İçeriğe Yönlendir

1.0 Ecoboost Yağ Pompa Filtresi

Mert inal

Recommended Posts

Mert inal
Harun Özden yazdı:

Siyah parçalar kayıştan kopan parçalar. Eğer yağ lambası yanmış ise ve hemen stop edilmediyse motor yağsız kalmış ve yatak sarmaya başlamıştır. Süzgeçte veya karterde talaş (metal parçaları) varsa yataklardan gelmiştir.

Tansu Kalafatoğlu yazdı:

Motor bakımının geçmişi nedir?

Çağlar Bayur yazdı:

yatak dökmüşse ki görüntüde dökmeye başlamış, krank çizilmeden acilen açlıması lazım bu motorun daha tek marş bie yapmayın masraf 10 iken 50 hatta 100 olur

Şimdi aracın yağ pompa filitresi temizliği oldu aşırı dolmuş filitre kauçuk ile kim bilir kaç kmdir öyle eve geldim araç soğudu 3 4 saat marş bastım herşey normal şuanlık 1 saniye gibi bi sürede söndü yatak dendi önce sonra yataklara baktılar herhangibir aşınma sıkıntı göremedim dediler fakat bu metal parça ufak ufak nedir diye sordum en son motor belkide bi işlem görmüştür eskiden onun ufak tefek parçalarıdır dendi bakalım izleyeceğim arabayı

Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Çağlar Bayur yazdı:

takipçiler çok olabilir

Usta dostu motor

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

Usta dostu motor

vw den öğrenecek çok ders var

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Mert inal
Çağlar Bayur yazdı:

vw den öğrenecek çok ders var

Abi sizce uygunmudur sönme durumu normalmi şuan böyle temizlendikten sonra

Evren Erakçora yazdı:

1,2 saniye ise geç ise sönüyor ise normaldir. Ustayla konuşmak lazım ,onu bilemedim.  

abi temizlikten sonra bu şekilde oldu böylemi olmalı

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

başka denk bir motorlu araç ile kıyaslamalı ekobustum hiç olmadı , olmaz da :) sıfır 3 silindirli poloya da arızalı bu demiştim ama değilmiş öyleymiş, yani her üretimin bir karakteri olabiliyor

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu
Çağlar Bayur yazdı:

başka denk bir motorlu araç ile kıyaslamalı ekobustum hiç olmadı , olmaz da :) sıfır 3 silindirli poloya da arızalı bu demiştim ama değilmiş öyleymiş, yani her üretimin bir karakteri olabiliyor

3 silindiri anca böyle alırım :)

images?q=tbn:ANd9GcSGZYVesSVg5JHtADcm0gO

Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Mert inal yazdı:

Abi sizce uygunmudur sönme durumu normalmi şuan böyle temizlendikten sonra

abi temizlikten sonra bu şekilde oldu böylemi olmalı

araç çalışır çalışmaz lambalar sönmüş. Eğer bu şekilde inceleme yapılacaksa görselde sıkıntı yok ama hassas bi değerlendirme olmaz tabi

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...