Mert inal 18 saat önce Paylaş 18 saat önce (düzenlendi) Selam arkadaşlar 1.0 ecoboost 2013 model bmax aracım tiriger değişimine girdi devir daim tiriger üst conta vs değişti araç soğukken çalışınca geç yağ ışığı söndürüyor sebebi nedir ince bi çekiş sesi ile beraber 18 saat önce tarihinde Mert inal tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 18 saat önce Paylaş 18 saat önce Yağ süzgeci falan temizlenmiştir heralde. Yorum bağlantısı
Mert inal 18 saat önce Yazar Paylaş 18 saat önce Evren Erakçora yazdı: Yağ süzgeci falan temizlenmiştir heralde. Abi temizlenmesi gerektiğini söyledim işlemlerde oda gerçekleşiyor denmişti ama nasıl anlayabilirim bilmiyorum Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 18 saat önce Paylaş 18 saat önce 1,2 saniye ise geç ise sönüyor ise normaldir. Ustayla konuşmak lazım ,onu bilemedim. Yorum bağlantısı
Abdurrahman Balaban 16 saat önce Paylaş 16 saat önce Yağ filtresi orjinal değilse de geç sönebilir.Ayrıca havalar soğudu yağ daha az akışkan olur malum Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 4 saat önce Paylaş 4 saat önce Bu sorunu ne kadar süredir yaşıyorsunuz? Aracı yeni mi aldınız? Triger değişimi öncesi de bu sorun var mıydı? Araç kaç Km' de? Triger kaç Km' de değişti? Araçta yağlı triger mi yoksa, kuru triger mi var? Bakım geçmişini biliyor musunuz? Yorum bağlantısı
Hakan Gürsu 2 saat önce Paylaş 2 saat önce 1.0 ecoboostlar da triger yağ içindemi çalışıyor. Yorum bağlantısı
Tamer Topaç 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Hakan Gürsu yazdı: 1.0 ecoboostlar da triger yağ içindemi çalışıyor. Yağlı, kuru ve zincirli versiyonları var. 1 Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 2 saat önce Paylaş 2 saat önce Hakan Gürsu yazdı: 1.0 ecoboostlar da triger yağ içindemi çalışıyor. 2019 öncesi modeller, Focus için. Bazıları 2020 falan sanırım. Yeni modeller zincirli. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts