Mert inal 22 Kasım Yazar Paylaş 22 Kasım Harun Özden yazdı: Siyah parçalar kayıştan kopan parçalar. Eğer yağ lambası yanmış ise ve hemen stop edilmediyse motor yağsız kalmış ve yatak sarmaya başlamıştır. Süzgeçte veya karterde talaş (metal parçaları) varsa yataklardan gelmiştir. Tansu Kalafatoğlu yazdı: Motor bakımının geçmişi nedir? Çağlar Bayur yazdı: yatak dökmüşse ki görüntüde dökmeye başlamış, krank çizilmeden acilen açlıması lazım bu motorun daha tek marş bie yapmayın masraf 10 iken 50 hatta 100 olur Şimdi aracın yağ pompa filitresi temizliği oldu aşırı dolmuş filitre kauçuk ile kim bilir kaç kmdir öyle eve geldim araç soğudu 3 4 saat marş bastım herşey normal şuanlık 1 saniye gibi bi sürede söndü yatak dendi önce sonra yataklara baktılar herhangibir aşınma sıkıntı göremedim dediler fakat bu metal parça ufak ufak nedir diye sordum en son motor belkide bi işlem görmüştür eskiden onun ufak tefek parçalarıdır dendi bakalım izleyeceğim arabayı Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 23 Kasım Paylaş 23 Kasım burada yazdıklarımız instagramda karşıma çıkıyor. Hem de anında https://www.instagram.com/reel/DCj93_6sOLR/?igsh=NngxaTVsMnp3eTh6 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 23 Kasım Paylaş 23 Kasım Tansu Kalafatoğlu yazdı: burada yazdıklarımız instagramda karşıma çıkıyor. Hem de anında https://www.instagram.com/reel/DCj93_6sOLR/?igsh=NngxaTVsMnp3eTh6 takipçiler çok olabilir 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 23 Kasım Paylaş 23 Kasım Çağlar Bayur yazdı: takipçiler çok olabilir Usta dostu motor Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 23 Kasım Paylaş 23 Kasım Tansu Kalafatoğlu yazdı: Usta dostu motor vw den öğrenecek çok ders var 1 Yorum bağlantısı
Mert inal 23 Kasım Yazar Paylaş 23 Kasım Çağlar Bayur yazdı: vw den öğrenecek çok ders var Abi sizce uygunmudur sönme durumu normalmi şuan böyle temizlendikten sonra Evren Erakçora yazdı: 1,2 saniye ise geç ise sönüyor ise normaldir. Ustayla konuşmak lazım ,onu bilemedim. abi temizlikten sonra bu şekilde oldu böylemi olmalı Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 26 Kasım Paylaş 26 Kasım başka denk bir motorlu araç ile kıyaslamalı ekobustum hiç olmadı , olmaz da sıfır 3 silindirli poloya da arızalı bu demiştim ama değilmiş öyleymiş, yani her üretimin bir karakteri olabiliyor Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 26 Kasım Paylaş 26 Kasım Çağlar Bayur yazdı: başka denk bir motorlu araç ile kıyaslamalı ekobustum hiç olmadı , olmaz da sıfır 3 silindirli poloya da arızalı bu demiştim ama değilmiş öyleymiş, yani her üretimin bir karakteri olabiliyor 3 silindiri anca böyle alırım Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 27 Kasım Paylaş 27 Kasım Mert inal yazdı: Abi sizce uygunmudur sönme durumu normalmi şuan böyle temizlendikten sonra abi temizlikten sonra bu şekilde oldu böylemi olmalı araç çalışır çalışmaz lambalar sönmüş. Eğer bu şekilde inceleme yapılacaksa görselde sıkıntı yok ama hassas bi değerlendirme olmaz tabi Yorum bağlantısı
Recommended Posts