Sühan Bozdağ 11 saat önce Paylaş 11 saat önce (düzenlendi) Herkese selamlar. Çalıştığım şirkete ait 2020 model 76.000 km'de Peugeot 3008 araç, bu araçlarda kronik olan Ad Blue arızası verdiği için yetkili servise götürdüm ve katalitik kovenktörün tıkandığı, enjektörlerde sorun olduğu, egr arızası meydana geldiği ve 180.000 TL masraf olduğu söylendi. Araç''ta şu anda "800 km sonra araç çalıştırılamaz" uyarısı var. Bazı firmaların yazılımla ad blue sistemini by pass ettiği söyleniyor. Acaba böyle bir durum başına gelen veya çözüm önerisi olan var mı? Teşekkürler. 10 saat önce tarihinde Sühan Bozdağ tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 10 saat önce Paylaş 10 saat önce Sühan Bozdağ yazdı: Ad Blue arızası verdiği verdiği için yetkili servise götürdüm ve katalitik kovenktörün tıkandığı, enjektörlerde sorun olduğu, egr arızası meydana geldiği ve 180.000 TL masraf olduğu söylendi. aynı cümlede 4 hata 1 dolandırıcılık şüphesi içermesi dışında servisin söyleminde bir sorun olmayabilir bence başka bir yere götürüp, bgajdaki depoyu (onların tabiri) adblue tankınınn kontrolünü isteyin. enjektör/katalik/egr 76 bin km de çöo olmaz. 1 1 Yorum bağlantısı
Sühan Bozdağ 10 saat önce Yazar Paylaş 10 saat önce Çağlar Bayur yazdı: bence başka bir yere götürüp, bgajdaki depoyu (onların tabiri) adblue tankınınn kontrolünü isteyin. enjektör/katalik/egr 76 bin km de çöo olmaz. Önerbileceğiniz bir yer var mı konuyla ilgili? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 saat önce Paylaş 9 saat önce şu yer diyemem tanımam lakin tekinği belli %95 arıza kaynağı belli, o kanisteri dışarı alıp muhtemel arızasını tespit edecektim zamanında da, bayi uyandı sıfırladı depoyu , siz bagajdaki depo ve elktronik kontrolünü talep edin. , Yorum bağlantısı
Sühan Bozdağ 9 saat önce Yazar Paylaş 9 saat önce Çağlar Bayur yazdı: şu yer diyemem tanımam lakin tekinği belli %95 arıza kaynağı belli, o kanisteri dışarı alıp muhtemel arızasını tespit edecektim zamanında da, bayi uyandı sıfırladı depoyu , siz bagajdaki depo ve elktronik kontrolünü talep edin. , Yetkili servisin tavrı malum. Yardımcı olmak gibi dertleri yok. Şimdi ecumaster Ataşehir adında bir firmayla görüştüm ve 2 yıl garantili olarak sorunu çözebileceklerini söylediler. fiyatta makul. Yazılımla adblue yi devre dışı bıraktıklarını söylüyorlar. Artı olarak muayenede bir sorun olmayacağını da ekliyorlar. Sizce bunu yaptırmak mantıklı mı? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 9 saat önce Paylaş 9 saat önce Sühan Bozdağ yazdı: Yetkili servisin tavrı malum. Yardımcı olmak gibi dertleri yok. Şimdi ecumaster Ataşehir adında bir firmayla görüştüm ve 2 yıl garantili olarak sorunu çözebileceklerini söylediler. fiyatta makul. Yazılımla adblue yi devre dışı bıraktıklarını söylüyorlar. Artı olarak muayenede bir sorun olmayacağını da ekliyorlar. Sizce bunu yaptırmak mantıklı mı? benim arabam olsa yaptırıdım ama önce servisi bayiyi bir zorlardım bu arıza çok yaygın, sonra 180 bin masraf listesi çıkaranı da tic bak. na şikayet ederdim, bir nevei dolandırıcılık bu, yetkili servisin müşteriye verdiği güven hukuki bir konudur, 1 1 Yorum bağlantısı
Eren Gökmen 18 dakika önce Paylaş 18 dakika önce Baska bir usta bu kadar sallasa anlard8m da yetkili servis sacmalamis. Forumda ara ara gelip giden bir adblue arizasi konusu vardi. Adblue tanki icine bir sivi karistiriliyordu. Yanlis hatirlamiyorsam bir kac kullanimdan sonra ariza kaybolmustu. Sizin durumda pek vakit kalmamis ama yine de denenebilir. Belki ilk killanimda kisa sureligine ariza yok olur. Zaman kazanirsiniz Onun disinda sanirim hala tamiri yok. adblue tanki degisecek Yorum bağlantısı
Recommended Posts