Tansu Kalafatoğlu Cuma 18:23 Paylaş Cuma 18:23 Çağlar Bayur yazdı: https://harb-is.org.tr/2022-yilinda-emekli-olacak-uyelerimizle-2021-yilinda-emekli-olan-uyelerimiz-arasinda-emekli-maas-farki-olacak-mi/#:~:text=Bu maaş 295%2C79 TL,2022%2FOcak zam oranı yüzde 2021 de emekli olan 2022 de 8700 alırken, 2022 de emekli olan 8900 almış... çoookkk eskiden olmuş ama, linkler o zaman kopmamıştı. yeni bir şey çıkmadan yeni bir çıkmış demek ki tüm başarı da burada. Enflasyon beş senedir sıfır. Maaşlara zam yok. 2024 ile 2025’te dilekçe verenlerin maaşı farklı mı olurdu? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur Cuma 18:27 Paylaş Cuma 18:27 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Enflasyon beş senedir sıfır. bakış açısına bağlı hangi kurumun açıkladığı enflasyon ? hangi yeniden değerleme oranı? 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk Cuma 19:14 Paylaş Cuma 19:14 Tansu Kalafatoğlu yazdı: ney belirgenleşiyor? 3 aydır, yılbaşından önce emekli dilekçesi vermezseniz maaşlar düşer diye yorum var ama neden düştüğü yazmıyor. Açıp okuyunca 2024’de dilekçe verenlerin 2024 içindeki kümülatif zamları da aldığını falan gördüm. düşüyor deyince sanki kanun değişti de düştü gibi algılanıyor. O yüzden yazdım. Bahsettiğiniz belirginleşme etiketlemek olur. Etiketlemenin önü arkası olmaz. Beni etiketlerken siz de etiketlenirsiz yani Kanal belirgin dedim senle alakası yok Tansu Kalafatoğlu yazdı: Enflasyon beş senedir sıfır. Maaşlara zam yok. 2024 ile 2025’te dilekçe verenlerin maaşı farklı mı olurdu? Evet çünkü 2025 te daha çok çalışmış olacak 1 Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu Cuma 19:27 Paylaş Cuma 19:27 Mehmet Göktürk yazdı: Evet çünkü 2025 te daha çok çalışmış olacak Bunda da bilgi kirliliği var. Nedense aklımda “çok çalışan az emekli maaşı alır” gibi kalmış. Ama bu 2025’e girdiğimizde yeni gelen bi kural olmasagerek. Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez Cuma 19:41 Yazar Paylaş Cuma 19:41 Tansu Kalafatoğlu yazdı: tamam sistemi komple eleştirelim. Bence de komple hatalı. Değişsin. Ama kaç aydır insanlar sanki yeni bir şey çıktı da düşecek sanıyor. Onu demek istedim Anlıyorum Tansu ancak burada oluşan hak kaybını biz gördüysek devletin de görmesi gerekir. Hatta hak kaybı oluşturacak bir sistemi zaten devreye almamaları gerekir. Her şey 2008 intibak yasası ile başladı. Enflasyonun altındaki her durum hak ihlalidir. Bir ara baka çıkıp 'daha çok prim ödeyen daha çok maaş alacak, sistemde kalmayı teşvik edeceğiz' demişti. O da palavra çıktı. Ortada bir şey yok. 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk Cuma 19:54 Paylaş Cuma 19:54 Tansu Kalafatoğlu yazdı: Bunda da bilgi kirliliği var. Nedense aklımda “çok çalışan az emekli maaşı alır” gibi kalmış. Ama bu 2025’e girdiğimizde yeni gelen bi kural olmasagerek. Yanlış kalmış. Ayrıca sıfır enflasyonda nüfus artışı ve gdp artışı gözetilir. Gdp eksi nüfus artışı kadar zam yapılmalıdır. Aksi takdirde toplumda yeri geri kayar. Valla sürekli oynuyorlar kurallarla 20 senedir. Daha önce de oynuyorlardı ama yavaştı. Ben ülkeye senatolu meclisli cumhurbaşkanlı sistemin iyi geleceğini düşünüyorum. Karınca algoritması gibi herkes bi tarafa çeker ama gidilen yön genelde doğru olur. 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk Cuma 19:59 Paylaş Cuma 19:59 En büyük yanlış eyt de yapıldı. Bu yanlış hem geçen yıl hem de o ilk sorunu oluşturan yaş kararı sorunluydu İşi mühendislere bıraksınlar politikacılar yapamıyor 1 Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek Cumartesi 08:12 Paylaş Cumartesi 08:12 Benim maaş yattı bugün.. Maaşın artımış len 2 Yorum bağlantısı
Metin Uzunoğlu Cumartesi 14:46 Paylaş Cumartesi 14:46 Mehmet Göktürk yazdı: En büyük yanlış eyt de yapıldı. Bu yanlış hem geçen yıl hem de o ilk sorunu oluşturan yaş kararı sorunluydu İşi mühendislere bıraksınlar politikacılar yapamıyor Siyasiler işi ehline bırakmaz bırakamaz, bırakırlarsa kendilerine ihtiyaç olmadığı ortaya çıkar. 2 1 Yorum bağlantısı
Aytac Sakal Pazar 11:38 Paylaş Pazar 11:38 Yaklaşık 2 Ay önce Emekli Olmayan Benim olmaz ya olacak olsam bağlanacak olan maaşıma baktım 30 bin tl civarı.Dün yine E Devlete baktım yıllık zam ile artması gerekirken 26 bine düşmüş. 1 Yorum bağlantısı
Hüseyin Sönmez Pazar 15:36 Yazar Paylaş Pazar 15:36 Aytac Sakal yazdı: Yaklaşık 2 Ay önce Emekli Olmayan Benim olmaz ya olacak olsam bağlanacak olan maaşıma baktım 30 bin tl civarı.Dün yine E Devlete baktım yıllık zam ile artması gerekirken 26 bine düşmüş. Benim de aşağı yukarı öyle olmuş. Yıl sonu tekrar bakmak lazım. Ne kazandık ne kaybettik. Yorum bağlantısı
Aytac Sakal Pazar 15:43 Paylaş Pazar 15:43 Hüseyin Sönmez yazdı: Benim de aşağı yukarı öyle olmuş. Yıl sonu tekrar bakmak lazım. Ne kazandık ne kaybettik. 1999 ve 2008 Milad oldu çalışanlar arasında bu kadar ayrım yapılması adil değil. Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk Pazar 20:00 Paylaş Pazar 20:00 Bu şarkı güzeldir ha hele eski plaktan olan.. 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts