Ömer Yasin Saybir Dün saat 13:31 Paylaş Dün saat 13:31 (düzenlendi) Arkadaşlar merhaba aracım soğuk havalarda zor çalışıyor kızdırma rölesi değiştirdim bujilerden birisi patlak dedi usta sorun olmayacağını söyledi bugün yine götürdüm mazot geri kaçırıyor dedi önerisi olan yazabilir mi saygılar. Dün saat 13:36 tarihinde Ömer Yasin Saybir tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Sani Gerşon Dün saat 13:46 Paylaş Dün saat 13:46 TDCI'da buji çalışmıyor, araç geç çalışıyor ve usta sorun olmayacağını söyledi... Usta olduğuna emin mi kendisi? Derhal başka usta bulun. Yakıt sistemine falan da müdahale ettirmeyin. 1 Yorum bağlantısı
Ömer Yasin Saybir Dün saat 14:00 Yazar Paylaş Dün saat 14:00 Sani hocam cevabınız için teşekkür ederim usta çek valf koyarsak sorun olmayacağını söyledi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 23 saat önce Paylaş 23 saat önce Ömer Yasin Saybir yazdı: bujilerden birisi patlak dedi usta neden değişmedi? Yorum bağlantısı
Koray Demir 22 saat önce Paylaş 22 saat önce Çağlar Bayur yazdı: neden değişmedi? Sökmeyi beceremez bence. 3 Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 21 saat önce Paylaş 21 saat önce Ömer Yasin Saybir yazdı: Sani hocam cevabınız için teşekkür ederim usta çek valf koyarsak sorun olmayacağını söyledi Elletmeyin sakın. Derhal başka ustaya. 1 Yorum bağlantısı
Süleyman Can 21 saat önce Paylaş 21 saat önce Çağlar Bayur yazdı: neden değişmedi? Yerinden çıkmamıştır. :))) 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek 21 saat önce Paylaş 21 saat önce Kızdırma bujilerini değiştirmeden başka yere masraf etmeyin. önce görünen sorunu ortadan kaldırın.. 1 Yorum bağlantısı
Ömer Yasin Saybir 21 saat önce Yazar Paylaş 21 saat önce Mehmet Ozyurek yazdı: Kızdırma bujilerini değiştirmeden başka yere masraf etmeyin. önce görünen sorunu ortadan kaldırın.. Anladım Yorum bağlantısı
Mehmet Yeter 5 saat önce Paylaş 5 saat önce Kızdırma bujisi kaynamışsa önce wd40 ile yumuşatın ama işlem baya uzun sürer. Eğer çıkartırken kırılırsa büyük sorun olur. Yorum bağlantısı
Recommended Posts