İçeriğe Yönlendir

Ulusal Taşıt Tanıma Sistemi

Ali Darbaz

Recommended Posts

Furkan Avcı
Mehmet Ozyurek yazdı:

12 yada 24 volt ile çalışan Bir dalgıç pompa 4200 lira tasarruf sağlayabilir. 

çift depoda depolar biribirini dengeliyorda faturayı kapatmadan diğer depolar yanaşamaz mı?

pompa durunca kesmiyordur ki faturayı 

Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

o iş çok fena. Bence eski çipi darphaneye verip yenisini çok ucuza alması lazım. Ayrıca takma bedeli 700 lira. Temmuzdan sonra tüm sıfır araçlarda olacakmış. Kullanıp kullanmamak kişiye kalmış

biri ödeyecek onun parasını. aracın fiyatına maliyet olarak girecek. herkes ödeyecek. daha da kötü yani. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Mehmet Göktürk yazdı:

biri ödeyecek onun parasını. aracın fiyatına maliyet olarak girecek. herkes ödeyecek. daha da kötü yani. 

sıfır arabaya takmak saçma zaten. Araba ömrü boyunca şirket arabası olmayacaksa neden akıllı vidayla deliniyor. Ücret kesiliyor. Ayrıca benim aldığım yakıtları devlet kaydediyor. 

bunu yapacaklarına denetimle işi kolay çözerler. Müşteri kılığında gidip farklı plaka veren istasyona 5 milyon ceza artı 5 yıl istasyon açamama artı markaya da 1 milyon ceza. İç denetim yapmadığı için. 

• Teşekkür 2
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

sıfır arabaya takmak saçma zaten. Araba ömrü boyunca şirket arabası olmayacaksa neden akıllı vidayla deliniyor. Ücret kesiliyor. Ayrıca benim aldığım yakıtları devlet kaydediyor. 

bunu yapacaklarına denetimle işi kolay çözerler. Müşteri kılığında gidip farklı plaka veren istasyona 5 milyon ceza artı 5 yıl istasyon açamama artı markaya da 1 milyon ceza. İç denetim yapmadığı için. 

O dediğin olsa zaten ülke adam olur. gizli müşteri amerikada çok yaygındır. her alanda problemi çözer. polis arabası ışığını kapasa bile işe yarar trafikte.

1000 liralık trafik levhası koyup arada bir gizli denetim yapacağına 10bin liralık kasıis yapıp herkesin ahını işitir bizim devlet geleneği. her alanda. 

O kavram yok algılanamıyor. "nasıl yani" diyorlar. 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

akıllı vidayla deliniyor.

neresi deliniyor?

Mehmet Göktürk yazdı:

gizli müşteri amerikada çok yaygındır.

otosan gizli müşteri yollardı, çok amatörler, işi bitince otosanı arardım gelip arabnızı alın derdim, küfrederlerdi, zira tüm günlerini çöpe atmış olurdum :dance3:

Mehmet Göktürk yazdı:

10bin liralık kasıis yapıp

maliyeti 1000 tl ise neden olmasın hocam?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek
Furkan Avcı yazdı:

çift depoda depolar biribirini dengeliyorda faturayı kapatmadan diğer depolar yanaşamaz mı?

pompa durunca kesmiyordur ki faturayı 

Yanaşır.. pompayı yerine koymadıkça sorun olmaz bence. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Tansu Kalafatoğlu
Çağlar Bayur yazdı:

neresi deliniyor?

otosan gizli müşteri yollardı, çok amatörler, işi bitince otosanı arardım gelip arabnızı alın derdim, küfrederlerdi, zira tüm günlerini çöpe atmış olurdum :dance3:

Dolum kapağının içinde arabanın sacını deliyor galiba. Çamurluk içine koyuyor olmalı

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
Tansu Kalafatoğlu yazdı:

Dolum kapağının içinde arabanın sacını deliyor galiba. Çamurluk içine koyuyor olmalı

hgs alınca ön camı mı kesion?

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz
Burak Kuşçu yazdı:

Sistem tamamen akaryakıt üzerinden vergi kaçakçılığını azaltmak üzerine kurulu. Ne kadar kaçak vardır % kaç önler bilemem ama pompa hareket ettiği anda bile yakıt vermeyi kesecek. Utts olmayan arabaların yakıtları yıl başı itibari ile masraf olarak yazılamayacak. 2 gün önce taktırdım. 

image.png.0f8790efdf6ee9811697b3e9ec34fbd3.png

@Tansu Kalafatoğlu biraz silikon, delme yok gibi 

Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk
Çağlar Bayur yazdı:

..

harbiden aklıma gelmemişti. tabiii yaaa işte bu...

• Beğen 1
  • Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Burak Kuşçu
Köksal Yılmaz yazdı:

@Tansu Kalafatoğlu biraz silikon, delme yok gibi 

Delme var, kapak açılıyor altında küçük bir vida ile tutturuluyor. Montaj yapan firma düşmesin diye ek olarak bu yapıştırıcıyı kullanıyor. Yoksa o vidanın bunu tutma ihtimali yok.

• Beğen 2
  • Teşekkür 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

zarcanlar ekspertiz listeye alır bunu, depo kapağı işlemli

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
İlkay Başaran
Çağlar Bayur yazdı:

zarcanlar ekspertiz listeye alır bunu, depo kapağı işlemli

Genelde de ruhsat çıktıktan 2 ay sonra gidiyorlar. Ne para var millette.

• Mutlu 1
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur
İlkay Başaran yazdı:

Genelde de ruhsat çıktıktan 2 ay sonra gidiyorlar. Ne para var millette.

anca ama, önce ppf kaplamaya gidiyor, ordan filmciye, multimedya takılması ayarı falan derken , ee geçiyor tabii zaman

• Mutlu 2
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...