım. 850-900 civarı olabilir. 1 Yorum bağlantısı
Fırat Önal 22 Kasım Paylaş 22 Kasım Hüseyin Sönmez yazdı: Bu milletin internetten yediği kazık 100 yıl sonra iktisadi okullarda okutulacak. 100 mgbt paketim var. Aldığım hizmet. Geçende ttnet bağlattım. 50 mb hız ile açtılar. 45mgbt alıyordum. Geçen gün 100 mgbt geçebilirsiniz uyarısı geldi. Geçeyim dedim ve anında hızım 10 lara düştü. Tekrardan 50 ye geçince düzeldi. Altyapım desteklemediği için böyle oluyormuş. Bana değişik bir durum geldi. Altyapım desteklemiyorsa 100 e geçtiğimde de 45 lerde hız verseler. Sizde de durum aynı olabilir. Paketinizi düşürün bence. 1 Yorum bağlantısı
Cihat Küçükay 22 Kasım Paylaş 22 Kasım Erdoğan Temur yazdı: Bu sistem Türkiye'de hocam Bende eve ikinci bir gigabit abonelik daha alsam çok rahat 2gbit hızı alırım. . Bu ne ya! Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 22 Kasım Paylaş 22 Kasım Mahmut Yıldız yazdı: Hey gidi günler rapidshare işkencesi sonrası ilaç gelmişti 1 Yorum bağlantısı
Hamit inan 22 Kasım Paylaş 22 Kasım Erdoğan Temur yazdı: 20 TB yakın log O neyin logu öyle ki? Benim kurumun firewall bile o kadar log üretmiyor Yorum bağlantısı
Süleyman Can 22 Kasım Paylaş 22 Kasım Akmasa da damlıyor dedikleri. Alt yapı 66 mbit destekliyor o hızı veririz demişlerdi. :))) Yorum bağlantısı
Recommended Posts