Çağrı Alaf 22 Kasım Paylaş 22 Kasım (düzenlendi) Forumda böyle bir konu göremedim, ya da kaçırdım. Az önce kitap okurken üst üste birkaç güzel söz geldi karşıma. Not alamadım yanımda kâğıt yok, unutmamak da istedim sonra dedim ki “Neden foruma atmıyorum?” İlla kitaplardan olmasına gerek yok. Ufuk açan Film-Dizi-Kitap alıntıları olursa hep beraber öğreniriz. Söz ile beraber alıntılandığı yeri de yazalım. - İnsan ölmekten değil, hiç yaşamamış olmaktan korkmalıdır. - Hayat çok kısadır ama hiçbir şey yapmamak için de çok uzundur. İlber Ortaylı - Bir Ömür Nasıl Yaşanır 22 Kasım tarihinde Çağrı Alaf tarafından düzenlendi 6 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Dagdeviren 22 Kasım Paylaş 22 Kasım Azdan az çoktan çok gider. Kurtlar Vadisi 43.bölüm. 2 5 Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 22 Kasım Yazar Paylaş 22 Kasım Mehmet Dagdeviren yazdı: Azdan az çoktan çok gider. Kurtlar Vadisi 43.bölüm. 43’e varmadan çoktan diyorlar onu. Tombalacı Kumarhaneye el koymaya çalıştığında 18-19 gibi. 3 Yorum bağlantısı
Fatih Sarıkaya 22 Kasım Paylaş 22 Kasım “Yaşayanların birçoğu ölümü, ölenlerin bir kısmı da yaşamayı hak ediyor. Yaşamı onlara verebilir misin? O halde öyle hak, hukuk adına ölüm buyurmakta çok acele etme. Çünkü en bilge olanlar bile her şeyin sonunu göremez.” “Belki de her birinizin gideceği yol şimdiden ayaklarınızın önüne serilmiştir de, siz görmüyorsunuzdur." J.R.R. Tolkien... Katranı kaynatsan olur mu şeker, cinsini sevdiğim cinsine çeker. Kim söylemiş bilmiyorum. Geçenlerde Muhtar Cem Karacanın göz yaşları filmini izlerken denk geldim. Seviyorum deme, delil isterler. Kim söylemiş bilmiyorum. Bir arkadaşımdan duymuştum. 1 Yorum bağlantısı
Hayrettin Bahadir 22 Kasım Paylaş 22 Kasım Annem, "Gördün mü çocuğumu?" diye sordu. "Gördüm, sarıldım," dedi babam... "Nasıldı?" "Boynunda bir morarmışlık vardı. İp izi..." Günlerce ağladı annem; günlerce ağladı.... Abim Deniz, kitabından.. 4 Yorum bağlantısı
Çağrı Alaf 22 Kasım Yazar Paylaş 22 Kasım Fatih Sarıkaya yazdı: “Yaşayanların birçoğu ölümü, ölenlerin bir kısmı da yaşamayı hak ediyor. Yaşamı onlara verebilir misin? O halde öyle hak, hukuk adına ölüm buyurmakta çok acele etme. Çünkü en bilge olanlar bile her şeyin sonunu göremez.” “Belki de her birinizin gideceği yol şimdiden ayaklarınızın önüne serilmiştir de, siz görmüyorsunuzdur." J.R.R. Tolkien... Katranı kaynatsan olur mu şeker, cinsini sevdiğim cinsine çeker. Kim söylemiş bilmiyorum. Geçenlerde Muhtar Cem Karacanın göz yaşları filmini izlerken denk geldim. Seviyorum deme, delil isterler. Kim söylemiş bilmiyorum. Bir arkadaşımdan duymuştum. Pippin: böyle sona ereceğini hiç sanmazdım. Gandalf: son mu? hayır bu yolculuğun sonu değil.ölüm sadece başka bir yoldur hepimizin aşması gereken.bu dünyanın gri yağmur perdesi kalkar ve herşey gümüş bir aynaya döner ve sonra görürsün ... Pippin: ne gandalf ? ne görürüm? Gandalf: ak kıyıları ve ötesini ... hızla doğan güneşin altındaki uzak yeşil ülkeyi Pippin: şey .. o kadar kötü değilmiş .. Gandalf: hayır .. hayır hiç değil. Bi Lotr sevdalısı daha görmek sevindirdi. 1 Yorum bağlantısı
Tamer Olcay Çiçek 22 Kasım Paylaş 22 Kasım İsrail, Filistin'de tüm dünya Müslümanlarını tahrik etmektedir. Kudüs meselesi ne sadece Filistinlilerin ne de sadece Arapların meselesidir. Kudüs tüm Müslümanların meselesidir. Kudüs'ü ellerinde tutmak için Yahudilerin İslam ve Müslümanları yenmeleri gerekecektir ki bu, Allah'a şükür, onların kudret dairesi dışındadır. İslam Deklarasyonu ve Tarihi Savunma Aliya İzzetbegoviç 1 Yorum bağlantısı
Murat Sahın 22 Kasım Paylaş 22 Kasım All animals are equal but some are more equal than the others. Animal farm, george orwell Parti, iktidarda olmayı, yalnızca kendi çıkarı için istiyor. Başkalarının iyiliği bizim umurumuzda değil, bizi ilgilendiren yalnızca iktidardır. Servet, lüks, uzun yaşamak ya da mutluluk değil, yalnızca iktidar, salt iktidar. 1984, george orwell 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu 22 Kasım Paylaş 22 Kasım Her büyük servetin🍆 arkasında bir suç gizlidir mario puzo 1 Yorum bağlantısı
Fatih Sarıkaya 24 Kasım Paylaş 24 Kasım Tansu Kalafatoğlu yazdı: Her büyük servetin🍆 arkasında bir suç gizlidir mario puzo Baba serisi haricinde Omerta yıda okudum. Tavsiye ederim. Muhteşem bir yazarmış. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts