Mert inal 13 saat önce Paylaş 13 saat önce (düzenlendi) Selam arkadaşlar 1.0 ecoboost 2013 model bmax aracım tiriger değişimine girdi devir daim tiriger üst conta vs değişti araç soğukken çalışınca geç yağ ışığı söndürüyor sebebi nedir ince bi çekiş sesi ile beraber 13 saat önce tarihinde Mert inal tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 13 saat önce Paylaş 13 saat önce Yağ süzgeci falan temizlenmiştir heralde. Yorum bağlantısı
Mert inal 13 saat önce Yazar Paylaş 13 saat önce Evren Erakçora yazdı: Yağ süzgeci falan temizlenmiştir heralde. Abi temizlenmesi gerektiğini söyledim işlemlerde oda gerçekleşiyor denmişti ama nasıl anlayabilirim bilmiyorum Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 12 saat önce Paylaş 12 saat önce 1,2 saniye ise geç ise sönüyor ise normaldir. Ustayla konuşmak lazım ,onu bilemedim. Yorum bağlantısı
Abdurrahman Balaban 11 saat önce Paylaş 11 saat önce Yağ filtresi orjinal değilse de geç sönebilir.Ayrıca havalar soğudu yağ daha az akışkan olur malum Yorum bağlantısı
Recommended Posts