Metin Mankal Cuma 09:22 Paylaş Cuma 09:22 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Düşüş olmadı. Zamdan faydalanamadı Akaryakıt fiyatlarında güncelleme yapıldı. Gibimi ? 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Cuma 09:30 Paylaş Cuma 09:30 eski emekliler de nasibini aldı? en düşük 14500 deniyordu, 12500 te kaldı yatan maaş? gündem olamıyor tabii viledacılar dizi sektörüne çökmekle meşgul Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Cuma 09:32 Paylaş Cuma 09:32 Çağlar Bayur yazdı: eski emekliler de nasibini aldı? en düşük 14500 deniyordu, 12500 te kaldı yatan maaş? gündem olamıyor tabii viledacılar dizi sektörüne çökmekle meşgul fark olarak yatacakmış Yorum bağlantısı
Özgür ÇETİNKAYA Cuma 09:37 Paylaş Cuma 09:37 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Düşüş olmadı. Zamdan faydalanamadı. Yanlış mı biliyorum? bu arada artık emekliler de dul aylığı alabilecekmiş hayır hocam düşüş oldu. Gecen bakan kişi 19k küsür emekli maaşı var iken(yılbaşı öncesi) şu an yen, hesaplama ile 17500 1 Yorum bağlantısı
Erdem Bozkurt Cuma 09:38 Paylaş Cuma 09:38 emekli maaşlarında son yıllarda yapılan adaletsiz düzenlenlemelere bakınca istediğiniz yıl emekli olun bugün yüksek emekli maaş alanın yarın ne kadar alacağı muamma; ki düne kadar yüksek primler ödeyip yüksek emekli maaş alanların şikayetleri kulağımda....bu ülkede ekonomide ne zaman akıllı hamleler yapılır o zaman belki mantıklı iyileşmeler görürüz... 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Cuma 09:46 Paylaş Cuma 09:46 (düzenlendi) İlkay Başaran yazdı: fark olarak yatacakmış hali hazırda yükselerek yatanlardan farkları ne olaki acep, kurada çıkmamışlar mı? Ali Darbaz yazdı: Bes şart ozaman öyle anlıyorum çok zenginsen olabilir tabii o da bir seçenek varlık kaybetmek için Cuma 09:47 tarihinde Çağlar Bayur tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
İlkay Başaran Cuma 09:47 Paylaş Cuma 09:47 Çağlar Bayur yazdı: hali hazırda yükselerek yatanlardan farkları ne olaki acep, kurada çıkmamışlar mı? Kök maaşa gelen zamla 12500 alında kalanlar mı ki ne bileyim manyak bir sistem var maşallah. 1 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Cuma 09:48 Paylaş Cuma 09:48 İlkay Başaran yazdı: Kök maaşa gelen zamla 12500 alında kalanlar mı ki ne bileyim manyak bir sistem var maşallah. matematik bedeni terk edince çok huzurlu olur insan 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk Cuma 09:49 Paylaş Cuma 09:49 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Düşüş olmadı. Zamdan faydalanamadı. Yanlış mı biliyorum? bu arada artık emekliler de dul aylığı alabilecekmiş Hocaaaam. kanal değiştir artık. çok belirginleşiyor. 4 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Cuma 09:52 Paylaş Cuma 09:52 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Düşüş olmadı. 19 dan 17ye çıkmış işte Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk Cuma 09:58 Paylaş Cuma 09:58 Aralık 2024 te tesla aldık 5bin küsur 2024 MTV ödedik. buraya kadar tamam. Ocak MTV 7400 lira gibi birşey.. Ama Ocakta almış olsam Ocak MTV 7200 lira gibi birşey. Araba 2025 model olsaydı.. Şimdi "şundan öyle bundan böyle" yanıtları beni ilgilendirmez. Fatih Altaylı nın dediği yangın inşaat turizm vb yönetmeliği gibi çorba yapıldığı için içinden çıkılamaz hale gelmiş ve bu durum oluşmuş. hata burada. emeklilik de böyle. "açıklanabilmesi" doğru olduğu anlamına gelmiyor. 4 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Cuma 10:04 Paylaş Cuma 10:04 Mehmet Göktürk yazdı: Ocak MTV 7400 lira gibi birşey.. Ama Ocakta almış olsam Ocak MTV 7200 lira gibi birşey. Araba 2025 model olsaydı.. o nasıl bir garabet Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez Cuma 10:05 Yazar Paylaş Cuma 10:05 (düzenlendi) Mehmet Göktürk yazdı: Şimdi "şundan öyle bundan böyle" yanıtları beni ilgilendirmez. Fatih Altaylı nın dediği yangın inşaat turizm vb yönetmeliği gibi çorba yapıldığı için içinden çıkılamaz hale gelmiş ve bu durum oluşmuş. hata burada. emeklilik de böyle. "açıklanabilmesi" doğru olduğu anlamına gelmiyor. Oysa sadece matematik ile emekli maaşı hesaplansaydı ne kadar güzel olacaktı. Pirim * yıl= maaş adam yıllar önce SGK'nın önünden geçmiş bir şekilde onu ekleyip bunu birleştirip emekli ediyorlar. Başka adam 35 yıl asgari ücretli olarak prim ödemiş ikisinde aynı mayiş. Hüseyin Sönmez yazdı: Oysa sadece matematik ile emekli maaşı hesaplansaydı ne kadar güzel olacaktı. Pirim * yıl= maaş adam yıllar önce SGK'nın önünden geçmiş bir şekilde onu ekleyip bunu birleştirip emekli ediyorlar. Başka adam 35 yıl asgari ücretli olarak prim ödemiş ikisinde aynı mayiş. Çağlar Bayur yazdı: o nasıl bir garabet Matematiği sizden öğrenecek değiliz. Cuma 11:45 tarihinde Hüseyin Sönmez tarafından düzenlendi 1 3 Yorum bağlantısı
Ahmet Hasan Şendağ Cuma 10:32 Paylaş Cuma 10:32 Bir tanıdık var İstanbul’da üst düzey yönetici. Daha bugün konuştuk. 30 küsur yıldır SSK’lı. Halen de çalışıyor. Sanırım yüksek maaş aldığı için emekli olmadı. 2024 Aralık’ta bakmış, emekli maaşı 71.000 çıkıyormuş. Bugün bakmış 63.000 görünüyormuş. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk Cuma 10:38 Paylaş Cuma 10:38 "tokatçı" diye bir tanım vardır. o aklıma geldi. 3 Yorum bağlantısı
Hakan Yavaş Cuma 10:56 Paylaş Cuma 10:56 Aralıkta bakmıştım. Emekli olsam ne alırım diye ; 44 bin diyordu E devlet. Bugün baktım 41 e düşürmüş bizim emekli olabilsem alacağım maaşı:( Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez Cuma 11:46 Yazar Paylaş Cuma 11:46 Hakan Yavaş yazdı: Aralıkta bakmıştım. Emekli olsam ne alırım diye ; 44 bin diyordu E devlet. Bugün baktım 41 e düşürmüş bizim emekli olabilsem alacağım maaşı:( -%30 zam da var. Yani aralıkta olsaydınız bugün zam ile beraber hesaplamak gerekirdi. Yorum bağlantısı
Ahmet Hasan Şendağ Cuma 12:08 Paylaş Cuma 12:08 Ahmet Hasan Şendağ yazdı: Bir tanıdık var İstanbul’da üst düzey yönetici. Daha bugün konuştuk. 30 küsur yıldır SSK’lı. Halen de çalışıyor. Sanırım yüksek maaş aldığı için emekli olmadı. 2024 Aralık’ta bakmış, emekli maaşı 71.000 çıkıyormuş. Bugün bakmış 63.000 görünüyormuş. Emekli olsaymış Aralık ayında bugün 81.500 alacakmış. 2 Yorum bağlantısı
Metin Mankal Cuma 13:08 Paylaş Cuma 13:08 26 sene üç özel okulda çalıştım. Primlerim hep aldığım maaş üzerinden yattı.. Aldığım yaşlılık aylığını (e devlet öyle diyor) görseniz gülersiniz. Şükrediyorum ama buna da şükür diyenin ağzına kürekle vurasım geliyor. 3 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Cuma 16:10 Paylaş Cuma 16:10 Mehmet Göktürk yazdı: Hocaaaam. kanal değiştir artık. çok belirginleşiyor. ney belirgenleşiyor? 3 aydır, yılbaşından önce emekli dilekçesi vermezseniz maaşlar düşer diye yorum var ama neden düştüğü yazmıyor. Açıp okuyunca 2024’de dilekçe verenlerin 2024 içindeki kümülatif zamları da aldığını falan gördüm. düşüyor deyince sanki kanun değişti de düştü gibi algılanıyor. O yüzden yazdım. Bahsettiğiniz belirginleşme etiketlemek olur. Etiketlemenin önü arkası olmaz. Beni etiketlerken siz de etiketlenirsiz yani Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez Cuma 17:19 Yazar Paylaş Cuma 17:19 Tansu Kalafatoğlu yazdı: ney belirgenleşiyor? 3 aydır, yılbaşından önce emekli dilekçesi vermezseniz maaşlar düşer diye yorum var ama neden düştüğü yazmıyor. Açıp okuyunca 2024’de dilekçe verenlerin 2024 içindeki kümülatif zamları da aldığını falan gördüm. düşüyor deyince sanki kanun değişti de düştü gibi algılanıyor. O yüzden yazdım. Bahsettiğiniz belirginleşme etiketlemek olur. Etiketlemenin önü arkası olmaz. Beni etiketlerken siz de etiketlenirsiz yani Kurulan sitemin ta kendisi yanlış. Verilen hak geri alınır mı? Hesaplamadan dolayı düşüyormuş. Net olarak milletin hakkına çöküyorlar. Hesaplamayı ayarlayıp bizi borçlu bile çıkarabilirler. 2 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Cuma 17:58 Paylaş Cuma 17:58 Hüseyin Sönmez yazdı: Kurulan sitemin ta kendisi yanlış. Verilen hak geri alınır mı? Hesaplamadan dolayı düşüyormuş. Net olarak milletin hakkına çöküyorlar. Hesaplamayı ayarlayıp bizi borçlu bile çıkarabilirler. tamam sistemi komple eleştirelim. Bence de komple hatalı. Değişsin. Ama kaç aydır insanlar sanki yeni bir şey çıktı da düşecek sanıyor. Onu demek istedim Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Cuma 18:21 Paylaş Cuma 18:21 Tansu Kalafatoğlu yazdı: tamam sistemi komple eleştirelim. Bence de komple hatalı. Değişsin. Ama kaç aydır insanlar sanki yeni bir şey çıktı da düşecek sanıyor. Onu demek istedim https://harb-is.org.tr/2022-yilinda-emekli-olacak-uyelerimizle-2021-yilinda-emekli-olan-uyelerimiz-arasinda-emekli-maas-farki-olacak-mi/#:~:text=Bu maaş 295%2C79 TL,2022%2FOcak zam oranı yüzde 2021 de emekli olan 2022 de 8700 alırken, 2022 de emekli olan 8900 almış... çoookkk eskiden olmuş ama, linkler o zaman kopmamıştı. yeni bir şey çıkmadan yeni bir çıkmış demek ki tüm başarı da burada. Yorum bağlantısı
Recommended Posts